samantta: dainelė: Deklaruojami privalumai ir faktiniai privalumai yra tokie patys.
Samantta, man atrodo, klausi iš neturėjimo ką veikti, ar ką...
Naujų narių nesiunčia, jeigu jų nėra. Ir auksiniams, ir paprastiems. Nori turėti daugiau galimybių bendrauti, su kokiais panorėjus nariais, ne tik su pasiūlytais, - užsimokėk kelis litus.
Klausiu, nes tikrai rupėjo [b:3fncdt7m]protingi ir į temą[/b:3fncdt7m] atsakymai. Dainele, man atrodo, kad atsakai iš neturėjimo ką veikti . Jei neturiu ką pasakyti - tai ir nesakau. Naujų narių man ir nereikia - pakanka pilnai tų, kur jau seniai užsiregistravę - mačiau tikrai kelioliką įdomių, bet jų man nesiunčia, jie yra paprasti, ne auksu puošti . Būtent ir norėjau sužinoti apie galimybę sumokėjus "kelis - ne kelis!" litus, kokie privalumai de facto. Bet tie, kas turi ką apie tai pasakyti, nerašo, o rašo tik kažkas bile rašyti, atleiskite .
Samantta, parašiau tamstai [b:3fncdt7m]iš savo patirties[/b:3fncdt7m], nežinau, kokių dar "protingų ir į temą" atsakymų lauki.
Jeigu DP sistema kokio nors žmogaus nesiunčia, tai greičiausiai todėl, kad jo pasirinkimo kriterijai nustatyti tokie, kurių tu neatitinki. Arba jis neatitinka tavo nustatytų kriterijų. Juk turi sutapti reikalavimai (amžiaus, tautybės, gyv.vietos, socialinio statuso, išsilavinimo etc.), tik tada siunčia narį kaip kažkiek procentų suderinamą.
Auksiniai nariai gali ieškoti ir kalbinti kitus savo iniciatyva.
Pvz., būdama našlė gali rasti sau 100 proc. tinkamą kandidatą, bet jei jis tarp savo reikalavimų nebus pažymėjęs, kad jam tinka našlės, sistema nei tau jo, nei jam tavęs nesiūlys.
Būdama auksinė narė, gali pasisiūlyti pati. Juk žmonės kartais ir persigalvoja. Nes teoriškai numatome/nusistatome vienaip, o realiai, kai gyvai susiduriame su kitu asmeniu, pasirodo, kad kriterijus kartais verta pakeisti.