Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Internetu susipažinti?

Internetu susipažinti?

ieva

I

96405 įrašai

2010/09/28 15:39:09 15:39:09

Buvo laikotarpis, kai į pasimatymus eidavau dažnai. Tai keletas mano pastebėjimų - nors į išvaizdą kreipti dėmesį kvailoka, bet...Galiu tik pasakyti, kad žmogaus nuotrauka dar nieko nesako. Matai simpatišką, plačiapetį vyriškį, susitinki, pasirodo, kad jis mažutis ir smulkutis (ūgis anketoje pameluotas, o kadangi nuotraukoje vienas, sunku suprasti ir jo pečių plotį ). Ir nors stengiuosi nekreipti dėmesio į išvaizdą, vieno barjero negaliu peržengti - blogai jaučiuosi, kai vyras už mane mažesnis ir yra vaikštantis skeletas, prie kurio baisu prisiliesti, kad nesulūžtų. Taigi, nuotrauką dabar galima prifotošopinti, duomenis pameluoti, tad vaizdas realybėje visai kitoks (dažnai daug blogesnis).
Ir nors, bendravimas, charakteris daug svarbiau, bet žmogus turėtų būti nors neatstumiantis. Juk ne vien paplepėjimui.

Svetlana

S

980 įrašai

2010/09/28 23:32:53 23:32:53

Lady_scorpio:
Dėl kaltinimų, visažiniškumo ir besąlygiško teisuoliškumo, taip būdingų šiam forumui (o ir kai kuriems DP registruotiems nariams), sutinku. Tik... miela Svetlana, ir Jūs tampate kaltintoja... Paskaitykite: „Gal esate vienas is paminetuju jei pastebejote tai, ko nera? .Juk daznai pasaulis suvokiamas pagal savo sugedimo laipsni“. Taip, turbūt kiti išties geriau matomi...

Nesiekiau kaltinti, o tik atkreipti zmogaus demesi i jo zodziu galima uzslepta reiksme. Pamenate: "Ant vagies kepure dega"? Forume daznai supyksta tie, kuriu skaudi vieta yra uzkabinama.Ta ir tenorejau pasakyti.
Apie princeses. Man labai patiko vieno tevo zodziai.Jis mokino savo nedideli sunu:"Atmink, sunau - visos mergaites yra princeses..". Turbut nereikia spelioti,ar laimingoj seimoj auga sis berniukas, jei jo tevo yra toks poziuris i moteris.Neabejoju kad zmona ji taip pat mato kaip princa.Juk ka pasesi, ta ir pjausi.

stebėtojas

S

370 įrašai

2010/10/04 19:10:36 19:10:36

KOŠMARAS AŠ SUGEDĘS TADA

ieva

I

96405 įrašai

2010/10/04 19:18:53 19:18:53

Svečias: Buvo laikotarpis, kai į pasimatymus eidavau dažnai. Tai keletas mano pastebėjimų - nors į išvaizdą kreipti dėmesį kvailoka, bet...Galiu tik pasakyti, kad žmogaus nuotrauka dar nieko nesako. Matai simpatišką, plačiapetį vyriškį, susitinki, pasirodo, kad jis mažutis ir smulkutis (ūgis anketoje pameluotas, o kadangi nuotraukoje vienas, sunku suprasti ir jo pečių plotį ). Ir nors stengiuosi nekreipti dėmesio į išvaizdą, vieno barjero negaliu peržengti - blogai jaučiuosi, kai vyras už mane mažesnis ir yra vaikštantis skeletas, prie kurio baisu prisiliesti, kad nesulūžtų. Taigi, nuotrauką dabar galima prifotošopinti, duomenis pameluoti, tad vaizdas realybėje visai kitoks (dažnai daug blogesnis).
Ir nors, bendravimas, charakteris daug svarbiau, bet žmogus turėtų būti nors neatstumiantis. Juk ne vien paplepėjimui.

O ką man nabagei daryti, kai a tokia nefotogeniška? Tai besvarstydami vyrai nuo matomo vaizdo nuotraukoje dar kokį -6 balus dešimtbalėje sistemoje nubraukia

ieva

I

96405 įrašai

2010/10/06 14:31:14 14:31:14

O kodel blogai buti princese...

Pasileidusi

P

395 įrašai

2010/10/06 14:55:56 14:55:56

Svečias: O kodel blogai buti princese...

Na pati paskaičiuok, kiek tų laisvų princų šiais laikais: princas Viljamas, princas Haris, jei labai noro yra, tai dar gali pamėginti su Albertu II (http://www.lrytas.lt/-12797956441277720 ... %C4%85.htm), na, gal dar keletas ir Saudo Arabijos princų turėtų būti laisvų, bet princesių rinkoje - konkurencija didelė...

Taip kad, princese, bijau, kad tau teks tenkintis kiauliaganiu. O būtum paprasta mergelė - didžiuotumeisi draugaudama su žemės ūkio komplekso vadybininku-operatoriumi

Lady_scorpio1302026861_db

L

1373 įrašai

2010/10/06 16:22:51 16:22:51

Svečias: O kodel blogai buti princese...

Todėl, kad geriausia būti žmogumi, gerbiančiu save ir kitą žmogų.

stebėtojas

S

370 įrašai

2010/10/06 18:48:06 18:48:06

Labai gerai parašyta

Svetlana

S

980 įrašai

2010/10/06 22:06:44 22:06:44

Princese ir yra ta, kuri zmones gerbia, nes jos kilni sirdis, ji taip aukleta,kitaip ne nebutu princese. Prisiminkime Diana.Kiekvienas tikras vyras noretu princeses, nes tik salia jos jis gali jaustis princu..

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2010/10/07 03:41:05 03:41:05

Pataisykite mane jei as klystu. Princese Diana buvo istekejusi moteris ir turejo meiluzi. Skirtingos zuvimo versijos. Viena is ju, nuzudyta karaliskosios seimos uzsakymu, vien tik todel, kad neivyktu skirybos.

Hm, gal vis tik valstieciu geriau buti?!

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume