Ir kaip gali atrašyti ? Galima laukti visą amžinybę, pažiūrėjus, kad urmu pradėjo atsirasti suderinamų asmenų anketos, paskutinį kartą prisijungusių.....2008 metais .

Alida1309810884_db
2010/04/02 19:18:58 19:18:58
Ir kaip gali atrašyti ? Galima laukti visą amžinybę, pažiūrėjus, kad urmu pradėjo atsirasti suderinamų asmenų anketos, paskutinį kartą prisijungusių.....2008 metais .
ugnelė
2010/04/02 20:39:49 20:39:49
Pareikšiu savo nuomonę, kadangi ilgai išbuvau šioje svetainėje, radau žmogų, dabar abu sutarėme išsiregistruoti.
Nesu jauna, priklausau tai amžiaus kategorijai, kai moterų daug ir jos visai neprastos, o vyrų ryškiai mažiau bei šio amžiaus vyrams, ne visiems, bet daliai, yra ''vidurio amžiaus krizė'' ir jie pageidauja žymiai jaunesnių už save damų. Ypač, jei tai padoriai atrodantys, dirbantys vyrai. Tuo būdu tokiai ''brandžiai'' moteriškutei kaip aš, jų pasirinkimas dar sumažėja, kadangi variantus, kai laiškai prasidėdavo ''Ei, mažute, tu labai sexy'' atmesdavau iškart. Tai va - neneigiu, laiškų gaudavau, ir nemažai. Parašydavo ir vyrai pirmi, susiradę per paiešką. Atsakydavau - kartais iš mandagumo, kartais iš smalsumo, visiems. Rašydavau ir aš pirma... Į pusę savo laiškų tikrai gaudavau atsakymus. Kita pusė tylėdavo. Nemačiau tame jokios problemos ir laiminga eidavau į tuos pasimatymus, į kuriuos kviesdavo ir į kuriuos pati norėdavau. Už kavą, ir ne tik kavą, niekada mokėti neteko, nors visada pasisiūlydavau. Kai kurie pasimatymai rutuliodavosi toliau, kai kuriuose paaiškėdavo iškart, kad tas žmogus netinka man arba aš jam. Vyrai tikrai nei vienas nepasitaikė ''kiaulė'' ir nei vienas taip jau iškart nereikalavo sekso, gal dėl to, kad labai atidžiai juos stengdavausi ''ištyrinėti'' dar iki pasimatymo. Kartais tiesiog nuoširdžiai su tais pretendentais išsikalbėdavome, ko ieško vyrai, ko moterys, kaip ieško...
Tai va, galiu labai atsakingai konstatuoti (iš tų pačių vyrų atviravimų), kad absoliuti dauguma vyrų renkasi pagal nuotrauką. Jei jos nėra - šansų tikrai nedaug. Be to, dauguma vyrų nenori moters su vaikais. Atleiskite man, moterys, bet čia ne mano, o jų žodžiai... Ir dar kas užkliuvo - beveik visi skundėsi, kad svetainėje nedaug lieknų moterų. Jie, brandūs ir jau pagyvenę, nori lieknų ir dailių jų akims. O dvasines vertybes visi kažkaip nustumdavo į tolesnį planą. T.y. pirmiausiai jiems turi patikti išvaizda, kad jie pradėtų ieškoti, kas tūno tos moters viduje. Tai va, tokia realybė... Bet nusiminti nereikia, kad labai ieško, anksčiau ar vėliau randa. Linkiu jums, mielosios, kantrybės ir pastangų. Ir sulauksite to, kuris jums skirtas.
O jei ir neatsiras taip greit, vadinasi, dar ne laikas... Reikia laukti, tikėtis ir džiaugtis esamu gyvenimu.
Ai, ir dar ''į temą'': vyrai aiškindavo, kad jei bent savaitę jie neprisijungia, jie ten randa krūvas moterų laiškų, jų žodžiais - jos tiesiog užbomborduoja tais laiškais. Jie gauna jų šimtus (mano amžiaus vyrai, nepainiokite su jaunais) ir tų, kurie be nuotraukų, net neskaito, nes tai jiems per sunku, o atsakyti - net ir fiziškai neįmanoma, o po savaitės tie laiškai jau būna užversti naujesniais ir t.t. O tekstas laiškuose jų žodžiais - pas visas labai panašus... Tai yra vyrų ~50 nuomonė, kurie save nurodo esantys laisvi, su išsilavinimu, dirbantys. Sorry...
Danguoliukas
2010/04/02 21:17:18 21:17:18
Neatrašo ,todėl , kad pirma parašo moteris . Gal Įsivaizduoja jeigu pirma parašę ,tai ir prisvils. Bet čia tik laiškutis,kuris nieko neįpareigoja , bet per susirašinėjimą galima suprasti,kas tinka vienas kitam, o kas gal ir tikrai būtų atstumenčio. O dėl amžiaus tai kiekvieno pasirinkimo valia. Bet prie anketos galėtų ir darašyti man 60, o ieškau aštuoniolikmetės. Tikrai netrukdyčiau Jo brangaus laiko,kad užtektų jaunų gražių mergaičių paieškai ir dar linkiu surasti kuri mylės nuoširdžiai. Sutaupytų ir mano laiką, kad nerašyti nei žodžio kam to nereikia ir savo. O jeigu po bendravimo laiškais , vienas nutaria , kad bendravimas neįdomus, kitam nevertėtų ,nei įsižeisti ,nei nusiminti per daug , juk tai buvo tik laiškai. Skaudžiau išsiskirti pradėjus bendrauti. Bet ir dėlto nenumirsi, nors ir kaip patiktų žmogus. Čia Jau turi jaustis abu laimingi ir abiem būtų gera. Ir nieko čia nepadarysi
Samanta
2010/04/03 06:15:11 06:15:11
Sėkmės jums abiems, ugnele, ir dėkui už pasidalinimą
ieva
2010/04/03 10:18:43 10:18:43
taip jau jus ten ir rasot pirmos gal viena is simto vis laikotės stereotipo vyrai renkasi o moterys pasirenka
Alio_Alio
2010/04/08 20:30:09 20:30:09
Ir man daug kas neatraso, bet del to jau nebesiparinu, nors is pradziu buvo keista. Vienu metu buvau uzsiregistravusi keliuose portaluose ir ka pastbejau: tie patys "patrauklus" vyrai per visus portalus!!!! Taigi kur cia spesi visoms atsakyti. Ir geriau jau jokio atsakymo nei pakvietus pabendauti, gauni kvietima pvz. uzsisakyti baldus, arba inforamcija, kad uz tokia ir tokia kaina asmeniskai fotografuoja arba kad vaziuoja i Mazeikius ir uz mokesti paveztu jei reikia
Prisipazinsiu ir as pati ne i visus laiskus atsakau. Tokio turinio kaip pvz.: siulau tiek ir tiek, jei gerai pa..... privaziuoti galiu per 30 minuciu. Na, tokius ignoruoju Arba, kai vedes vyras paraso: Labas, mano tel. numeris XXXXX paskambink! Arba: labas, parasyk tel. numeri, pasuksiu pakalbesim. Ir tokius ignoruoju.... gi nepradesi moralizuoti arba aiskinti, kad gal geriau butum parases paprasciausiai tik "labas" Karta susirasinejant pasirode idomus vaikinas, bet i pasimatyma nejau nes pakalbejus telefonu nepatiko balsto intonacija, tembras ir gyvai destomos mintys Girdit, nepatiko balsas - net gi ne isvaizda O karta, taip sauniai susirasinejom, tokia faina nuotrauka: nulekiu i pasimatyma kaip ant sparnu! Pries mane isdyksta tik supuves lepsis, o nuotrauka pasirode besanti is kazkokio rusisko portalo.... Taigi melas paaiskeja, nusivylimas nerealus ir viskas baigta pasidaro.... O siandien galvoju: buvo fainas vyriokas, turintis kazka tokio idomaus, bet va apsimelavo..... Yra kurie is tiesu fiziskai neptinka: mane traukia kiek kresnoki, tvirtesnio sudejimo vyrai, ugis nesvarbu, o visokie kudenos, kaulu rinkiniai brrrrrr nepatinka..... taigi tokiems taip pat neatrasau (nors jie apie save tikriausiai galvoja, kad yra liekni). Tai va: man 35 ir del to, kad neatsako tiems kam parasiau - nesiparinu, nes ir pati ne visiems atrasau. Nes kai atraso ir pradeda kazkokias nesamones vapalioti, supranti kad nesi idomi,o i atvira klausima "kodel atrasei?" atsako "is mandagumo" As pati sau pagalvoju, nu ir eik Tu sau Gyvenimas yra grazus, dziaukimes
xxx
2010/04/08 20:36:49 20:36:49
Aš atrašau matyt esu nepatrauklus
_mystery_
2010/04/15 17:47:43 17:47:43
Na ištikrųjų čia su tais rašymais laiškų ir atsakymais tai katastrofa...... O kas labiausiai stebina tai, kad bendraujantys pradažioje rodo didelį dėmesį, o paskui staiga kažkodėl išsikvepia
Dokas
2010/04/15 18:21:29 18:21:29
visokiu yra ir visur, taip pat elgiasi tiek vaikinai, tiek paneles, bet kiekvienas turi savas priezastis, tad neverta kreipt i tokius demesio ir ziuret toliau, atsiras kas ir nores ir bendraus
man 42
2010/04/15 19:06:42 19:06:42
darau experimenta paskelbiu savo pasto adresa paziurėsiu ar jus pacios rasot kaip teigiat rpaulauskas13@gmail.com beje aš ne moteris tai vyrukų laiskai nepageidaujami tokius is karto ismetu.