2010/05/06 13:14:28 13:14:28
Ana: Svečias: as juk sakiau, kad busiu nepopuliari, nes per sunku kai kuriems suprasti. Nieks tau apie badavima nesake. Sake apie prasta maista: duona, makaronus, bulves ir panasu slamsta.
Kadangi esu baigusi maitinima- duona, makaronai ir pan. - tai nera prastas maistas, o kaip tik tai [color=#FF0000:22196yrz]angliavandeniai (pagrindinis energijos saltinis). [/color:22196yrz]Jei norit numesti svori paprasciausiai nereikia tarkim: sriubos, salotu, karstu patiekal. ir pan. valgyti su duona, o [color=#FF0000:22196yrz]duona [/color:22196yrz][color=#FF0000:22196yrz]valgyti tik retkarciais savo malonumui[/color:22196yrz]. Taip pat reikia valgyti labai mazomis porciomis, bet daznai- tas irgi duos puiku rezultata. Ir tikrai negalima valgyti vienu metu 3 patiekalu per pietus ar vakariene ir dar daug, daug kitu niuansu.
Energijos taip, bet ir kaloriju storejimo saltinis.
Tu pasakyk neturtingam zmogui, ka valgyt savo malonumui. Jis butinai taip padarys, su salyga, jei pati tai parupinsi.
2010/05/06 13:17:40 13:17:40
Tada reikia daugiau judėti, kad sudegintumėte visas savo vienu ar kitu būdu gautas kalorijas.
2010/05/06 13:26:06 13:26:06
Svečias: Ana: Svečias: as juk sakiau, kad busiu nepopuliari, nes per sunku kai kuriems suprasti. Nieks tau apie badavima nesake. Sake apie prasta maista: duona, makaronus, bulves ir panasu slamsta.
Kadangi esu baigusi maitinima- duona, makaronai ir pan. - tai nera prastas maistas, o kaip tik tai [color=#FF0000:3an96rmw]angliavandeniai (pagrindinis energijos saltinis). [/color:3an96rmw]Jei norit numesti svori paprasciausiai nereikia tarkim: sriubos, salotu, karstu patiekal. ir pan. valgyti su duona, o [color=#FF0000:3an96rmw]duona [/color:3an96rmw][color=#FF0000:3an96rmw]valgyti tik retkarciais savo malonumui[/color:3an96rmw]. Taip pat reikia valgyti labai mazomis porciomis, bet daznai- tas irgi duos puiku rezultata. Ir tikrai negalima valgyti vienu metu 3 patiekalu per pietus ar vakariene ir dar daug, daug kitu niuansu.
Energijos taip, bet ir kaloriju storejimo saltinis.
Tu pasakyk neturtingam zmogui, ka valgyt savo malonumui. Jis butinai taip padarys, su salyga, jei pati tai parupinsi.
taip, butent angliavandeniai storina, o ne riebalai, bet tik duona sotus nebusi ir tikriausiai tik duonos nieks ir nevalgo (kalbu apie zmones, kurie turi nors minimalias pajamas). Dar yra : ryziai, grikiai, morkos, kopustai ir kiti nebrangus produktai... todel nereikia cia sekti pasakas, kad nuo pigiu produktu auga svoris. Galima pavalgyti tikrai skaniai ir turint minim. pinigeliu. Ir dar vietoj to, kad per viena karta suvalg. viena pakeli makaronu / 1 zmog., geriau suvalgyti trecdali to pakelio- tai net ir nuo angliavandeniu svoris nepriaugs
2010/05/06 13:27:27 13:27:27
o del nestumo- uztenka kasdien iseiti i lauka pasivaikscioti ir neskambinti mamai, kad atvaziuotu pietus ir vakariene pagamintu
2010/05/06 13:35:15 13:35:15
o kas cia toks pakeli makaronu per karta suvalgo? ar tai is lempos pavizdys, ar tikrai tokiu pazysti? prisiminiau makaronus, nes vakar kaip tik valgem, pakelis 4 kartam gavosi. bet jauciu, kad tas ketvirtadalis -i storuma visas
2010/05/06 13:39:20 13:39:20
Ana, skaitau tavo pasisakymus ir kuo toliau, tuo labiau galvoju, tu tikra teoretike. Va, kai praktikos turesi, tada parasyk.
Nesvaik, kad nescios i lauka neina o valgyt joms mamos vaziuoja daryti.
2010/05/06 14:31:13 14:31:13
Svečias: Ana, skaitau tavo pasisakymus ir kuo toliau, tuo labiau galvoju, tu tikra teoretike. Va, kai praktikos turesi, tada parasyk.
Nesvaik, kad nescios i lauka neina o valgyt joms mamos vaziuoja daryti.
tiesiog turiu ne viena toki pvz. pazistamu rate
2010/05/06 15:29:07 15:29:07
Žmonių su sutrikusių medžiagų apykaita yra gal 5%. Visi likusieji suvalgo daugiau kalorijų nei išeikvoja. Pasiimkite pagaliau A.Mieliauskienės knygą ''Valgau ir lieknėju'', pasistudijuokite. Sportuokite - kievienam kitas kelias būti gražiam. Tiesiog yra atskira kategorija moterų, kurios reguliariai sportuoja, prisižiūri maistą, tos ir turi rezultatą. Ir yra kita kategorija, kurios tingi. Aš pati turiu 3 vaikus, pagimdžiau dvynukus, maitinau juos, tačiau ir mano draugės visos sportuoja, prisižiūri ir visos lieknos. Ir nei vienai nekyla noras desperatiškai įrodinėti, kokia gera ji gali būti vyrui. O kokia laimė yra, kai tinka bet koks rūbas... Vyrų mes neatsiginam!
Ir juokinga skaityti tuos jūsų kvailus pasiteisinimus.
2010/05/06 17:45:36 17:45:36
tai isivaziavot jus cia visi,svoris svoris.....kai labai jau storos jaunos ir nemoka apsirengti,ne slepia savo lasinius bet net trumpom ,aptemtom bliuzem vaiksto....tai ka cia kalbet? Paziurekit,yra stambiu moteru,puikiai apsirengusiu ir net sex atrodo.Sakau pagal amziu,zinoma.Vyresnes geriau stambesnes atrodo,nesimato rauksliu....
2010/05/07 22:42:21 22:42:21
Tikrai nesuprantu,kodel vyrai bijo stambių moterų?Gal del to,kad visuomeneje peršama manekenes išvaizda turinti moteris,kuri dažnai labiau rupinasi savimi nei savo partneriu.Esu apkuni,bet neskaitau tuo dideliu trukumu,negaliu intensyviai sportuoti,nes turiu stuburo išvaržą,dietos laikytis reikia pakankamai lešų tureti,nes dietinis maistas yra brangus.Tai ką man dabar į karstą gultis,nes dauguma mano,kad tokios moteris,kaip aš niekur netiks
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume