Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Šlykšti foto

Ranger

R

77 įrašai

2009/09/24 09:27:37 09:27:37

mangofruit0406: Iš nuotraukos nemačiau atletiško kūno. Mačiau kažkokio gaidžiuko krūtinę-kaip mano močiutė pasakytų-nedagiedoto. Plius dar be kokybės.Kiekvienas moka taip nusipaveiksluoti maikę pasikėlęs prieš skype kamerą.Sakai sukeltų potraukį?-ką sukėlė vienai-tą patį sukelia man-žemas lygis. Nieko gero. Ant pilvo proto nematyti. Sakai-kompleksuotų šalia tokio gražuolio? Nesityčiok iš moterų. [quote:3e3wrjdg]Maikes be rankoviu tik gasterbaiteriai ir kaimieciai nesioja. Normalioms moterims atletiskas vyro kunas yra grazu ir sukelia potrauki, aisku celiulitinems kiaulaitems gal ir nepatinka, nes jos kompleksuoja salia tokio vyro.

[/quote:3e3wrjdg]

O Jus bent isivaizduojate ko norite is vyro? Ar tik kritikuoti sugebate. Apsvieskite mus, kad yra aukstas lygis? A? Is ko jis susideda?

IsDebesu

I

145 įrašai

2009/09/24 10:09:32 10:09:32

nu nekokia foto...as su tokiu ir nebendrauciau...

ieva

I

96405 įrašai

2009/09/24 11:03:55 11:03:55

Ranger:
Svečias: [quote="Ranger
Maikes be rankoviu tik gasterbaiteriai ir kaimieciai nesioja. Normalioms moterims atletiskas vyro kunas yra grazu ir sukelia potrauki, aisku celiulitinems kiaulaitems gal ir nepatinka, nes jos kompleksuoja salia tokio vyro.

Mordacka parodyk. Gal tu labai slykstus is veido, kad tik pilva rodai. Normalioms moterims, virsutines galvos vaizdas svarbiau.

Normalioms moterims svarbiau yra kas vyro galvoje, o ne kaip ji atrodo.[/quote]
Nenuteikinėki moterų prieš vyrus nes šioje temoje manau pasirodei pagal "viena boba sakė"

Atsiprašau moterų, čia ne jums taikoma

Leo

L

543 įrašai

2009/09/24 11:40:38 11:40:38

O Jus bent isivaizduojate ko norite is vyro? Ar tik kritikuoti sugebate. Apsvieskite mus, kad yra aukstas lygis? A? Is ko jis susideda?[/quote]

aukstas lygis yra neklausineti kas yra aukstas lygis:)))

Rene

R

10 įrašai

2009/09/24 11:46:34 11:46:34

O kuom gi negraži ta foto? Aš ką tik pažiūrėjau - visai normali nuotrauka

Kai moterys savo nuotraukas su pusnuogiu atvaizdu deda, tai kaip ir normalu, ar ne?... Man tikrai ir vyrų tokios nuotraukos gražios, jeigu kūnas gražus

Ranger

R

77 įrašai

2009/09/24 12:21:15 12:21:15

Rene: O kuom gi negraži ta foto? Aš ką tik pažiūrėjau - visai normali nuotrauka
Kai moterys savo nuotraukas su pusnuogiu atvaizdu deda, tai kaip ir normalu, ar ne?... Man tikrai ir vyrų tokios nuotraukos gražios, jeigu kūnas gražus

Dabar jau kita foto, dar "slykstesne". Ankstesne, kuria istryne adminai buvo visai nekalta.

Ranger

R

77 įrašai

2009/09/24 12:25:12 12:25:12

Leo: O Jus bent isivaizduojate ko norite is vyro? Ar tik kritikuoti sugebate. Apsvieskite mus, kad yra aukstas lygis? A? Is ko jis susideda?

aukstas lygis yra neklausineti kas yra aukstas lygis:)))[/quote]

Kai kuriems zmonems reiketu isviso susilaikyti apie "lygiu" komentara. Ypac apie nepazistamus zmones. Nes kuo didesne tundra, tuo labiau reiskia savo kaimiska nuomone.

ponia

P

371 įrašai

2009/09/24 13:21:50 13:21:50

Normalioms moterims svarbiau yra kas vyro galvoje, o ne kaip ji atrodo.[/quote]

bet tamsta sakete, kad cia tik nenormalios sedi.....

rudnosiukas

R

1260 įrašai

2009/09/24 13:25:55 13:25:55

Ranger:
Kai kuriems zmonems reiketu isviso susilaikyti apie "lygiu" komentara. Ypac apie nepazistamus zmones. Nes kuo didesne tundra, tuo labiau reiskia savo kaimiska nuomone.

tai jau tikrai, kad kai kuriems reikėtų susilaikyti... reikia ne vieną universitetą pabaigti, kad galėtum jau skirstyt į tundras, lopus, kaimiečius...

Leo

L

543 įrašai

2009/09/24 13:58:27 13:58:27

Ranger:
Leo: O Jus bent isivaizduojate ko norite is vyro? Ar tik kritikuoti sugebate. Apsvieskite mus, kad yra aukstas lygis? A? Is ko jis susideda?

aukstas lygis yra neklausineti kas yra aukstas lygis:)))

Kai kuriems zmonems reiketu isviso susilaikyti apie "lygiu" komentara. Ypac apie nepazistamus zmones. Nes kuo didesne tundra, tuo labiau reiskia savo kaimiska nuomone.[/quote]

Visu pokyciu pradzia yra pripazinti realybe:)
Bet kokiu atveju su paskutiniu teiginiu sutinku:)

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume