Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Ar kviesti i pasimatyma pirmai?

Ar kviesti i pasimatyma pirmai?

Sena viešnia

S

1 įrašai

2010/06/24 15:56:47 15:56:47

Mano patirtis šiame puslapyje sako tai, kad kalbink nekalbinęs, vis viena nieko gero. Gal jaunesnėms ir kitaip. Vyrai skelbiasi,kad gyvena pvz.,Raseiniuose, o iš tikrųjų- Mažeikiuose. Metų jiems , pvz., 46, o iš tikrųjų- 59. .Skelbias, kad santuoka nutraukta, o gyvena su žmona,kuri jam dabar pradeda nepatikti, nes nėra tokia patraukli, kaip jaunystėj, kai jis ją įsimylėjo. Dar labai gerai būtų, kad turėtum laisvą plotą, tai jis važiuodamas pro šalį užsuktų. Nesuprantu, kam čia skelbias... Ieško nuotykių, ne kitaip. Dar man patinka šio puslapio mirusios sielos.Esu užsiregistravusi puslapyje darbo reikalais, tai ten 90 dienų neaktyvūs išmetami. Čia metų metais tūno ir dar sistema siūlo, kaip suderinamus.

ieva

I

96405 įrašai

2010/06/25 09:25:45 09:25:45

Sena viešnia: Mano patirtis šiame puslapyje sako tai, kad kalbink nekalbinęs, vis viena nieko gero. Gal jaunesnėms ir kitaip. Vyrai skelbiasi,kad gyvena pvz.,Raseiniuose, o iš tikrųjų- Mažeikiuose. Metų jiems , pvz., 46, o iš tikrųjų- 59. .Skelbias, kad santuoka nutraukta, o gyvena su žmona,kuri jam dabar pradeda nepatikti, nes nėra tokia patraukli, kaip jaunystėj, kai jis ją įsimylėjo. Dar labai gerai būtų, kad turėtum laisvą plotą, tai jis važiuodamas pro šalį užsuktų. Nesuprantu, kam čia skelbias... Ieško nuotykių, ne kitaip. Dar man patinka šio puslapio mirusios sielos.Esu užsiregistravusi puslapyje darbo reikalais, tai ten 90 dienų neaktyvūs išmetami. Čia metų metais tūno ir dar sistema siūlo, kaip suderinamus.

kaip pirštu į akį tu dar plotu pasirūpink ir nesikvepink, kad nepatinkanti žmona neužuostų

kestasz

K

2 įrašai

2010/07/15 13:47:07 13:47:07

na as tai irgi kad mergina galetu pakviesti ir pirma,ir kas cia nuostabaus ,pries 20m nepamatydavai kad kokia 50-te butu apsiovus tympkes,o dabar zek vaiksto ir nieko

ieva

I

96405 įrašai

2010/07/15 13:56:07 13:56:07

kestasz: na as tai irgi kad mergina galetu pakviesti ir pirma,ir kas cia nuostabaus ,pries 20m nepamatydavai kad kokia 50-te butu apsiovus tympkes,o dabar zek vaiksto ir nieko

insieme_noi

I

23 įrašai

2010/07/15 14:13:23 14:13:23

nekviesk, tik uzsimink, jei jau labai netveri. nors as intriguociau, bet nekviesciau.
uzsiminimai apie susitikima tokie: zingsnis i prieki, du atgal.
pakviest gali tik jei taip bendraujant savaime kvietimas gaunasi. teisingai pasakyta,kad siuloma preke pigi.
yra vyru, kurie niekad nesusitinka, tik intriguoja ir gaisina laika. pazystu tokiu.
kai pajusi, kad gaisti laika, atidek ji i rezerva ir bendrauk su kitais. negaisk.
jei patinki- pakvies, nekvies, vadinasi nepatikai, kaip moteris, tik kaip virtuali pasnekove.

Mangofruit

M

1982 įrašai

2010/07/15 14:13:45 14:13:45

Vienareikšmiškai-nekviesti.
Ir pačiai stebuklingai prapulti pačiai. Tegul tavęs ieško ir kviečia.Žinoma, jeigu ieškoma ilgalaikių santykių.

Svečias: Sveiki. turiu klausima, kuris kai kam gali pasirodyti ne toks dileminis, kaip man paciai, bet noreciau isgirsti kitu zmoniu nuomone, nes jau pati su savimi kalbu ir pati sau priestarauju ir susipainiojau, nebezinau, kaip elgtis. Susirasineju sioje svetaineje su vyru, kuris man patinka. Bet nesuprantu, ko jis delsia. As tai nemanau, kad reikia susikeisti begalemis laisku, kad galima butu gyvai pasimatyti, o jis manes i pasimatyma nekviecia... Ar pakviesti ji paciai? Kad butu aiskiau - susirasinejame kazkur savaite laiko.

gyt

G

59 įrašai

2010/07/16 07:16:05 07:16:05

Pritariu, kad yra zmoniu, kurie tempia guma, nors zino, kad tikrai nieko nebus. Tai daro del skirtingu priezasciu - nori pasilikti atsargini varianta arba abejoja, arba siaip malonu demesi gauti... Del tokiu negaisk savo laiko. Viena karta siaip gali pasiulyti, bet ziurek, kad tai netaptu taisykle

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume