Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Internetu susipažinti?

Internetu susipažinti?

Lady_scorpio1302026861_db

L

1373 įrašai

2010/10/09 07:49:21 07:49:21

asperis:
Lady_scorpio:
asperis:
Reikalingas racionalus optimizmas (cha cha) ir žinojimas, kad kai kurie dalykai gyvenime nuo mūsų, deja, nepriklauso (to nepavadinčiau pesimizmu).

Racionalus optimizmas - tai ish tos pachios srities, kaip medinis vanduo

O kaip dėl sveiko optimizmo? ;D

ieva

I

96405 įrašai

2010/10/09 09:46:25 09:46:25

asperis:
Svečias:
Bravo, pataikėte. Todėl ir rašau anonimu, kad galėčiau laisvai kalbėti ką noriu, o ne tai, kas tinka nuotakų eilėj stovint Nors, tai ir kvaila, nes čia ir nuotakų eilės nėra, tik įsivaizdavimas, kad ji yra .Bet, nesinori, kai žmonės vietoj to, kad diskutuotų su tuo, ką parašei, lenda į tavo anketą ir ieško prie ko prisikabinti. Teko tai patirti, tai ir nebedarau taip.

O savo DP anketoje nurodete, kad Jusu pagrindinis bruozas - dviveidishkumas?

O jūs čia visi balti kaip avinėliai .Man atrodo, aiškiai parašiau - labai laisvai pasirašyčiau po kiekvienu žodžiu, jei mūsų lietuviško mentaliteto diskutuotuojai reaguotų į tai, ką parašei, o ne pradėtų narplioti anketą ir analizuoti tavo asmenį. Pvz. -"kaip gali sakyti tą ir aną, jei tavo išvaizda/išsilavinimas/pajamos tokios, pasižiūrėk, ką rašai prisitatyme ir t.t.". Jei diskusijos būtų nors kiek korektiškesnės ir nenueitų į amens puolimą, laisvai pasirašyčiau po kiekvienu savo komentaru, nes, būtent, visada rašau tai, ką galvoju, o ne tai, kas pakeltų reitingus ir padarytų populiaresniu. O leisti bet kam knaisiotis po anketą su tikslu prisikabinti tikrai nenoriu.
Sėkmės jums tyruoliai vienaveidžiai

Sapo1295820256_db

S

533 įrašai

2010/10/09 09:54:22 09:54:22

baikit bartis internete, išsikoliokit ant namiškių ir čia ateikit .
Graži diena

Buv.Ugnelė

B

190 įrašai

2010/10/09 10:43:50 10:43:50

Svečias:
asperis:
Svečias:
Bravo, pataikėte. Todėl ir rašau anonimu, kad galėčiau laisvai kalbėti ką noriu, o ne tai, kas tinka nuotakų eilėj stovint Nors, tai ir kvaila, nes čia ir nuotakų eilės nėra, tik įsivaizdavimas, kad ji yra .Bet, nesinori, kai žmonės vietoj to, kad diskutuotų su tuo, ką parašei, lenda į tavo anketą ir ieško prie ko prisikabinti. Teko tai patirti, tai ir nebedarau taip.

O savo DP anketoje nurodete, kad Jusu pagrindinis bruozas - dviveidishkumas?

O jūs čia visi balti kaip avinėliai .Man atrodo, aiškiai parašiau - labai laisvai pasirašyčiau po kiekvienu žodžiu, jei mūsų lietuviško mentaliteto diskutuotuojai reaguotų į tai, ką parašei, o ne pradėtų narplioti anketą ir analizuoti tavo asmenį. Pvz. -"kaip gali sakyti tą ir aną, jei tavo išvaizda/išsilavinimas/pajamos tokios, pasižiūrėk, ką rašai prisitatyme ir t.t.". Jei diskusijos būtų nors kiek korektiškesnės ir nenueitų į amens puolimą, laisvai pasirašyčiau po kiekvienu savo komentaru, nes, būtent, visada rašau tai, ką galvoju, o ne tai, kas pakeltų reitingus ir padarytų populiaresniu. O leisti bet kam knaisiotis po anketą su tikslu prisikabinti tikrai nenoriu.
Sėkmės jums tyruoliai vienaveidžiai

Aš, turbūt, panašiai elgčiausi, tik gal nicką turėčiau. Man nepatinka, kai puolamas asmuo, o ne diskutuojama su jo nuomonė.

asperis

A

78 įrašai

2010/10/09 10:49:46 10:49:46

buv.Ugnelė:
Aš, turbūt, panašiai elgčiausi, tik gal nicką turėčiau. Man nepatinka, kai puolamas asmuo, o ne diskutuojama su jo nuomonė.

O tamsta KURIA nuomone ar poziuri ginsite - ta, kuris anketoje rodomas, ar ta, kuriuo komentaruose svaistomasi? - kiek suprantu jie skiriasi, jei prie tu skirtumu "kabinejamasi"? Deklaruojate viena, o elgiates kitaip?

ieva

I

96405 įrašai

2010/10/09 11:13:01 11:13:01

asperis:
buv.Ugnelė:

O tamsta KURIA nuomone ar poziuri ginsite - ta kuris anketoje rodomas, ar ta, kuriuo komentaruose svaistomasi? - kiek suprantu jie skiriasi, jei prie tu skirtumu "kabinejamasi"? Deklaruojate viena, o elgiates kitaip?

Supaprastinate, gerbiamas Asperi, viską. Prie skirtumų, sakote, kabinėjamasi? atleiskite, gal paaiškintumėt, kaip pvz. diskusija apie bendravimo kultūrą, susijusi su nuotraukos anketoje patrauklumu, ar nepatrauklumu?
Anketa skirta bendrauti su tais, su kuriais randi bendrą kalbą, tada neslepi nuo tų žmonių savo gyvenimo faktų, o viešoj erdvėj mes diskutuojam, keičiamės nuomonėmis. Ar labai svarbu, tokią nuomonę išsakė 50-metis vyriškis, ar 25 metų gražuolė? Negi negebate reaguoti į nuomonę atsietai nuo asmens, kuris ją išsakė?
Ir jau visiškas absurdas sakyti, kad tai, kas anketoje turi atitikti tai, kas pasakyta komentare. . Anketoje yra faktiniai duomenis ir tai, kas kalbama komentare, joje dažniausiai niekaip neatsispindi. Tačiau, kai žmonės, neturi argumentų atsakyti į komentarą, knaisiojasi po anketą, ieškodami ten velniažin ko

asperis

A

78 įrašai

2010/10/09 11:23:20 11:23:20

Svečias:
...
Ir jau visiškas absurdas sakyti, kad tai, kas anketoje turi atitikti tai, kas pasakyta komentare.
...

Na taip - viena oficialiam parodymui, kita - realiam, o trechia - atsargai

PS Ad hominem kritika IMNSHO priskirtina tik fizinems savybems, visa kita arba reikia moketi apginti, arba ishsiaishkinti kodel tamstos vienas asmenybes gabalas su kitu nesusishneka

ieva

I

96405 įrašai

2010/10/09 11:43:31 11:43:31

Lankstumas -žmogaus savybė. Gal jūs su jus sustabdžiusiu policininku kalbat identiškai taip kaip su žmona, arba vaikais? Arba draugų vakarėlyje taip kaip oficialiame priėmime, kad norite, jog viskas visada identiškai atitiktų?
Beje, kategoriškumas ir rigidiškumas- tos savybės, kurios labiausiai apsunkina bendravimą. Savo nuomonę pasakiau ir manau, kad mes toli nukrypom nuo temos. Nors, gal ir ne -gal todėl taip sunku susipažinti internetu todėl, kad žmonės pernelyg linkę apibendrinti ir iš vienos savybės ar pasakymo daryti toli siekiančias ir dažniausiai neigiamas išvadas.
Mano asmenybės "gabalai" (anot jūsų), susišneka, o jūsų gal visa asmenybė tik iš " vieno gabalo"? Tokiu atveju, su tokiu žmogumi būtų be galo nuobodu. Va, padariau toli siekiančią išvadą, kuri tikriausiai neteisinga , bet tik norėjau iliustruoti jūsų užmetamą mąstymo manierą.

asperis

A

78 įrašai

2010/10/09 11:56:58 11:56:58

Svečias: Lankstumas -žmogaus savybė. Gal jūs su jus sustabdžiusiu policininku kalbat identiškai taip kaip su žmona, arba vaikais? Arba draugų vakarėlyje taip kaip oficialiame priėmime, kad norite, jog viskas visada identiškai atitiktų?
Beje, kategoriškumas ir rigidiškumas- tos savybės, kurios labiausiai apsunkina bendravimą. Savo nuomonę pasakiau ir manau, kad mes toli nukrypom nuo temos. Nors, gal ir ne -gal todėl taip sunku susipažinti internetu todėl, kad žmonės pernelyg linkę apibendrinti ir iš vienos savybės ar pasakymo daryti toli siekiančias ir dažniausiai neigiamas išvadas.
Mano asmenybės "gabalai" (anot jūsų), susišneka, o jūsų gal visa asmenybė tik iš " vieno gabalo"? Tokiu atveju, su tokiu žmogumi būtų be galo nuobodu. Va, padariau toli siekiančią išvadą, kuri tikriausiai neteisinga , bet tik norėjau iliustruoti jūsų užmetamą mąstymo manierą.

Naivoka, bet... Kiek suprantu, mane jau susiradote - gal ir apie save uzuomina pateiksite, jei asmenishkai pasikolioti norite - jei aishku amziaus ir poreikiu grupes daugiau maziau derinasi

ieva

I

96405 įrašai

2010/10/09 12:23:37 12:23:37

Suklydot, net nemaniau ieškoti

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume