Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Auksinė narystė - kokie jos faktiniai privalumai ?

Auksinė narystė - kokie jos faktiniai privalumai ?

Samantta

S

481 įrašai

2009/11/15 19:47:49 19:47:49

dainelė: Deklaruojami privalumai ir faktiniai privalumai yra tokie patys.
Samantta, man atrodo, klausi iš neturėjimo ką veikti, ar ką...
Naujų narių nesiunčia, jeigu jų nėra. Ir auksiniams, ir paprastiems. Nori turėti daugiau galimybių bendrauti, su kokiais panorėjus nariais, ne tik su pasiūlytais, - užsimokėk kelis litus.

Klausiu, nes tikrai rupėjo [b:9u91stwf]protingi ir į temą[/b:9u91stwf] atsakymai. Dainele, man atrodo, kad atsakai iš neturėjimo ką veikti . Jei neturiu ką pasakyti - tai ir nesakau. Naujų narių man ir nereikia - pakanka pilnai tų, kur jau seniai užsiregistravę - mačiau tikrai kelioliką įdomių, bet jų man nesiunčia, jie yra paprasti, ne auksu puošti . Būtent ir norėjau sužinoti apie galimybę sumokėjus "kelis - ne kelis!" litus, kokie privalumai de facto. Bet tie, kas turi ką apie tai pasakyti, nerašo, o rašo tik kažkas bile rašyti, atleiskite .

Samantta

S

481 įrašai

2009/11/15 19:54:40 19:54:40

PWD: Gera tema, vyrų pasisakymu taip pat norėtusi išgirsti. Pats esu paprastas narys (ne piniguose esmė) kažkaip atrodo auksiniai ir gyvenime jaučiasi "auksiniai", beto dar pažinčių nepritūkau . Bet reikia pabandyti.

Vyrams yra šiek tiek kitaip, jie nestokoja pažinčių ir tikrai yra iš ko rinktis. Buvo prisistatę keli "auksiniai", patys mane pakalbinę - tai tikrai padarė "auksinių" įspūdį . Nebenoriu tokio aukso.

Drag-On

D

36 įrašai

2009/11/16 10:33:33 10:33:33

cia tai faktas, kad pats ieskodamas radau didesnio suderinamumo nariu, nei pasiule sistema. Be tarp pasiulytu tik vienas "auksinis" tebuvo

dainelė

D

1512 įrašai

2009/11/16 15:26:52 15:26:52

samantta:
dainelė: Deklaruojami privalumai ir faktiniai privalumai yra tokie patys.
Samantta, man atrodo, klausi iš neturėjimo ką veikti, ar ką...
Naujų narių nesiunčia, jeigu jų nėra. Ir auksiniams, ir paprastiems. Nori turėti daugiau galimybių bendrauti, su kokiais panorėjus nariais, ne tik su pasiūlytais, - užsimokėk kelis litus.

Klausiu, nes tikrai rupėjo [b:3fncdt7m]protingi ir į temą[/b:3fncdt7m] atsakymai. Dainele, man atrodo, kad atsakai iš neturėjimo ką veikti . Jei neturiu ką pasakyti - tai ir nesakau. Naujų narių man ir nereikia - pakanka pilnai tų, kur jau seniai užsiregistravę - mačiau tikrai kelioliką įdomių, bet jų man nesiunčia, jie yra paprasti, ne auksu puošti . Būtent ir norėjau sužinoti apie galimybę sumokėjus "kelis - ne kelis!" litus, kokie privalumai de facto. Bet tie, kas turi ką apie tai pasakyti, nerašo, o rašo tik kažkas bile rašyti, atleiskite .

Samantta, parašiau tamstai [b:3fncdt7m]iš savo patirties[/b:3fncdt7m], nežinau, kokių dar "protingų ir į temą" atsakymų lauki.
Jeigu DP sistema kokio nors žmogaus nesiunčia, tai greičiausiai todėl, kad jo pasirinkimo kriterijai nustatyti tokie, kurių tu neatitinki. Arba jis neatitinka tavo nustatytų kriterijų. Juk turi sutapti reikalavimai (amžiaus, tautybės, gyv.vietos, socialinio statuso, išsilavinimo etc.), tik tada siunčia narį kaip kažkiek procentų suderinamą.
Auksiniai nariai gali ieškoti ir kalbinti kitus savo iniciatyva.
Pvz., būdama našlė gali rasti sau 100 proc. tinkamą kandidatą, bet jei jis tarp savo reikalavimų nebus pažymėjęs, kad jam tinka našlės, sistema nei tau jo, nei jam tavęs nesiūlys.
Būdama auksinė narė, gali pasisiūlyti pati. Juk žmonės kartais ir persigalvoja. Nes teoriškai numatome/nusistatome vienaip, o realiai, kai gyvai susiduriame su kitu asmeniu, pasirodo, kad kriterijus kartais verta pakeisti.

Samantta

S

481 įrašai

2009/11/16 17:22:10 17:22:10

dainelė:
Samantta, parašiau tamstai [b:2jb2qmw2]iš savo patirties[/b:2jb2qmw2], nežinau, kokių dar "protingų ir į temą" atsakymų lauki.
Jeigu DP sistema kokio nors žmogaus nesiunčia, tai greičiausiai todėl, kad jo pasirinkimo kriterijai nustatyti tokie, kurių tu neatitinki. Arba jis neatitinka tavo nustatytų kriterijų. Juk turi sutapti reikalavimai (amžiaus, tautybės, gyv.vietos, socialinio statuso, išsilavinimo etc.), tik tada siunčia narį kaip kažkiek procentų suderinamą.
Auksiniai nariai gali ieškoti ir kalbinti kitus savo iniciatyva.
Pvz., būdama našlė gali rasti sau 100 proc. tinkamą kandidatą, bet jei jis tarp savo reikalavimų nebus pažymėjęs, kad jam tinka našlės, sistema nei tau jo, nei jam tavęs nesiūlys.
Būdama auksinė narė, gali pasisiūlyti pati. Juk žmonės kartais ir persigalvoja. Nes teoriškai numatome/nusistatome vienaip, o realiai, kai gyvai susiduriame su kitu asmeniu, pasirodo, kad kriterijus kartais verta pakeisti.

Dainele, ačiū už išsamų atsakymą:). Bet prisimenu, kad keli man pasiūlyti nariai neatitiko mano nustatytų kriterijų, ir kažkas forume buvo kalbėjęs, kad ir jam taip nutiko. Procentalinis suderinamumas nepasiūlytų narių yra net didesnis nei pasiūlytų... Na tiek to, juk seniai turėjau suprasti, kad sistema sureguliuota taip, kad kuo daugiau narių taptų auksiniais . Palauksiu savo gimtadienio, gausiu dovanu auksinės narystės savaitę (jei nepasikeis tvarka) ir pati įsitikinsiu faktiniais privalumais .

Onytė

O

56 įrašai

2009/11/17 21:08:58 21:08:58

O, nei nezinojau apie auksine savaite. Beda tik, kad ilgai laukti

Dd

D

50 įrašai

2009/11/19 12:36:00 12:36:00

Daugelis tarpusavio santykių, taip pat ir oficialių, kaip antai tarp DP narių ir administratorių, yra grindžiami pasitikėjimu.
Jeigu pasitikėjimo nėra, o yra įtarumas, kad kažkas kažką apsukinėja, o patikrinti įtarimų nėra kaip, per jokią "auksinę" savaitę niekuo atvirkščiai neįsitikinsi...

Nagi tarp žmonių santykiuose daugybė dalykų sprendžiama tikėjimu.

Pasitikėti (kai negali patikrinti faktų ir sužinoti) daugeliu atvejų labiau verta vien dėl to, kad mažiau blogų minčių galvoj sukasi

Samantta

S

481 įrašai

2009/11/19 16:31:05 16:31:05

Dd: Daugelis tarpusavio santykių, taip pat ir oficialių, kaip antai tarp DP narių ir administratorių, yra grindžiami pasitikėjimu.
Jeigu pasitikėjimo nėra, o yra įtarumas, kad kažkas kažką apsukinėja, o patikrinti įtarimų nėra kaip, per jokią "auksinę" savaitę niekuo atvirkščiai neįsitikinsi...

Nagi tarp žmonių santykiuose daugybė dalykų sprendžiama tikėjimu.

Pasitikėti (kai negali patikrinti faktų ir sužinoti) daugeliu atvejų labiau verta vien dėl to, kad mažiau blogų minčių galvoj sukasi

Na, aš pasitikiu DP administracija, tai yra normalu, kad norima užsidirbti ir todėl siūloma tapti auksiniu su daugiau privilegijų. Yra tokios žaidimo taisyklės. Tik nežinau, ar po savaitės man tapus paprasta nepradings susikurti kontaktai? Šiuo metu negaliu mėtyti aukso...

dainelė

D

1512 įrašai

2009/11/20 15:04:47 15:04:47

samantta: Na, aš pasitikiu DP administracija, tai yra normalu, kad norima užsidirbti ir todėl siūloma tapti auksiniu su daugiau privilegijų. Yra tokios žaidimo taisyklės. Tik nežinau, ar po savaitės man tapus paprasta nepradings susikurti kontaktai? Šiuo metu negaliu mėtyti aukso...

Per tą savaitę pereik prie tokio bendravimo, kuris nepriklausytų nuo DP svetainės.
Nes iš tiesų nežinia, ar kaip auksinė narė pradėjusi susirašinėti su kokiu paprastu nariu, ar galėsi tai tęsti, kai vėl tapsi paprasta.
Kita vertus, jei jau tikrai prapuls kas nors labai vertingo, kaip nors sutaupysi kelis litus kontaktams atkurti.

Samantta

S

481 įrašai

2009/11/20 15:47:25 15:47:25

dainelė:
samantta: Na, aš pasitikiu DP administracija, tai yra normalu, kad norima užsidirbti ir todėl siūloma tapti auksiniu su daugiau privilegijų. Yra tokios žaidimo taisyklės. Tik nežinau, ar po savaitės man tapus paprasta nepradings susikurti kontaktai? Šiuo metu negaliu mėtyti aukso...

Per tą savaitę pereik prie tokio bendravimo, kuris nepriklausytų nuo DP svetainės.
Nes iš tiesų nežinia, ar kaip auksinė narė pradėjusi susirašinėti su kokiu paprastu nariu, ar galėsi tai tęsti, kai vėl tapsi paprasta.
Kita vertus, jei jau tikrai prapuls kas nors labai vertingo, kaip nors sutaupysi kelis litus kontaktams atkurti.

Tikrai taip .

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume