Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → NUTRAUKTOS PAZINTIES ATSTATYMAS

NUTRAUKTOS PAZINTIES ATSTATYMAS

blomberge

B

120 įrašai

2009/09/30 05:31:01 05:31:01

Sveiki.

Cia jau buvo klausimas tokiu pavadinimu, bet vistiek man nieko nepavyksta...
Anketoje yra tokia nuoroda, kad galima atstatyti nutraukta pazinti paspaudus ,,Atstatyti pazinti'' , raso ten, kad abu nariai turi tureti Auksinio statusa. As ir kitos anketos savininkas esam Auksiniai nariai, bet kazkodel vistiek niekas nepavyksta... Kaip man suprast, ar mano uzklausa tas zmogus gavo?

Mangofruit

M

1982 įrašai

2009/09/30 05:36:33 05:36:33

Jeigu jums tokia svarbi ta pažinties atstatymo procedūra-ko nerašot adminams ir neklausiat jų? taip atrodo, kad forume susirenkam atstatinėti nutrauktų pažinčių. Ir jeigu ta pažintis nutraukta-ko vėl draskytis ir dar atskirą temą kurti?

Narcissa: Sveiki.

Cia jau buvo klausimas tokiu pavadinimu, bet vistiek man nieko nepavyksta...
Anketoje yra tokia nuoroda, kad galima atstatyti nutraukta pazinti paspaudus ,,Atstatyti pazinti'' , raso ten, kad abu nariai turi tureti Auksinio statusa. As ir kitos anketos savininkas esam Auksiniai nariai, bet kazkodel vistiek niekas nepavyksta... Kaip man suprast, ar mano uzklausa tas zmogus gavo?

Jolaure

J

15 įrašai

2009/09/30 06:37:24 06:37:24

Gal žmogus, emocijų vedamas, paspaudė ne tą užrašą? Pritariu, kad reikia kreiptis į svetainės administratorius.
Atleiskime žmonėms jų netobulumą...

ieva

I

96405 įrašai

2009/09/30 07:14:46 07:14:46

Pusmeti susirasinejau su zmogum, kuris nutrauke pazinti su manim. Net nepastebejau tokio jo veiksmo, nes laiskai i abi puses ejo normaliai.

Mergytė

M

4 įrašai

2009/09/30 08:44:42 08:44:42

Ir as LABAI noriu atstatyt nutraukta pazinti, padekit, sios svetaines seimininkai!! Atrodo, galimybe yra, o is tikruju ne. Kame reikalas??

blomberge

B

120 įrašai

2009/09/30 08:53:02 08:53:02

Na taip, tikriausiai reikia kreiptis i ''Darnios poros'' administracija.

DarniPora.lt atstove

D

1 įrašai

2009/09/30 10:53:27 10:53:27

Labai atsiprasome visu, kurie patyre nepatogumu del neveikiancio pazinties atstatymo. Situacija yra tokia, kad norint atnaujinti sia funkcija, reikejo perrasyti viena programos dali. Tai atlikti buvo isipareigoje musu partneriai, taciau iki siol savo pazado nevykde. Zinote, siais laikais visi teisinasi krize, sumazejusiais darbuotoju resursais ir panasiai. Taciau dabar trukstamos dalies perrasyma perimame i savo rankas, ir stengsimes kuo greiciau atnaujinti sia funkcija.

Dar karta nuosirdziai atsiprasome uz sukeltus nepatogumus.

blomberge

B

120 įrašai

2009/09/30 11:02:06 11:02:06

DarniPora.lt atstove: Labai atsiprasome visu, kurie patyre nepatogumu del neveikiancio pazinties atstatymo. Situacija yra tokia, kad norint atnaujinti sia funkcija, reikejo perrasyti viena programos dali. Tai atlikti buvo isipareigoje musu partneriai, taciau iki siol savo pazado nevykde. Zinote, siais laikais visi teisinasi krize, sumazejusiais darbuotoju resursais ir panasiai. Taciau dabar trukstamos dalies perrasyma perimame i savo rankas, ir stengsimes kuo greiciau atnaujinti sia funkcija.

Dar karta nuosirdziai atsiprasome uz sukeltus nepatogumus.

Labai dekoju uz atsakima, o tai jau gavojau, kad cia tas zmogus niekaip nereaguoja i mano pasiulyma Aisku, jis gali reagoti ir tiesiog tyla...

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume