Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Isimylejo is nuotraukos

Isimylejo is nuotraukos

Jonas

J

62 įrašai

2009/07/07 21:21:42 21:21:42

Jonas:
Imbiero arbata: :) Įsimylėjo tave iš nuotraukos, po kelių dienų ras kitą gražią nuotrauką - irgi įsimylės.
o moteriška širdelė išsiilgusi dėmesio jau ir stuksi penktu greičiu ir planai jau kokį penkmetį į priekį sukasi O jam gal tik vienos nakties "pasiženyjimui" ir tereikia O gal jis jau seniai svajojo apie tokią kaip tu (na tik neaiškinkit kad taip nebūna - 0,001 % juk vis tiek ne 0% ).
Ir ko čia spėlioti - eik kavos į kokią Gedimino pr kavinę gerti ir pamatysi.

O pamačiusi, sugrįšk ir pasakyk mums pesimistams - kokie mes .... .

Gerai cia pasakyta,seniai jau tokiu linksmo komentaro neskaiciau(svarbiausia kad teisybe tik kitokiais zodziais)

Velnias pati svarbiausia pamirsau uzdeti

Imbiero arbata

I

252 įrašai

2009/07/07 21:28:36 21:28:36

elenka: su jais viskas gerai, tai as kompleksuoju, as juk senmerge, kaip mane kitam forume pavadino

Ai, tai gal tu ne kompleksuoji, o žiūri į juos kaip į potencialius jaunikius? Na jau, madam - relax
Draugystė, kavutė, mieli pašnekesiai , jei reikia daugiau - pagal abipusį susitarimą, bet ak, na jau tikrai ne potencialas Mendelsono maršui

Nebent... nebent.. nebent - esate buvusi Romanovo žmona... tada jis ves tikrai ne tave, o tavo pinigus, jūs abu tai žinosite, bet išmintinga noteris bus apsisaugojusi priešvedybine, vedybine ir povedybine sutartimis

Ir tada tegu įsimyli ar iš nuotraukos ar iš natūros !

P.S. "Senmergė"... tai skamba išdidžiai....
oi, gal einu jau aš miegoti ...

elenka

E

2079 įrašai

2009/07/07 21:33:45 21:33:45

Imbiero arbata:
elenka: su jais viskas gerai, tai as kompleksuoju, as juk senmerge, kaip mane kitam forume pavadino

Ai, tai gal tu ne kompleksuoji, o žiūri į juos kaip į potencialius jaunikius? Na jau, madam - relax
Draugystė, kavutė, mieli pašnekesiai , jei reikia daugiau - pagal abipusį susitarimą, bet ak, na jau tikrai ne potencialas Mendelsono maršui
Nebent... nebent.. nebent - esate buvusi Romanovo žmona... tada jis ves tikrai ne tave, o tavo pinigus, jūs abu tai žinosite, bet išmintinga noteris bus apsisaugojusi priešvedybine, vedybine ir povedybine sutartimis

Ir tada tegu įsimyli ar iš nuotraukos ar iš natūros !

P.S. "Senmergė"... tai skamba išdidžiai....
oi, gal einu jau aš miegoti ...

marijuana

M

618 įrašai

2009/07/08 00:23:54 00:23:54

vAIGA: Susirasineju su vaikinu, kuris sako, kad isimylejo mane is nuotraukos. Ar tai normalu? Gal jis koks maniakas? Ar eitumete susitikti su tokiu vyru?

jis, turbūt, manjakas... kasdien prausiasi ir šiaip skalbiankė pas jį kadiena įjungta burzgia;)

ramune25

R

1 įrašai

2009/12/14 12:17:38 12:17:38

Is dalies tik gali gauti susizavejima

Human

H

653 įrašai

2009/12/14 12:58:04 12:58:04

vAIGA: Susirasineju su vaikinu, kuris sako, kad isimylejo mane is nuotraukos. Ar tai normalu? Gal jis koks maniakas? Ar eitumete susitikti su tokiu vyru?

O jei jis parasytu, kad nekencia taves uz tavo kvaila nuomone tai irgi butu greiciausiai maniakas. . Demesi rodo blogai, nerodo irgi blogai. . Apsispreskit merginos. .

Samantta

S

481 įrašai

2009/12/14 13:41:33 13:41:33

Human:

O jei jis parasytu, kad nekencia taves uz tavo kvaila nuomone tai irgi butu greiciausiai maniakas. . Demesi rodo blogai, nerodo irgi blogai. . Apsispreskit merginos. .

Oi kokios stiprios frazės <[i:x5ddjo3i]nekencia taves uz tavo kvaila nuomonę[/i:x5ddjo3i]> - ne manjakas, bet tikrai nestabilus, todėl neverta su tokiu susitikti .

Human

H

653 įrašai

2009/12/14 15:22:32 15:22:32

Kita bus protingesne ir gal susitikus ras perla, kuri pamesi del savo kvailos nuomones

Samantta

S

481 įrašai

2009/12/14 16:17:29 16:17:29

Human: Kita bus protingesne ir gal susitikus ras perla, kuri pamesi del savo kvailos nuomones

Čia protingas tik human.

Human

H

653 įrašai

2009/12/16 11:42:17 11:42:17

Ir samantta, daugiau nuomoniu niekas neturi

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume