Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → guliveris kurčianebylių šalyje

guliveris kurčianebylių šalyje

vaivainežinau

V

55 įrašai

2009/09/06 11:02:07 11:02:07

iškilo toks klausimėlis; mačiau multiką ir skaičiau pasaką apie GULIVERIO nuotykius. na, jis patyrė visko.
o čia, ''D.P'' tokia tyla, lyg kapinėse.tai ir galvoju; gal čia esu tik aš viena?
arba kažko nesuprantu. skelbiama, kad ''D.P'' yra pažinčių svetainė, bet man panašu į ''skrajojantį olandą''...

leagere

L

354 įrašai

2009/09/06 20:14:33 20:14:33

Ko gero, cia esi beveik viena. Stulbinanti ramybė. Nors...ne per seniausiai cia taip pat kabanti mano drauge padare bandyma - sukure labai jau marketingine anketa. Tai buvo jauna moteris, be vaiku, zaismingu prisistatymu, kuriame nedviprasmiskai uzsimenama apie kuniskosios santykiu puses svarba ir gal net prioriteta ikele dailia pasiskolinta nuotrauka... Ir per viena diena - keli laiskai, toliau ne ka maziau... Vyrai jauni ir vyresni, kai kurie is karto neslepia, jog vede, ir visi nori artimiau susipazinti Va kaip cia viskas paprasta ir aisku..

vaivainežinau

V

55 įrašai

2009/09/06 22:46:07 22:46:07

GabijaGabija: Ko gero, cia esi beveik viena. Stulbinanti ramybė. Nors...ne per seniausiai cia taip pat kabanti mano drauge padare bandyma - sukure labai jau marketingine anketa. Tai buvo jauna moteris, be vaiku, zaismingu prisistatymu, kuriame nedviprasmiskai uzsimenama apie kuniskosios santykiu puses svarba ir gal net prioriteta ikele dailia pasiskolinta nuotrauka... Ir per viena diena - keli laiskai, toliau ne ka maziau... Vyrai jauni ir vyresni, kai kurie is karto neslepia, jog vede, ir visi nori artimiau susipazinti Va kaip cia viskas paprasta ir aisku..

taip ir maniau geras..

justiakas

J

99 įrašai

2009/09/08 17:56:15 17:56:15

na su tokiom anketom tai nesistebiu kažkaip kad nesulaukiate laiškų vienas sakinys ir išplaukusi nutrauka

Samantta

S

481 įrašai

2009/09/09 18:17:25 18:17:25

Stebina vyrų-vaikų naivumas -paduok tik gražią ir seksualią. Lyg jam vienam ji tokia būtų . Suprasčiau, jeigu išorė ir statusas būtų svarbu jaunuoliams, tačiau brandiems žmonėms labiau rūpi ne forma, bet turinys...Arba tai dar ne branda. Išplaukusi nuotrauka - tai tik forma. Anketoje apie save daug neparašysi - Leo tuoj prifantazuos, kokia esi "kaka".. O kad pamatytum žmogaus turinį, reikia su juo pabendrauti. Nepatiks - niekas neverčia tęsti pažinties, taigi būkime drąsesni.

justiakas

J

99 įrašai

2009/09/10 06:36:36 06:36:36

samantta: Stebina vyrų-vaikų naivumas -paduok tik gražią ir seksualią. Lyg jam vienam ji tokia būtų . Suprasčiau, jeigu išorė ir statusas būtų svarbu jaunuoliams, tačiau brandiems žmonėms labiau rūpi ne forma, bet turinys...Arba tai dar ne branda. Išplaukusi nuotrauka - tai tik forma. Anketoje apie save daug neparašysi - Leo tuoj prifantazuos, kokia esi "kaka".. O kad pamatytum žmogaus turinį, reikia su juo pabendrauti. Nepatiks - niekas neverčia tęsti pažinties, taigi būkime drąsesni.

drįsčiau suabejoti, jog net ir itin brandus žmogus gali iš dešimčių anketų su vieninteliu sakiniu skiltyje „apie save” išrinkti tas, kurias pildė moterys „su turiniu”. o jei fotonuotraukose nesimato veido, žvilgsnio, tai šita užduotis dar labiau pasunkėja (mano nuomone apskritai pasidaro neįmanoma).

kad jūs iš lubų iškart išskaitote „paduok gražią ir seksualią” – daugiau sako apie jūsų, o ne mano brandą. ir beje, sarkazmas dažniausiai pasirodo besąs pykčio brolis, o ne intelekto požymis, taip kad jei negalite už jo pastatyti logiškų argumentų, geriau iš viso nenaudokite, nes pasirodysite juokingai.

dainelė

D

1512 įrašai

2009/09/10 08:34:05 08:34:05

Temai labiau tiktų pavadinimas "Guliveris [b:26rmcd2k]autistų[/b:26rmcd2k] šalyje"

Nes kurčnebyliai moka bendrauti, per vaizdą ir judesį... Jiems internetas - nuotraukos, rašyti komentarai - turbūt tinkamiausias bendravimo būdas.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume