2010/07/10 08:31:33 08:31:33
Na man cia toks vanilinis pasimtymas, kai nori tik pakeisti nusibodusia aplinka. Nesakau, kad toks modelis blogas, bet jei vaikinas ta pacia diena vel pakvies i pasimatyma...jis tave isimylejes... arba liurbis. [/quote]
Vanilę aš mėgstu, bet gal tu ir teisus biški persistengiau. Svarbu, kad po pasimatymo abu jaustų tik teigiamas emocijas.
2010/07/10 09:47:39 09:47:39
malvina0120: Idealus pirmas pasimatymas - nueiti į kokią jaukią kavinę, išgerti kavos, suvalgyti po gabalėlį pyrago, pasivaikšioti parke - kalbatis, kalbatis.... Vaikinas palydi arba parveža į namus... Vienas trumpas bučinys.... Grįžusi namo galvoji, koks puikus pasimatymas buvo... Ir būtinai tą pačią dieną sulauki vaikino skambučio su kvietimu dar susitikti... Vat toks man yra idealus pirmasis pasimatymas... Ir netaip jau sunku suprasti - ko nori moterys
Tai tik moteriško pasimatymo variantas, vyrai apie pirmus idelius pasimatymus šiuo atvejų nutyli, bet ką daryti jei vyras pasiūlo pasimatymą, kur nors ne visai įprastoje vietoje, na sakykim pvz. pamiškėj ar prie upelio?
Arba neturi mašinos, o pati esi pakankamai patrakus, kad nukeliautum ten kur tave kviečia
2010/07/13 07:33:51 07:33:51
Gerai pagalvojus - ko tik nebuvo per pirmus pasimatymus. Bet pas mane susidarė tendencija - jei pirmas pasimatymas baigėsi lovoj, tai jis buvo pirmas - vienintelis - paskutinis
Turbut suaugau - senai tai jau buvo
2010/07/13 10:20:51 10:20:51
Man toks pasimatymas su pratesimu lovoje baiugesi metu draugyste...
2010/07/13 12:21:13 12:21:13
Pirmas pasimatymas manau padiktuoja eiga tik susitikus :) Pazystu pora, kuri po pirmo pasimatymo nunese pareiskimus. Gyvena jau 15 metu :)
Buvusi ugnelė
B
150 įrašai
2010/07/13 13:20:55 13:20:55
O man patikdavo pirmieji pasimatymai pietų pertraukos metu išgerti kavos. Viskas labai aišku ir paprasta. Gali susitarti prieš pusvalandį. Kadangi laikas limitas gana ribotas, nebūna jokio gumos tempimo ir kalbų apie orą. Saugu - gali eiti su visai net nuotraukose nematytu žmogum, jei užkabindavo laiškai ir mintys juose. Nes jokia išvaizda nekompensuos proto trūkumo ar jei žmogus nepatiks dėl kokių kitų priežasčių. Tokių pasimatymų ir būdavo daugiausia. Ir automatiškai aiškus tokio pasimatymo finalas - kadangi reikia grįžti į darbą, atkrenta norai ir pagundos pratęsimams namuose. O paskui mintys per kelias dienas susidėlioja.
Buvusi ugnelė
B
150 įrašai
2010/07/13 13:21:10 13:21:10
O man patikdavo pirmieji pasimatymai pietų pertraukos metu išgerti kavos. Viskas labai aišku ir paprasta. Gali susitarti prieš pusvalandį. Kadangi laikas limitas gana ribotas, nebūna jokio gumos tempimo ir kalbų apie orą. Saugu - gali eiti su visai net nuotraukose nematytu žmogum, jei užkabindavo laiškai ir mintys juose. Nes jokia išvaizda nekompensuos proto trūkumo ar jei žmogus nepatiks dėl kokių kitų priežasčių. Tokių pasimatymų ir būdavo daugiausia. Ir automatiškai aiškus tokio pasimatymo finalas - kadangi reikia grįžti į darbą, atkrenta norai ir pagundos pratęsimams namuose. O paskui mintys per kelias dienas susidėlioja.
2010/07/13 13:51:53 13:51:53
o kodel butajame laike, patikdavo?
Buvusi ugnelė
B
150 įrašai
2010/07/13 14:20:04 14:20:04
Svečias: o kodel butajame laike, patikdavo?
Na, kiekvienam laikotarpiui savas užsiėmimas. Dabar jie baigėsi... Nors būtent dėl jų - tokių smagių ir laukiamų, ši svetainė paliko visai gerus prisiminimus. Ir meluočiau, jei teigčiau, kad tų pasimatymų nepasiilgstu...
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume