2010/06/02 19:48:52 19:48:52
[quote="Virgintaa"]Ruosiuosi susitikti su vyru is DP ir as. Susirasinejame jau pusmetis. Taip gera su juo bendrauti. Laukiu jo laisku. Patinka jame man viskas-mastymas, bendravimas ir t. t. Tai man bus pirmas pasimatymas is DP, net paciai idomu- nusivilsime mes vienas kitu ar ne. Po pasimatymo parasysiu.[/quote
Na ir susitikai? Na ir kaip? Nes as greitai ir eisiu i pasimatyma.
2010/06/03 19:47:20 19:47:20
Mano patarimas toks, kokį siūlo dauguma - netemti gumos su susitikimu
Dar siūlau pačiai sau nusistatyti internetinių pažinčių ir bendravimo taisykles, kad tai nevirstų manija, kad nesusirašinėtum naktimis ar darbo metu.
Nedėk tuščių vilčių ir per daug neatvirauk, kad neprisirištum prie "šilto bendravimo" iliuzijos.
Apgalvok ką nori sužinoti apie vaikiną (gyvenimo faktus, pažiūras ar pamatyti bendravimo manierą) ir tam skirk laiką susirašinėdama. Jei pamatai, kad telpa į tavo rėmus, einat į pasimatymą ir toliau aiškinatės ar jums pakeliui Juk tikslas yra reali pažintis, o virtuali pažintis tik būdas išsiaiškinti ar verta gaišti laiką realiai pažinčiai
2010/06/04 05:52:01 05:52:01
amse: Mano patarimas toks, kokį siūlo dauguma - netemti gumos su susitikimu
Dar siūlau pačiai sau nusistatyti internetinių pažinčių ir bendravimo taisykles, kad tai nevirstų manija, kad nesusirašinėtum naktimis ar darbo metu.
Nedėk tuščių vilčių ir per daug neatvirauk, kad neprisirištum prie "šilto bendravimo" iliuzijos.
Apgalvok ką nori sužinoti apie vaikiną (gyvenimo faktus, pažiūras ar pamatyti bendravimo manierą) ir tam skirk laiką susirašinėdama. Jei pamatai, kad telpa į tavo rėmus, einat į pasimatymą ir toliau aiškinatės ar jums pakeliui Juk tikslas yra reali pažintis, o virtuali pažintis tik būdas išsiaiškinti ar verta gaišti laiką realiai pažinčiai
puikiai sudėlioti taškai. Ačiū už sveiko realizmo dozę.
2010/06/04 07:19:57 07:19:57
Pritariu, kad nereikia tempti gumos iki susitikimo. Savo kailiu nekartą esu patyrusi, kad nuostabiai bendraujantis internetu - realybėje yra visai kitoks. Nes nematydama žmogaus, jo emocjijų - tu jas susigalvoji pati. Nes elementari šypsenėlė, kurią tu traktuoji vienaip - iš jo lūpų gali nuskambėti visai kitaip. Bet linkiu sėkmės susitikime. Tikiuosi - "gausi" tai ko tikiesi.
2010/06/04 20:35:17 20:35:17
Paskaiciavau, kad jau apie 200 pasimatymu turejau su vyrais is interneto. Is ju mazdaug 2 buvo tinkami man, kiti ne.
Tokia mano statistika.
2010/06/04 20:42:23 20:42:23
Svečias: Paskaiciavau, kad jau apie 200 pasimatymu turejau su vyrais is interneto. Is ju mazdaug 2 buvo tinkami man, kiti ne.
Tokia mano statistika.
Oho... Ir per kiek laiko tie 200 buvo?
Man tik labai keista, kad tik 2 tetiko. Speju, kad arba labai isranki esi, arba eini su bet kuo i pasimatyma.
2010/06/04 21:14:13 21:14:13
Isranki esu.
Jei eiciau su bet kuo pasimatyti, tai koks 1000 butu prisirinkes
2010/06/05 09:19:50 09:19:50
Svečias: Isranki esu.
na nieko nesuprantu. O kodel cia kai kas skundziasi, neva niekas neraso, nesidomi, nekviecia? Gal tu cia pati visiems siuleisi?
O gal nieko neveiki, o visa amziu tik tunai tame internete ir vyrus zonduoji?
2010/06/05 18:08:55 18:08:55
Nereikia įsimylėti žmogaus, kurio dar nematei ir negirdėjai.. susirašinėjant viskas atrodo kitaip... visi drąsesni internetinėje erdvėje...dažnai daugiau ir lengviau parašome nei pasakome į akis. Dėl to ilgai rašinėjantis gali būti idealizuojamas žmogus. Geriausia į susitikimą eiti nesinešant nei baimės, nei vilčių...Nuotraukų kiekybė ne visada yra atsakymas. Teko susidurti su žmonėmis, kurie nuotraukose atrodo dvejopai..na skirtingai... o pamačius gyvai gaunasi trečioks įspūdis.
2010/06/06 19:58:24 19:58:24
Svečias: Svečias: Isranki esu.
na nieko nesuprantu. O kodel cia kai kas skundziasi, neva niekas neraso, nesidomi, nekviecia? Gal tu cia pati visiems siuleisi?
O gal nieko neveiki, o visa amziu tik tunai tame internete ir vyrus zonduoji?
Is DP dar nei vienas nesiule nekviete ir beveik nei vienas neparase
Net tie patys, kurie registruoti cia, kviete ir rase ne per cia, bet per kitus pazinciu saitus. Tikrai nereikia istisai sedeti nete, kad pakviestu.
Ar bent kiek aiskiau?
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume