Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Dėl kokios priežasties patrauklūs vyrai neatsako į laiškus?

Dėl kokios priežasties patrauklūs vyrai neatsako į laiškus?

Samanta

S

1028 įrašai

2010/03/03 21:28:59 21:28:59

Svečias: Sveiki forumiečiai,

Taigi, grįžtant prie klausimo, kodėl neatrašo vyrai/moterys. Jei žmogaus išvaizda nepatinka, su juo bendraujama nebus. Kokia forma nebus bendraujama (ignoruojant žinutes, kaip būdavo man ir Vienišai sielai, ar duodant suprasti, kad nenorima tęsti pažintį, kaip taktiškai daro samanta) - nesvarbu. Kol žmogus netenkins pirminio kriterijaus - išvaizdos, į jo nors ir labai turtingą vidų nebus žiūrima.

Trupučiuką savo trigrašį įkišiu: dar nė karto neatsisakiau pažinties dėl vyro išorės. O tik dėl jo neigiamų dvasinių savybių, kurios išryškėjo kad ir trumpai bendraujant arba matant dvasinį ryškų nesudrinamumą. Išorė man niekuo dėta.

rimukas0

R

381 įrašai

2010/03/03 21:44:39 21:44:39

Svečias:
rimukas0: astuoniolikos, jai gi visas gyvenimas pries akis kur skubi panele spėsi rasi dar tu tų bernų pagyvenk pirma kaip zmogus ir baik mokslusir pamatysi ateisi tavo kiema sventė,labai atsiprasau kad isikisau,tai ne mano reikalas bet as norėjau tik patart.

O gal ji nori šiek tiek vyresnio? Ji neranda rimto, protingo, be žalingų įpročių, vaikščioti po klubus ir barus nemėgsta ir neturi tam finansinių galimybių , ji mėgsta gamtą, gatvėje jos nekalbina, nes ji ne pati patraukliausia, bet ir ne krokodilė:). reikalavimai jos nedideli: nei turto, nei grožio jai nereikia. Būtų mielas, įdomus, patikimas vaikinas, mokamtis mylėti ir priimti meilę. Sunku ir merginoms, patikėk. Ypač rimtai, protingai ir neįtin išvaizdžiai.

Negaliu ginčytis tikriausiai jūs teisi.

ieva

I

96405 įrašai

2010/03/03 22:20:48 22:20:48

Svečias:
Svečias: Sveiki forumiečiai,

norėčiau pasidalinti savo patirtimi - prieš tapdamas "Svečiu", rašančiu ciniškas mintis moteriškos lyties adresu forumuose, buvau prisiregistravęs narys, ieškojęs sau antros puselės. Ir nors anketą buvau surąšęs sąžiningai (su nuotrauka, su aprašymu kas esu ir ko ieškau), man nekaip sekėsi. Sunku pasakyti, kaip man sektųsi ieškoti 30-40 metų kategorijoje (kiek suprantu, didžioji dalis vietinio kontingento yra būtent iš šios amžiaus grupės), tačiau paieška tarp 25-30 metų merginų/moterų mane galutinai nuvylė. Prie pažinčių praleisdavau nemažai laiko, visuomet kalbindavau pats (man pirmam per pusę metų neparašė nei viena), tačiau atsakymų beveik nesulaukdavau. Tačiau, net jei sulaukdavau atsakymo (o atrašydavo gal kas penkta), tai dažniausiai labai šalto ir lakoniško, iš kurio matėsi, kad pažinties tęsti toliau nebeišeis.
Pradėjau ieškoti problemos savyje. Peržiūrėjau anketą - lyg ir nieko negalėjau nei pridėti, nei atimti. Reikalavimus nebuvau užsikelęs, iš suderinamų narių sąrašo parašydavau visoms. Taigi, anketoje aprašytos charakteristikos mano nebuvo labai blogos - 26 metai, neblogai uždirbu, neturiu žalingų įpročių, laisvalaikiu ir paskaityt mėgstu (čia kalbant apie "intelektualumą", kurį taip svarbiai išskyrė Vieniša Siela). Tačiau yra vienas nemalonus niuansas - aš nesu simpatiškas, ir tai žinau. Todėl su merginomis tiek realiame gyvenime, tiek virtualiame man niekada nesisekė.
Taigi, grįžtant prie klausimo, kodėl neatrašo vyrai/moterys. Jei žmogaus išvaizda nepatinka, su juo bendraujama nebus. Kokia forma nebus bendraujama (ignoruojant žinutes, kaip būdavo man ir Vienišai sielai, ar duodant suprasti, kad nenorima tęsti pažintį, kaip taktiškai daro samanta) - nesvarbu. Kol žmogus netenkins pirminio kriterijaus - išvaizdos, į jo nors ir labai turtingą vidų nebus žiūrima.
Baigiant mano istoriją, prieš gerus metus išsiregistravau iš visų pažinčių forumų, ir nuo tada "žinau savo vietą". Taip, turėti artimą žmogų norisi, bet tam, deja, reikia dviejų žmonių abipusio noro. Nors pažinčių dabar neieškau, DP forume apsilankau, ir dažnai parašau ką nors ciniško moteriškos lyties atžvilgiu

Svečias, esate labai nuoširdus. Noriu paklausti, kokiame mieste gyvenate ir ar esate nieko prieš susipažinti su 18-mete mergina, ieškančia tikros meilės, o ne vienkartinių santykių. Ji nepasižymi kataloginiu grožiu, bet yra gana simpatiška ir protinga, rimta ir nuoširdi, turi humoro jausmą, įdomi asmenybė, draugiška ir prieraiši. Jai taip pat ne itin sekasi. Jūs ją sudominote savo teigiamomis savybėmis. Jos anketą galėtumėte peržiūrėti DP, jei būtumėte narys. Jei susidomėjote, parašykite savo tel. Ji kaunietė.

Būčiau mielai susitikęs, deja, aš iš Vilniaus.

ieva

I

96405 įrašai

2010/03/08 13:53:36 13:53:36

Gaila.. Nors tai ne toks jau didelis atstumas. Bet neabejoju, kad jums anksčiau ar vėliau pasiseks. Jei tikėsite.

rimukas0

R

381 įrašai

2010/03/19 20:23:18 20:23:18

tai gal nenori atsakyt ,galvoja kad spamas

today

T

37 įrašai

2010/03/21 15:46:14 15:46:14

jei neatraso-manau priezastis-"ne jo skonio"...vyrai dazniausiai linke"begti",nei pasakyti "tu man nepatraukli",ar "atsok"...ir jei pasako "susirasysim"dazniausiai buna tai tik zodziai,ir tas "susirasymas"baigiasi tyla....kokia isvada?vyrai -bailiai..))))

rimukas0

R

381 įrašai

2010/03/21 18:11:08 18:11:08

rasyk apie save netaikius cia savo stereotipu dar nebuvo atvejo kad neatrasyciau tik va gaunu as tu laiskuciu gana retai ,be to is to laiskucio nelabai ka gali nusprest taigi atsakau kad atsakyciau .be to cia paskutiniu metu pradėjo uzknist visokios is afrikos su tais graudziais laiskeliais gaila prastai man su anglu nesusigaudau gerai ko jom reikia nes kai isvercia guglas tai visai pievos.

gytare

G

76 įrašai

2010/03/21 19:58:23 19:58:23

manau, kad tai nera pagrindinis ir vienintelis argumentas, kad nepatiko isvaizda. zmonems tiesiog atrodo norma neatsakyti i laiskuti. kaip paaiskinti, jei parasau kelis zodzius vyrui, pas kuri taip pat nera nuotraukos, o atsakymo nera? prie ko cia isvaizda?!

rimukas0

R

381 įrašai

2010/03/21 20:19:01 20:19:01

gytare: manau, kad tai nera pagrindinis ir vienintelis argumentas, kad nepatiko isvaizda. zmonems tiesiog atrodo norma neatsakyti i laiskuti. kaip paaiskinti, jei parasau kelis zodzius vyrui, pas kuri taip pat nera nuotraukos, o atsakymo nera? prie ko cia isvaizda?!

tai rasyk o nesnekek kad rasai

Urgitutė

U

221 įrašai

2010/03/21 23:34:42 23:34:42

Aš tokius vyrus, kurie po artimesnio virtualaus bendravimo neparašo nei "A" nei "B" ar nori toliau tęsti bendravimą, niekinu. Matyt, kad tokiems vaikinams nei motas tavo nuoširdumas, jautrumas. Yra keletas, kurie parašę, kad susiradau kitą, arba skiria atstumas ir negali nieko būti daugiau. Tokius vaikinus vertinu. Aiškiai padeda tašką tolimesniuose santykiuose.
Manau neatsakytų laiškų pagrindinė priežastis baimė, nenorėjimas įskaudinti atviru teiginiu, kad nieko nebus, gal sveikata sustreikavo, pvz., rankų pirštus susitraiškė ( ), galvos trauma, laiko neturėjimas, gražesnė panelė. TAČIU VAIKINAI BŪKIT GERUČIAI PARAŠYKIT KODĖL NENORIT TOLIAU BENDRAUTI. TAI SKAUDINA PANELES IR JAS PRIVERČIAS SUSIGALVOTI PAČIŲ NEĮTIKĖTINIAUSIŲ PRIEŽASČIŲ. TYLA PRIEŠ AUDRĄ NEGERAI/

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume