Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Internetu susipažinti?

Internetu susipažinti?

Kitina

K

67 įrašai

2012/01/29 08:44:07 08:44:07

Bendravimas internetu visiskai neperteikia asmenybes. Jau ir mazi vaikai tikriausiai zino. Kiek ilgesnis susirasinejimas, paprastai visai iskreipia tikraji vaizda, nes gaunantysis laiskelius, supratima apie anapus esanti zmogu, iremina i savo susigalvotus remelius. Todel geriausia, pazvelgei,tinka nurodytas: ugis, sudejimas, issilavinimas, iprociai(gerimas, rukymas,...) ir pasiulai susitikti.

jaucianti

J

452 įrašai

2012/01/29 12:30:00 12:30:00

Upytė:
jaucianti: ši iliuzija veikia nebent vaikus

Jeigu astrologija jums atrodo iliuzija, tai manyčiau, kad esate sovietinė atgyvena. Tadu pilkoji masė komunizmą statė, o išrinktieji neneigė ir astrologijos ... Taigi, jei ko nors neišmanote, nepulkite to įvardinti, kaip nesąmonės

nelabai supratau, kurioje Be stabdžių pateikto paveiksliuko vietoje yra astrologija ?
O jums užuojauta.....

Upytė

U

102 įrašai

2012/01/29 14:18:04 14:18:04

jaucianti:
Upytė:
jaucianti: ši iliuzija veikia nebent vaikus

Jeigu astrologija jums atrodo iliuzija, tai manyčiau, kad esate sovietinė atgyvena. Tadu pilkoji masė komunizmą statė, o išrinktieji neneigė ir astrologijos ... Taigi, jei ko nors neišmanote, nepulkite to įvardinti, kaip nesąmonės

nelabai supratau, kurioje Be stabdžių pateikto paveiksliuko vietoje yra astrologija ?
[b:1d4zc1cf]O jums užuojauta.[/b:1d4zc1cf]....

O užuojauta man todėl, kad tu esi krūtesnė už mane ? Dėkoju labai )))))))))))))

Rimocha

R

76 įrašai

2012/01/29 15:46:31 15:46:31

Kitina: Bendravimas internetu visiskai neperteikia asmenybes. Jau ir mazi vaikai tikriausiai zino. Kiek ilgesnis susirasinejimas, paprastai visai iskreipia tikraji vaizda, nes gaunantysis laiskelius, supratima apie anapus esanti zmogu, iremina i savo susigalvotus remelius. Todel geriausia, pazvelgei,tinka nurodytas: ugis, sudejimas, issilavinimas, iprociai(gerimas, rukymas,...) ir pasiulai susitikti.

. Tik išsilavinimo ir ir įpročių internetu nepamatysi ,nes visai laisvai gali būti atvirkščiai negu yra.

ARTURAS13

A

2 įrašai

2012/01/29 15:55:25 15:55:25

pritariu,kad internetines pazintys?tai tiems kurie neturi ka veikt,tik kurt pasakas

Kitina

K

67 įrašai

2012/01/29 21:26:17 21:26:17

issilavinimas, bei zalingi iprociai - nurodomi pildant anketa. Jei zmogus meluoja, tuo blogiau jam paciam.

Rimocha

R

76 įrašai

2012/01/30 15:14:15 15:14:15

Kitina: issilavinimas, bei zalingi iprociai - nurodomi pildant anketa. Jei zmogus meluoja, tuo blogiau jam paciam.

O Nu tik jau,esu prisiregistravęs drauge ir čia bet nemačiau nei vienos anketos kurioje būtų parašyta esu alkoholikas ar narkomanas ,nu išsilavinimą gal meluot neapsimoka nes iš to jokio tolko,kaip suprasi ar žmogus nemori pasirodyt geresnis negu iš tikrūjų yra , kai jau kas čia rašė internetas neatskleidia asmenybės realios.

46262id_Doleo

4

28 įrašai

2012/01/30 17:02:36 17:02:36

Rutone:
gabber: Na del sekso tik lietuves daugumoj gali pasiskust (uzuojauta lietuviams), negali sakyt del visu aisku. Na, o geriausias susipazinimo budas yra alkoholio vartojimas kartu, gerai, gal universaliausias . Todel verta susitikti kokioj sodyboj patusint ar i kluba ir panasiai (uzuojauta, kurie negeria:D). Siaip esme yra tokia, kad mieli zmogeliai, [b:virs7kix]atkreipkit demesi ir i zodiaka, nes anksciau veliau nulems 80% santykiu.[/b:virs7kix]

Kas dėl sekso, nesiskųsčiau, kad siūlytų, bet vis tiek, pirmą kartą matomam žmogui tikrai nėra noro atsiduot. Na nebent būtų velnioniškai patrauklus (turėjau tokios patirties, būčiau atsidavusi patį pirmą vakarą, bet...), tada kodėl ir ne? Bet kad nemažai čia esančių vyrų nuotraukas slepia, rakina, skiltyje apie save nepasakoja nieko, prideda krūvas daugtaškių ir supraskit, ieško tos vienintelės - supratingos, dar kažkaip kitaip ypatingos, nors patys pagal tą "aprašymą" yra jokie, beveidžiai... su tokiu susitikt tai nė nesiruošiu - maža kas... Na aš vis tiek konservatorė šioj srity - nepamačiusi žmogaus nuotraukos susitikt neisiu, o kalbėt apie seksą su tokiu tai jau [i:virs7kix]sorry[/i:virs7kix]... Nebe tie metai, kad akli pasimatymai žavėtų. Šios minties pabaigai - kodėl užuojauta tik lietuviams? Kitiems nereikia? O gal kaip tik lietuvaites užjaust reikia? Priežasčių ne viena, gal nesiplėsiu

Dėl alkoholio vartojimo kartu pritariu iš dalies, tai čia gal jau kiek vėlesniam etapui palikčiau - kai jau nors šiek tiek susipažįstama. Geriau žmogui pažint - nes "kas blaiviam galvoj, tas girtam ant liežuvio".

O va tas zodiakas nustebino - jaunas vyrukas, o tokiais niekais tiki? Ar bile parašyt? M? Nes, pavyzdžiui, horoskopas mane su vėžiu labai gerai suderina, o realybėj su vienu tokiu nė už ką sugyvent negalėčiau. Tikrai nemanau, kad tas zodiakas čia kažk lemia, oi, nemanau...

Ne "niekais" ir ne nesamonem, cia yra tiesiog mokslas, o kad vienas kazkoks is 10 neatitiko nereik pagal visus sprest. Svarbu ir data ir riba ir dar daug faktoriu, tiesiog kvaila lygint visus zinant vos viena. Visada pazistamu ratu galima remtis, ir atitinka dazniausiai 8 is 10 zmoniu. Priklauso dar ir nuo gyvenimo budo, seimos. Kam ta galva turet, jei ismastyt nesugebam visu variantu ir teigt kazka idiotisko?

Kitina

K

67 įrašai

2012/01/30 18:39:44 18:39:44

Rimocha:
Kitina: issilavinimas, bei zalingi iprociai - nurodomi pildant anketa. Jei zmogus meluoja, tuo blogiau jam paciam.
O Nu tik jau,esu prisiregistravęs drauge ir čia bet nemačiau nei vienos anketos kurioje būtų parašyta esu alkoholikas ar narkomanas ,nu išsilavinimą gal meluot neapsimoka nes iš to jokio tolko,kaip suprasi ar žmogus nemori pasirodyt geresnis negu iš tikrūjų yra , kai jau kas čia rašė internetas neatskleidia asmenybės realios.

) gal todel nesimate, kad tamstai prieinamos moteru anketos. Vyrai, paprastai neslepia, kad ruko, nes daugeliui tai norma. Su gerimu tas pats, tik cia priklauso nuo to: ka vienas zmogus vadina alkoholiku, kitas, gali vadinti retkarciais isgerianciu.

Rutone

R

52 įrašai

2012/01/30 21:01:09 21:01:09

gabber:
Ne "niekais" ir ne nesamonem, cia yra tiesiog mokslas, o kad vienas kazkoks is 10 neatitiko nereik pagal visus sprest. Svarbu ir data ir riba ir dar daug faktoriu, tiesiog kvaila lygint visus zinant vos viena. Visada pazistamu ratu galima remtis, ir atitinka dazniausiai 8 is 10 zmoniu. Priklauso dar ir nuo gyvenimo budo, seimos. Kam ta galva turet, jei ismastyt nesugebam visu variantu ir teigt kazka idiotisko?

Na gerai, tebūnie švenčiausia teisybė, jei taip nori... Kiekvienas renkasi, tikėt tuo ar ne. Na gal gal gal, jei pagal gimimo dieną, valandą ir minutę buvo sudarytas horoskopas. Bet kai kitas astrologas tau priburs visai ką kita? Kuriuo tikėsi? Žadančiu tau aukso kalnus ar greitą mirtį kur patvory? Net neabejoju, patikėsi "auksiniu" variantu...

Taip, dešimties vėžių neturėjau. Pakako vieno, kuris net netapo vaikinu, nors be galo to norėjo. Su kitais irgi teko bendraut. Ties DP, tiek kitose svetainėse, tiek gyvenime. Išvada - su vėžiais sutariu gerai ir net puikiai, jei tai - moterys... tą ką man dabar daryt? Orientaciją keist, kad "tikrą mokslą" atitikčiau ar ieškot tinkamesnio kito ženklo kandidato? O gal man, pvz., patinka mano priešingybė - Jautis? Ir gal net visai neblogai bendraujasi? K tada daryt? Ir ką daryt, jei kokie 99,99 proc. pažįstamų netiki tais horoskopais?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume