Pažintys Forum

Darnipora pazintys

ieskau vyro :D

Samanta

S

1028 įrašai

2010/01/18 12:12:50 12:12:50

samanta:
samanta:
samanta: Kodel DP, anksciau taip ikyriai lindusi su pataisymais, dabar netrina is forumu spamo?

Nes atsirado daug samantų, kurias reikia pirmoje eilėje pratrinti . DP dirba labai gerai, nėra ko ant jos varyti.

samanta, mes VISI, ir tu taip pat - svečiai, viešnios. Ieškom prošal eidamos vyro. Kaip manai, kodėl DP turėtų vienus prašalaičius trinti, o kitų - ne?

Aš taip nesakiau, samanta. Tai sakė kitas klonas . Ot kaip dabar atskirti? Beje niekada nesakiau, kad reikia kažką trinti ar neleisti rašyti. Tik pasiuliau, jei jau puolame kitus dalyvius, bent kokį savo vardą pastovų rašykime, kad nebūtų be atsakomybės puolimas. Kituose forumuose kažkas minėjo, yra tvarka. Ir ten nėra tokių vėjų, kaip kad mes varinėjame . Vyro aš neieškau. Bet linkiu surasti tiems kas čia ko ieško. Visada sakiau, kad tai įmanoma. Blogai, kad žmonės tuo tikės? Gal kai kurie žmonės nori būti nelaimingi, kad galėtų pyktis ir dejuoti? ..Ir neįžeidinėjau čia nieko. Gal kas ir įsižeidė, bet čia jau jo problema. Mes dažnai nenorėdami įskaudiname - toks gyvenimas .
Kažkas yra pasakęs: "Svarbiausia ką gali padaryti žmogus savo gyvenime - tai tapti SAVIMI". Įsiklausykite į tuos žodžius. Gal kai kurie jūsų dar labai jauni, ir jums tai skamba kaip nesąmonė. Bet yra ir jaunų žmonių, kuriančių SAVE - sutikau tokių ne vieną. Forume tai paskutinėm dienom tampa labai aktualu, manau.

Samanta

S

1028 įrašai

2010/01/18 15:23:38 15:23:38

As, kaip samanta siuliusi trinti spama, turejau galvoj angliskas nesamones. O samantu diskusijos savaip idomios ir ner ko ju kibint.
Samantai , vadinanciai save tikraja, noriu priminti, kad jei jau taip ta nika brangini, tai ko jo neuzregistruoji? Sakei, poros neieskai- neieskok, juk nebutina.
Dabar tu neturi i ji daugiau teisiu nei kas kitas. O gal mano tikras vardas kaip tik Samanta...

Samanta

S

1028 įrašai

2010/01/18 19:48:11 19:48:11

samanta: As, kaip samanta siuliusi trinti spama, turejau galvoj angliskas nesamones. O samantu diskusijos savaip idomios ir ner ko ju kibint.
Samantai , vadinanciai save tikraja, noriu priminti, kad jei jau taip ta nika brangini, tai ko jo neuzregistruoji? Sakei, poros neieskai- neieskok, juk nebutina.
Dabar tu neturi i ji daugiau teisiu nei kas kitas. O gal mano tikras vardas kaip tik Samanta...

Atsakau, Samanta: norėjau vėl užsiregistruoti, bet persigalvojau, nes jei nebejieškau poros, manau tai būtų neteisinga ir neverta dėl vien tik įregistruoto niko taip daryti. Buvau čia registruota nuo pernai balandžio berods. Branginu gal ne tiek niką, kiek savo tapatybę. Manau niekam netrukdys jei bus kelios samantos, net savotišką patogumą ir pikantiškumą įžiūriu. Į niką nepretenduoju, vis tiek kada nors išeisiu. Štai ir swx jau nauja yra...

rimukas0

R

381 įrašai

2010/02/16 21:08:20 21:08:20

samanta:
samanta: As, kaip samanta siuliusi trinti spama, turejau galvoj angliskas nesamones. O samantu diskusijos savaip idomios ir ner ko ju kibint.

Atsakau, Samanta: norėjau vėl užsiregistruoti, bet persigalvojau, nes jei nebejieškau poros, manau tai būtų neteisinga ir neverta dėl vien tik įregistruoto niko taip daryti. Buvau čia registruota nuo pernai balandžio berods. Branginu gal ne tiek niką, kiek savo tapatybę. Manau niekam netrukdys jei bus kelios samantos, net savotišką patogumą ir pikantiškumą įžiūriu. Į niką nepretenduoju, vis tiek kada nors išeisiu. Štai ir swx jau nauja yra...

Sveikos čia išvis paskaičius kaip jūs čia riejatės tikrai sau nuotaika galima pakelt paleidus jus į vieną aptvarą turbūt viena kitą užmuštut

lokalavisru

L

52 įrašai

2010/02/17 12:01:36 12:01:36

kadangi pagal išsivysčiusias temas nebėra aišku kam tų vyrų čia ieškoma, tai gal kas man galėtų paaiškinti?

ieva

I

96405 įrašai

2010/02/17 12:04:05 12:04:05

kaip tai kam? o zenytis

lokalavisru

L

52 įrašai

2010/02/17 12:41:30 12:41:30

Svečias: kaip tai kam? o zenytis

hahahah ok - ne čia papuoliau

rimukas0

R

381 įrašai

2010/02/18 21:29:59 21:29:59

Svečias: kaip tai kam? o zenytis

Nori ženytis važiuok i kinija ,ten labai trūksta moterų girdejau kad net kinai jas importuos,nes del vieno vaiko politikos kinai rinkdavosi berniukus tai dabar susidarė didelis moterų stygius

nyyyle2

N

14 įrašai

2010/05/05 17:36:07 17:36:07

Dukra sako mamai......Noriu grazaus,protingo ir turtingo vyro.Mama atsako-dukrele,teks teketi 3 kartus. Vadinasi,kad viename asmenyje nelabai rasis toookis vyras......

Ežeruolė

E

8 įrašai

2010/05/06 08:35:42 08:35:42

Fitneso klubo vyru drabuzineje ikyriai skamba kazkieno mobilusis telefonas.
Galop vienas vyriskis ijungia laisvu ranku rezima:
- Klausau...
Moteris:
- Brangusis, cia as. Tu klube?
Vyras:
- Taip.
Moteris:
- Uzejau i viena parduotuve ir, zinai, radau toki puiku odini paltuka.
Ir
tik 1000 litu! Ar galiu ji nusipirkti?
Vyras:
- Na, jei jau taip nori, pirk.
Po poros minuciu vel suskamba mobilusis.
Moteris:
- Dar buvau uzsukusi i mersedesu salona. Kokie puikus naujieji modeliai!
Vienas man ypac patiko.
Vyras:
- Kiek?
Moteris:
- 200 000 litu.
Vyras:
- Gerai, bet uz ta kaina kad man butu visi privalumai.
Dar po minutes vel sucirskia skambutis.
Moteris:
- Tu - nuostabus! Ir dar... atsimeni, mes buvo nuziureje toki nama? Tai va,
jis vel parduodamas. Jie praso 950 000 euru.
Vyras:
- Na, gali pasiulyti jiems 900 000.
Moteris:
- Gerai. Pasimatysime veliau. Myliu!
Vyras:
- Iki.
Vyriskis isjungia telefona. Aplinkui stovintys vyrai "apsale"
susizvalgo.
Vyriskis:
- Gal kas zino, kieno cia telefonas?
//O gal vis tik būna...

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume