Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Kodel moterys neatraso?

Kodel moterys neatraso?

ieva

I

96405 įrašai

2013/04/18 14:35:50 14:35:50

Knight, o TU viasada atrasai merginoms??? Jei ne, tai kodel?

knight6178

K

114 įrašai

2013/04/18 14:47:33 14:47:33

Svečias: Knight, o TU viasada atrasai merginoms??? Jei ne, tai kodel?

Taip visada, net jei ir tiesiog labas parašo Juk yra visokių žmonių ir kartais tiesiog reikia daugiau laiko, kad atrstum kažką bendro ar tiesiog kad užsimegstų diskusija. Man nėra sunku sugaišti tam keletą minučių. Yra vieną kartą buvę kad atrašiau tik po gero pusmečio, nes mergina jau antroj žinutėj pradėjo guostis kaip ją įkaudino buvęs kaip jie išsikyrė ir t.t.

ieva

I

96405 įrašai

2013/04/18 15:38:04 15:38:04

Birute, o tu dėl kokio priežasties paimi ir tiesiog nebeatrašai? [/quote]
Kartą gavau laiškutį. Vyrukas su vaikučiu ant rankų. Laiško turinys -" turiu labai gerą žmoną, tačiau, kai kartais susipykstame ieškau laisvesnio elgesio moters laisvalaikiui praleisti"

Paėmiau ir neatrašiau.

Svetlana

S

980 įrašai

2013/04/18 17:05:29 17:05:29

knight6178:

Taip visada, net jei ir tiesiog labas parašo Juk yra visokių žmonių ir kartais tiesiog reikia daugiau laiko, kad atrstum kažką bendro ar tiesiog kad užsimegstų diskusija. Man nėra sunku sugaišti tam keletą minučių. Yra vieną kartą buvę kad atrašiau tik po gero pusmečio, nes mergina jau antroj žinutėj pradėjo guostis kaip ją įkaudino buvęs kaip jie išsikyrė ir t.t.

Įdomus motyvas, dėl ko atrašėte po pusmečio, jei nevertėjo atrašyti tuoj pat . Panašu kaip būtų : man vis nesiseka užmegzti draugystę, tai pabandysiu jai atrašyti po daug nenusisekusių bandymų su kitomis, gal pasiseks...
Kad ėmė guostis antroje žinutėje, tai dar nereiškia kad mergina neverta dėmesio. Ji tiesiog gali būti jautri, o tame yra tiek pliusų, tiek minusų.

Be saibu

B

623 įrašai

2013/04/18 18:09:00 18:09:00

Kame minusai buti jautriu?

ieva

I

96405 įrašai

2013/04/18 18:11:31 18:11:31

svetlana:
knight6178:

Įdomus motyvas, dėl ko atrašėte po pusmečio, jei nevertėjo atrašyti tuoj pat . Panašu kaip būtų : man vis nesiseka užmegzti draugystę, tai pabandysiu jai atrašyti po daug nenusisekusių bandymų su kitomis, gal pasiseks...
Kad ėmė guostis antroje žinutėje, tai dar nereiškia kad mergina neverta dėmesio. Ji tiesiog gali būti jautri, o tame yra tiek pliusų, tiek minusų.

Atrašiau ne dėl to kad nesisėkė ar dar. tiesiog toks antras laiškas mane šokiravo. Be to labai retai lankydavau si čia. Dėl ir gavosi kad po pusmečio. aš tikrai nenoriu bendrauti su žmonėmis, kurie iš karto kažkuo skundžiasi, ar šiaip gyvenimu nepatenkinti Kitas dalykas, buvau jaunas ir kvailas tuo metu net nieko ir neieškojau. Be to jei aš taip pradėčiau guostis, kad išsiskyriau su mergina ir t.t., manau iš merginų tarpų apskritai nesulaukčiau atsakymo. Be to tai mano manymu ne ta tema kurią reiktų aptarinėti pačioj pradžioj.

ieva

I

96405 įrašai

2013/04/18 18:13:11 18:13:11

Be saibu: Kame minusai buti jautriu?

Pabnadyk pabendrauti su labai jautriu žmogumi ir sužinosi O šiaip labai jautrūs žmonėms dėl visko pergyvena, man būtų su tokiais labai sunku. Jeigu viskas ribose, tada jokio minuso nėra.

ieva

I

96405 įrašai

2013/04/18 18:14:56 18:14:56

Svečias: Birute, o tu dėl kokio priežasties paimi ir tiesiog nebeatrašai?

Kartą gavau laiškutį. Vyrukas su vaikučiu ant rankų. Laiško turinys -" turiu labai gerą žmoną, tačiau, kai kartais susipykstame ieškau laisvesnio elgesio moters laisvalaikiui praleisti"

Paėmiau ir neatrašiau.[/quote]

Nori pasakyti kad tik kartą ir neatrašei?

knight6178

K

114 įrašai

2013/04/18 18:16:18 18:16:18

ir aš pasidariau svečias tie trys paskutiniai atsakymai mano

labaivairuojanti

L

354 įrašai

2013/04/18 18:25:18 18:25:18

knight6178:

Jei nerandama šilto žodžio tada, kai žmogui sunku, tai ką galima rašyti po pusmečio. Suprantu, kad tokia pradžia galėjo nepatikti, tačiau kažką gražaus ir gero galima buvo atrašyti, bent iš žmogiško supratimo, jautrumo kito bėdai.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume