Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Šlykšti foto

Samanta

S

1028 įrašai

2010/01/26 10:42:49 10:42:49

Kaziukas: Pavyzdziui as turiu kriterijus ir isivaizdavima, kas man yra grazi moteris. Galima tai vadinti "kartele".
Jeigu moteris man grazi, yra auksciau "karteles", as su ja galiu pradeti pazinti - susirasineti, susitikineti etc.
Jeigu ji zemiau "karteles" - as nepradesiu pazinties. Visiskai nesvarbu, ka ji parasiusi anketoje, kaip bendrauja, koks idomus zmogus butu.
Viskas labai paprasta...

Viskas jums iki graudumo paprasta...Užjaučiu jus, Kaziukas, jūs galite per gyvenimą nepatirti kad tikrasis žmogaus grožis(ne vien moters) - susideda toli gražu ne vien iš išorinio apvalkalo. Kur kas didesnę reikšmę turi vidus, harmonizuojantis su jūsų paties vidumi. Aišku, trumpalaikiam seksui pakaks ir išorinio grozio...bet seksas niekada nebus toks pilnavertis kaip su vidinio grožio harmonija tusrinčia moterimi...

ieva

I

96405 įrašai

2010/01/26 12:24:28 12:24:28

samanta:
Kaziukas: Pavyzdziui as turiu kriterijus ir isivaizdavima, kas man yra grazi moteris. Galima tai vadinti "kartele".
Jeigu moteris man grazi, yra auksciau "karteles", as su ja galiu pradeti pazinti - susirasineti, susitikineti etc.
Jeigu ji zemiau "karteles" - as nepradesiu pazinties. Visiskai nesvarbu, ka ji parasiusi anketoje, kaip bendrauja, koks idomus zmogus butu.
Viskas labai paprasta...

Viskas jums iki graudumo paprasta...Užjaučiu jus, Kaziukas, jūs galite per gyvenimą nepatirti kad tikrasis žmogaus grožis(ne vien moters) - susideda toli gražu ne vien iš išorinio apvalkalo. Kur kas didesnę reikšmę turi vidus, harmonizuojantis su jūsų paties vidumi. Aišku, trumpalaikiam seksui pakaks ir išorinio grozio...bet seksas niekada nebus toks pilnavertis kaip su vidinio grožio harmonija tusrinčia moterimi...

Nesuprantu, kodėl jūs norite nuspręsti už Kaziuką, koks seksas jam bus pilnavertis, o koks ne Gal būt kai kuriems grožis yra labai svarbus kriterijus, mes visi skirtingi ir skirtingai renkamės, todėl tikrai neverta menkinti svetimo pasirinkimo vien dėl to, kad jis neatitinka jūsų nustatytų kriterijų

Kaziukas

K

7 įrašai

2010/01/26 12:25:44 12:25:44

uzuojauta priimu
visai noreciau, kad tos karteles is viso nebutu... arba kad mano grozio kriterijai butu nestandartiniai. tik vat taip nepasidaro pirstu spragtelejimu

kita vertus, isorinius kriterijus turi visi, vienokius ar kitokius. kiek vidumi graziu vyru buna atstumti, nes nemoka atrodyti pasitikintys savimi? arba nesumoka uz kava?

Mangofruit

M

1982 įrašai

2010/01/26 18:15:55 18:15:55

Samanta, nepamirškim, kad kas vienam gražu kitam negražu
Dėl grožio nesiginčijama. Šiuo atveju palaikau Kaziuką, nes man irgi žmogaus, su kuriuo ruošiuosi susitikti, išvaizda irgi yra svarbi. Sakykime, man patinka aukšti ir stambūs vyrai, todėl niekada neisiu susitikt su vyru, kuris tarkim yra žemo ūgio ir man visai nesvarbus bus jo protas ar sugebėjimai. Tiesiog neįsivaizduoju savęs su žemu vyru ir tiek..

samanta:
Viskas labai paprasta...

Samanta

S

1028 įrašai

2010/01/26 18:23:33 18:23:33

mangofruit0406: Samanta, nepamirškim, kad kas vienam gražu kitam negražu

[/quote]
Be abejo. Čia ir kalbama tik apie savo nuomonę, kuri gali labai skirtis nuo kitų. Nesiekiau įrodyti kad tai neginčijama tiesa, tik pristačiau kitokį požiūrį, kuris yra pasitvirtinęs kaip veiksmingas norint sukurti darnius ilgalaikius santykius. Slapčia net ir didžiausi skeptikai, manau, tokių santykių ilgisi...

Samanta

S

1028 įrašai

2010/01/26 18:27:12 18:27:12

Kaziukas: kiek vidumi graziu vyru buna atstumti, nes nemoka atrodyti pasitikintys savimi? arba nesumoka uz kava?

Užtai kad sprendžiama greitai ir vien tik pagal išorinius kriterijus,neskiriama laiko žmogui pažinti,o paskui turime ką turime Beje gražuolių kartelės irgi nežemos.

Kaziukas

K

7 įrašai

2010/01/27 07:46:08 07:46:08

samanta: Užtai kad sprendžiama greitai ir vien tik pagal išorinius kriterijus,neskiriama laiko žmogui pažinti,o paskui turime ką turime Beje gražuolių kartelės irgi nežemos.

greitai nesprendziama. pradine imtis tik sumazinama...
kaip parduotuveje - juk nepasimatuosi visu sukabintu drabuziu

Samanta

S

1028 įrašai

2010/01/27 07:52:55 07:52:55

Kaziukas:
samanta: Užtai kad sprendžiama greitai ir vien tik pagal išorinius kriterijus,neskiriama laiko žmogui pažinti,o paskui turime ką turime Beje gražuolių kartelės irgi nežemos.

greitai nesprendziama. pradine imtis tik sumazinama...
kaip parduotuveje - juk nepasimatuosi visu sukabintu drabuziu

Parduotuvės pavyzdys tinkamas . Tik kodėl pradinė imtis mažinama remiantis vien išoriniais duomenimis? Ar bent kiek ir į anketą žviltelite?

ieva

I

96405 įrašai

2010/01/27 13:27:05 13:27:05

Pavyzdžiui, aš nesu atmetusi žmogaus pagal foto. Gal skiriaisi grožio suvokimas - man tai ne dvimatėje erdvėje užfiksuotas atvaizdas, o visuma - mimika, manieros, balsas, emocijos... Juk ne paveikslą kabinimui ant sienos renkuosi... Esu sutikusi žmonių, vyrų ir moterų, kurie labai dailūs tol, kol neprasižioja

Vis tiktai, Kaziuk - būtų labai įdomu, jei pasidalintum - kokie išvaizdos bruožai asmeniškai tau duoda pagrindo susiaurinti tą imtį?

Kaziukas

K

7 įrašai

2010/01/27 13:49:04 13:49:04

samanta - anketa perziuriu po to. nekelei sau klausimo, kodel anketa buna zemiau nuotraukos?

Svety - nieko gudraus nepasakysiu.. mano skonis standartinis, suformuotas masines informacijos priemoniu: grazi figura ir simpatiska sypsena. labiausiai atstumia antsvoris.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume