Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Internetu susipažinti?

Internetu susipažinti?

Svetele

S

20 įrašai

2010/07/20 13:01:30 13:01:30

Sapo:
x,x,x: tai kad as suvalkietis desimt litu uz pakeli normaliu cigareciu sirdis neleidzia mokėt o kontrobandinės vatos nerukysiu tai is vis nerukysiu.geriau pasikliausiu vaizdine informacija tada.

Širdžiai neįsakysi

hei, jums neblogai sekasi . Gal laikas rašyti asmeniškai vienas kitam, o paskui ir mums papasakokite, kaip sekasi. Ot bus - nauja pora ir visiems internetiniams paieškininkams nusluostysite nosi...

Sapo1295820256_db

S

533 įrašai

2010/07/20 13:04:57 13:04:57

Svetele:
Sapo:
x,x,x: tai kad as suvalkietis desimt litu uz pakeli normaliu cigareciu sirdis neleidzia mokėt o kontrobandinės vatos nerukysiu tai is vis nerukysiu.geriau pasikliausiu vaizdine informacija tada.

Širdžiai neįsakysi

hei, jums neblogai sekasi . Gal laikas rašyti asmeniškai vienas kitam, o paskui ir mums papasakokite, kaip sekasi. Ot bus - nauja pora ir visiems internetiniams paieškininkams nusluostysite nosi...

Aš gi negaliu pirma rašyt, nedera moteriai, paskui pasmerksit visi mane darniai

p.s. stengsiuosi daugiau nevargint viešais komentarais, ar man pavyks - matysim

x,x,x

X

476 įrašai

2010/07/20 15:06:36 15:06:36

neblūdinkit cia tik diskusija o beto vietoj to arbatos stikline isgerkit

Sapo1295820256_db

S

533 įrašai

2010/07/20 15:12:15 15:12:15

x,x,x: neblūdinkit cia tik diskusija o beto vietoj to arbatos stikline isgerkit

vat , galiu toliau diskutuot, arbatos nemėgstu

x,x,x

X

476 įrašai

2010/07/20 15:26:59 15:26:59

neisivaizduoju kaip galėciau susipazint su moterimi gyvenancia uz pusantro simto kilometru nu pastangu idejas gal ir susipazinciau o kas is to koks ten bendravimas kai tokis atstumas per toli nesamone -tai diskutuokit nagi ar cia reik kokiu pinigų maisu pavirst kad galėtum sau leist sest i masina ir nulekt ,nematau cia jokio konstruktyvumo tokioj diskusijoj

ieva

I

96405 įrašai

2010/07/20 15:42:39 15:42:39

x,x,x: neisivaizduoju kaip galėciau susipazint su moterimi gyvenancia uz pusantro simto kilometru nu pastangu idejas gal ir susipazinciau o kas is to koks ten bendravimas kai tokis atstumas per toli nesamone -tai diskutuokit nagi ar cia reik kokiu pinigų maisu pavirst kad galėtum sau leist sest i masina ir nulekt ,nematau cia jokio konstruktyvumo tokioj diskusijoj

Vajezus avarija o ne vyras..
Ir dar - rasydamas dek kablelius, kad butu galima suprast ka nori pasakyt.

ieva

I

96405 įrašai

2010/07/20 15:58:58 15:58:58

x,x,x: neisivaizduoju kaip galėciau susipazint su moterimi gyvenancia uz pusantro simto kilometru nu pastangu idejas gal ir susipazinciau o kas is to koks ten bendravimas kai tokis atstumas per toli nesamone -tai diskutuokit nagi ar cia reik kokiu pinigų maisu pavirst kad galėtum sau leist sest i masina ir nulekt ,nematau cia jokio konstruktyvumo tokioj diskusijoj

o ka, pasitaupyk gi bilietui iki Vilniaus, juk nereiks viso menesio uzdarbio paklot. Ziurek patiksi.., tai galesi pas save i dvara parsivezt ir nereiks toliau cia kybot:lol:

Sapo1295820256_db

S

533 įrašai

2010/07/20 16:15:09 16:15:09

[quote:1lk4w3ey]tik uosle gera reik turėt todėl [/quote:1lk4w3ey] o aš jau žinau kuom tu kvepi - rudeniu - klevo lapu, šaltuko pakąstu - sodriom spalvom nuspalvintu, gyvu - rudeninio vėjo sukūryj besisukančiu

p.s. baigiam diskusiją apie kvapus

p.p.s. TWIX šokoladuką į rankinę įsimesiu (dėl viso pikto)

vesnia

V

2 įrašai

2010/07/24 16:11:45 16:11:45

na va,jei kamidomu noriu pasisakyt. buvau ci apriregistruota,isskyrus bla,bka,bla.nieko rimto, nevieno pasimatymo.bet dar buvau klaseje.lt.ir ten buvodaugiau norinciu bendrauti.ten pamaciau savo busima vyra:) ir parasiau jam zinute.mano vestuves uz 28 dienu. galit sveikinti bejemusu atstumas 140 km.jau metus taip. dirbam skirtinguose miestuose. tai tikrai yra didelis minusas.bet patykekityra ir pliusas, labiau pasiilgsti, daugiau bendrauji telefonu,t.y daugiau kalbi. ko daznai poros nedaro.
o visiem kitiem kas cia tupi ,ir tikisi ka nors susirast. tikimybe yra.priespora sav.istekejo viena mergina,kuri cia susipazino.!!!!vava, buna ir taip. nors as to netykejau.
kazkas pasieme mano varda:( elenka as, jei kas pamena

ieva

I

96405 įrašai

2010/07/25 08:22:15 08:22:15

prisimenu.
SVEIKINU!

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume