2009/07/28 10:17:11 10:17:11
Zygfrid1295609168_db
Z
2032 įrašai
2009/07/28 10:25:39 10:25:39
Leo: Svečias: Zygfrid: [Pirma man vaika pagimdyk, po to kalbesime apie santuoka. Ir dar, nesakyk kad reiks baznycioje tuoktis, nes as zydas. :*
Jau nebe vokietis?
Jis pats pamirsta kas jis toks, ka dirba, vedes ar turi sugyventine ir t.t.) sunku susigaudyt fantaziju pasaulyje kai perdozuoji:)
Zydas ne tautybe, o gyvenimo budas. Kad pamirstum kas esi, pirma reikia zinoti kas esi. Surasti save.
2009/07/28 10:28:54 10:28:54
Zygfrid:
Zydas ne tautybe, o gyvenimo budas. Kad pamirstum kas esi, pirma reikia zinoti kas esi. Surasti save.
Tai kuri žydas tu esi? Amžinas žydas? Šekspyro venecijos pirklys? Rabinas? Žydelis iš anekdoto?
2009/07/28 10:33:48 10:33:48
pasenti visada spesiu leo:)
2009/07/28 10:35:14 10:35:14
Asta3: ADRIJANA: katem nerupi ka apie jas galvoja ziurkes ..
jei uzsikompleksave debilai ir senos bobos purkstauja man zinok vienodai ..nieko nenormalaus as savo postuose nematau ..jei jumoro neturit ir siaip su nervais negerai nieko jau nepadesiu ..ir siaip man vienodai..
o tokiem kaip jum rodyt savo nuotraukas as nesiruosiu ..[i:2bquyhns][b:2bquyhns][u:2bquyhns]nes cia dauguma siame forume kazkokie nevisprociai ..[/u:2bquyhns][/b:2bquyhns][/i:2bquyhns]o sveciui ka as galiu pasakyt , kad su manim ir blaivus miega ir draugauja mielai ..ne is tavo kaimo as ..tai gal net nediskutuok su manim..ne tas sluoksnis musu matomai..
[quote:2bquyhns]
Adriana, tu nepyk, bet ar skaitai ka pati rasai??
Juk tu bandai ieskoti princo butent siame forume.... [/quote:2bquyhns]
tema buvo padaryta for fun..pramogai..tai nera rimta..jei kas dar nesuprato
2009/07/28 10:37:11 10:37:11
Zygfrid: ADRIJANA: zygfrid as ieskau vyro ..o vyras reiskia sutuoktinis apie kokias tu lovas man cia kalbi
Saule, ar tu isivaizduoji santuoka be sekso? Tokiu atveju ilgai reiks ieskoti. Ir seksa reikia pirmiausiai isbandyti, o tai istekesi, o vyras nepatenkins- tada visai uzsizliumbsi...
Klausimukas- o kam tau sutuoktinis. Negi neuztenka vyro, butinai reikia anspaudo pase? Pirma man vaika pagimdyk, po to kalbesime apie santuoka. Ir dar, nesakyk kad reiks baznycioje tuoktis, nes as zydas. :*
matai sukne balta uzsigeidziau uzsidet
neisivaizduoju tokios santuokos apie tokius iskrypimus ir nesnekejau niekur:)
oi ne vaika gimdysiu as tik santuokoj netinka man taip
2009/07/28 10:40:25 10:40:25
Svečias: O kas ta nuotrauka? Panacėja?! mažai "čia" barbių?! Grožis aplamai subtilus dalykas. Čia taip kartais gaunasi su svarovskio kristalu, blizgesio daug, o naudos jokios. Ir dar vagis vilioja. Plius nelikvidus.
Reikalas ne tame kaip parašyti žodžiai. Lietuviškai ar lotyniškai. Esmė juose ir tarp "eilučių". Pati pasiskaityk kiek apie seksą rašai, paskui temą kuri, "ieškau". Po metų rašysi, jei "užsirausi", vyrams tik seksas galvoje. Buvau manęs, kad judu su Zigfridu visą forumą išdulkinsit. Oho maniau, ... .
Kaip "galvos daktarai" sako tokiems ne sekso reikia, o dėmėsio. Vos tik dėmėsį gauna, sekso nebereik. Paprastai suvylioja hiperseksualius, o tada "š" gaunasi. Teisybė ir Jūsų pusėje, iš kur jums žinoti kiek jo reik.
Tiesa tema kitokia, kitą, koks mano reikalas...
swx
apie seksa sneketi yra idomiau nei apie koki kopustu auginima kaime...
2009/07/28 10:44:31 10:44:31
ADRIJANA:
tema buvo padaryta for fun..pramogai..tai nera rimta..jei kas dar nesuprato
O man kazkaip atrodo kad adrijana labai tiktu su zygfridu abu pasimete ir dazniausiai patys nebesupranta nei ko nei kada nori, nei kada juokavo nei kada rimtai kalbejo aisku cia tik mano nuomone
ADRIJANA: pasenti visada spesiu leo:)
Pasenti ir suaugti du skirtingi dalykai
Zygfrid1295609168_db
Z
2032 įrašai
2009/07/28 11:14:57 11:14:57
ADRIJANA: Zygfrid: ADRIJANA: zygfrid as ieskau vyro ..o vyras reiskia sutuoktinis apie kokias tu lovas man cia kalbi
Saule, ar tu isivaizduoji santuoka be sekso? Tokiu atveju ilgai reiks ieskoti. Ir seksa reikia pirmiausiai isbandyti, o tai istekesi, o vyras nepatenkins- tada visai uzsizliumbsi...
Klausimukas- o kam tau sutuoktinis. Negi neuztenka vyro, butinai reikia anspaudo pase? Pirma man vaika pagimdyk, po to kalbesime apie santuoka. Ir dar, nesakyk kad reiks baznycioje tuoktis, nes as zydas. :*
matai sukne balta uzsigeidziau uzsidet
neisivaizduoju tokios santuokos apie tokius iskrypimus ir nesnekejau niekur:)
oi ne vaika gimdysiu as tik santuokoj netinka man taip
Oi, nesuprantu Jami tu mane ar ne? Nes man Mango siulosi, o as tave myliu... Nu zakon podlosti.
2009/07/28 11:18:46 11:18:46
[/quote]
Oi, nesuprantu Jami tu mane ar ne? Nes man Mango siulosi, o as tave myliu... Nu zakon podlosti. [/quote]
Neužmik ant laurų ) Žinai paskui kaip būna su zuikiais:)
P.s. Aš nesisiūlau, tik žinai jausmas toks atsirado netikėtas(ne labai netikėtas - lietuviškas-jeigu vienam reikia, tai ir kitam būtinai dviguba doze)
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume