2010/04/17 15:15:42 15:15:42
Svečias: Nedrystu, nes manau, kad tokie ir taip daug laisku gauna, gal nuo super grazuoliu, ar super protingu... Jauciu, kad reiketu rasyti ne bet kaip. Bet ideju neturiu. Dar pagalvoju, kad nevertins, jei pirma parasysiu... ,viska sudejus nusprendziu nevargti.
Paziuresiu. Bent laika puikiai praleisiu.
Nebūtinai tokie kaip jis ieško tik super super...Gal jam būtent jūs užkliuvote? Geriau vieną kartą pabandyti ir pasigailėti, negu nebandyti ir gailėtis dėl to. Nevertins jei pirma parašysite - nebūtinai. Protingi vyrai to nesureikšmina, jie žiūri ar jiems patinka parašiusioji, ar ne.
2010/06/16 20:18:26 20:18:26
konkursas, kas pirma parasys pakviesiu kavos nemokamai. Esu viras, turiu darba, nevedes.
2010/06/16 20:39:22 20:39:22
man 42: darau experimenta paskelbiu savo pasto adresa paziurėsiu ar jus pacios rasot kaip teigiat rpaulauskas13@gmail.com beje aš ne moteris tai vyrukų laiskai nepageidaujami tokius is karto ismetu.
Čia buvau as tai va pacios jūs nieko nerasot ir cia nesiskūskit nes negavau jokio net maziausio laikelio taigi nevarykit dievo i medzius temų kūrėjos, man nebūtina kad kas rasytų parasiau del intrigos bet kaip pasirodė cia pacios muša pačios rėkia istrinu as ta adresa juo nieks neatsakys.baisus pasipiktinimas joms matai neatsako net juokinga
2010/06/16 20:49:14 20:49:14
xxx: man 42: darau experimenta paskelbiu savo pasto adresa paziurėsiu ar jus pacios rasot kaip teigiat rpaulauskas13@gmail.com beje aš ne moteris tai vyrukų laiskai nepageidaujami tokius is karto ismetu.
Čia buvau as tai va pacios jūs nieko nerasot ir cia nesiskūskit nes negavau jokio net maziausio laikelio taigi nevarykit dievo i medzius temų kūrėjos, man nebūtina kad kas rasytų parasiau del intrigos bet kaip pasirodė cia pacios muša pačios rėkia istrinu as ta adresa juo nieks neatsakys.baisus pasipiktinimas joms matai neatsako net juokinga [/quote
Tai kad, Rimuk, tavo nuotrauka su buteliu buvo. O žinai, moterys pijokų nenori.
2010/06/26 09:17:00 09:17:00
rimukas0: URGITUTĖ.Aš tokius vyrus, kurie po artimesnio virtualaus bendravimo neparašo nei "A" nei "B" ar nori toliau tęsti bendravimą, niekinu.Tai prasyciau paaiskint koks virtualus bendravimas yra artimas ba nei velnio nesuprantu gal sexas per skaipą
Artimą virtualų bendravimą suprantu ne taip kaip tu supranti. O negalima bendraujant per skype taip prisirišti prie to žmogaus, kad net lauki kada jis parašys žinutę. arba jei sakykim vaikinas yra iš kito miesto ir ne taip dažnai susitinkam realybėj, o dažniau bendraujam per skype ir ten verda emocijos. pvz., išsiskyrus, t. y. nenutraukus santykių, o po pasimatymo išsiskirsčius kas sau, neparašo jokios žinutės, tyli dieną, tyli kitą. tai labai nervina. Jau geriau kad ir kokia skaudi tiesa, bet parašyti kokia ji yra, nei tylėti, nes tai nemalonu. Ar dar aiškiau?
2010/06/28 18:46:21 18:46:21
Šiandien gavau pranešimą apie dar 2 man parinktus suderinamus narius. Vieno jų anketa mane sudomino ir jau pradėjau rimtai svarstyti galimybę jam parašyti...kol akis neužkliuvo už paskutinio prisijungimo. Pamačiau, iš pradžių nelabai patikėjau -1999 metai
Tada jau pasidarė juokinga pradėjus galvoti, kiek jam dabar metų ir, kažin ką, po tiek metų žmogus veikia .
Gal ir čia vienas iš atsakymų, kodėl nesulaukiame atsakymų. Na, įdėjo žmogus anketa ir pamiršo, o gal jo ir gyvųjų tarpe nebėra (amžiną atilsį jam jei taip), bet sistema juos įmeta kaip suderinamus narius...o aš pradžioje kartais net neatkreipdavau dėmesio, kad žmogus buvo prisijungęs...
2010/06/29 06:14:13 06:14:13
nu geras, ir man tą patį šiandien pasiūlė - paskutinis prisijungimas 1999 m.
gerai, kad ne 1917
turbūt kažkas hakina
2010/06/29 07:06:07 07:06:07
"Vieno jų anketa mane sudomino ir jau pradėjau rimtai svarstyti galimybę jam parašyti..."
griuk negyvas. Kad parasytum dar reikia pradeti rimtus svarstymus? As nesistebiu, kad jus nieko nesusirandat
2010/06/29 07:07:38 07:07:38
kazkas neitiketino, man atrodo tuo metu net puslapis neegzistavo, jam gal keli metai tik
2010/06/29 11:02:21 11:02:21
Bet anketų archyvas tai nuo tų laikų
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume