Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → vertybių suderinamumas visada - 50

vertybių suderinamumas visada - 50

vectorr

V

16 įrašai

2010/03/17 21:51:41 21:51:41

Svečias: Anot sios sistemos, as pati su savim suderinta tik apie 60%. Tai ko verti tie testai?

geras. O kaip patikrinai suderinamumą su savim ?

Aš įtariu, kad charakterių suderinamumas čia skaičiuojamas atvirkščiai. Seksualinis ir vertybių didesnis kai atsakymai sutampa, o charakterių didesnis kai skiriasi. Panašu į MBTI suderinamumą kai priešingybės bandomos suporuot.
Aš nelabai kreipiu dėmesį į procentus, bet iš asmenybės aprašymo šiokias-tokias išvadas pasidarau. Aišku, su prielaida, kad į klausimus atsakinėta nevaidinant... Smalsu, jūs savo anketų dalyje "charakteris" save atpažįstat ?

ieva

I

96405 įrašai

2010/03/17 22:10:05 22:10:05

Perdaug intelekto, analiziu,svarstymu, psichologijos. Atrodo, kad tai didziausios vertybes pasipuikavimui, primena kai net vaziuodami metro skaitydavo.

ieva

I

96405 įrašai

2010/03/18 06:33:23 06:33:23

vectorr:
Svečias: Anot sios sistemos, as pati su savim suderinta tik apie 60%. Tai ko verti tie testai?

geras. O kaip patikrinai suderinamumą su savim ?
Aš įtariu, kad charakterių suderinamumas čia skaičiuojamas atvirkščiai. Seksualinis ir vertybių didesnis kai atsakymai sutampa, o charakterių didesnis kai skiriasi. Panašu į MBTI suderinamumą kai priešingybės bandomos suporuot.
Aš nelabai kreipiu dėmesį į procentus, bet iš asmenybės aprašymo šiokias-tokias išvadas pasidarau. Aišku, su prielaida, kad į klausimus atsakinėta nevaidinant... Smalsu, jūs savo anketų dalyje "charakteris" save atpažįstat ?

Pasidaryk priesingos lyties anketa ir paziurek, kiek su savom sutampi. Sutapau apie 60% ir pagal vertybes ir seksualiai, charakteriu gal tik daugiau.
Paskui ta anketa istrink

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume