Svečias: Svečias: Sveiki forumiečiai,
norėčiau pasidalinti savo patirtimi - prieš tapdamas "Svečiu", rašančiu ciniškas mintis moteriškos lyties adresu forumuose, buvau prisiregistravęs narys, ieškojęs sau antros puselės. Ir nors anketą buvau surąšęs sąžiningai (su nuotrauka, su aprašymu kas esu ir ko ieškau), man nekaip sekėsi. Sunku pasakyti, kaip man sektųsi ieškoti 30-40 metų kategorijoje (kiek suprantu, didžioji dalis vietinio kontingento yra būtent iš šios amžiaus grupės), tačiau paieška tarp 25-30 metų merginų/moterų mane galutinai nuvylė. Prie pažinčių praleisdavau nemažai laiko, visuomet kalbindavau pats (man pirmam per pusę metų neparašė nei viena), tačiau atsakymų beveik nesulaukdavau. Tačiau, net jei sulaukdavau atsakymo (o atrašydavo gal kas penkta), tai dažniausiai labai šalto ir lakoniško, iš kurio matėsi, kad pažinties tęsti toliau nebeišeis.
Pradėjau ieškoti problemos savyje. Peržiūrėjau anketą - lyg ir nieko negalėjau nei pridėti, nei atimti. Reikalavimus nebuvau užsikelęs, iš suderinamų narių sąrašo parašydavau visoms. Taigi, anketoje aprašytos charakteristikos mano nebuvo labai blogos - 26 metai, neblogai uždirbu, neturiu žalingų įpročių, laisvalaikiu ir paskaityt mėgstu (čia kalbant apie "intelektualumą", kurį taip svarbiai išskyrė Vieniša Siela). Tačiau yra vienas nemalonus niuansas - aš nesu simpatiškas, ir tai žinau. Todėl su merginomis tiek realiame gyvenime, tiek virtualiame man niekada nesisekė.
Taigi, grįžtant prie klausimo, kodėl neatrašo vyrai/moterys. Jei žmogaus išvaizda nepatinka, su juo bendraujama nebus. Kokia forma nebus bendraujama (ignoruojant žinutes, kaip būdavo man ir Vienišai sielai, ar duodant suprasti, kad nenorima tęsti pažintį, kaip taktiškai daro samanta) - nesvarbu. Kol žmogus netenkins pirminio kriterijaus - išvaizdos, į jo nors ir labai turtingą vidų nebus žiūrima.
Baigiant mano istoriją, prieš gerus metus išsiregistravau iš visų pažinčių forumų, ir nuo tada "žinau savo vietą". Taip, turėti artimą žmogų norisi, bet tam, deja, reikia dviejų žmonių abipusio noro. Nors pažinčių dabar neieškau, DP forume apsilankau, ir dažnai parašau ką nors ciniško moteriškos lyties atžvilgiu
Svečias, esate labai nuoširdus. Noriu paklausti, kokiame mieste gyvenate ir ar esate nieko prieš susipažinti su 18-mete mergina, ieškančia tikros meilės, o ne vienkartinių santykių. Ji nepasižymi kataloginiu grožiu, bet yra gana simpatiška ir protinga, rimta ir nuoširdi, turi humoro jausmą, įdomi asmenybė, draugiška ir prieraiši. Jai taip pat ne itin sekasi. Jūs ją sudominote savo teigiamomis savybėmis. Jos anketą galėtumėte peržiūrėti DP, jei būtumėte narys. Jei susidomėjote, parašykite savo tel. Ji kaunietė.
Būčiau mielai susitikęs, deja, aš iš Vilniaus.