Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → ka mano vyrai ,ir ka mano moterys apie smurta pries moteri?

ka mano vyrai ,ir ka mano moterys apie smurta pries moteri?

norra

N

188 įrašai

2009/05/27 06:37:04 06:37:04

Jei zmogus turi vertybes,sveika prota ir savigarba nei jis pats taps smurtautoju,nei jo auka(nebent gatvej ar miske koks ,,mainiakas,, uzpultu).O apie plastakes gal patylekim Jei parduoda save,tai gal parduoda visokiu fantaziju issiverzimui O ziniasklaida ar dar kazkas is samoningo zmogaus beprocio nepadarys.

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2009/05/27 07:18:17 07:18:17

Dovanokit, bet žmogus protą, sąmoningumą, atsakomybę ir kitas vertybes įgyja, gauna, susiformuoja savo gyvenimo kely, o ne gimsta su vertybėmis. Vertybes suteikia, įskiepija tėvai, mokykla, žiniasklaida, TV, radijas, internetas dabar, valstybė - pasaulis. Gimdamas žmogus atsineša savo sveikatą, genofondą ir nesukultūrintą prigimtį - nesudvasintą prigimtį ir instinktus. Atsakingumas neateina šiaip sau laisvanoriškai, o irgi yra įgyjamas arba neįgyjamas, o kartais jam įgyti išvis nėra sąlygų ir tinkamų aplinkybių. Nėra sąlygų, aplinkybių ir galimybių būt laisvam ir atsakingam.

norra

N

188 įrašai

2009/05/27 07:27:39 07:27:39

Nesutinku Kaip tai nera salygu buti laisvam ir atsakingam? O vaikai...Jei matys save gerbiancia mama,teva-tikra vyra,tai tos vertybes jam susiformuos gana anksti ir be ipatingo koregavimo.

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2009/05/27 10:13:16 10:13:16

norra: Nesutinku Kaip tai nera salygu buti laisvam ir atsakingam? O vaikai...Jei matys save gerbiancia mama,teva-tikra vyra,tai tos vertybes jam susiformuos gana anksti ir be ipatingo koregavimo.

Taip, bet žinok, kad daug vaikų nemato tokių tėvų ir aplinka abejotina - nepalanki nemažai daliai vaikų ir taip toliau. Nepalanki žmogui: agresyvi ir neteisinga. Ir tokių vaikų sparčiai daugėja - tai rimta visuomenės problema, o gal ji mano, kad laikas jai susinaikinti ir užleisti vietą stipresniems - pasiduoti. Už sienos yra daug laukiančiųjų apgyvendinti šį kraštą, nes jis yra nuostabus ir gamtiškai labai saugus ir patogus gyventi ir klestėti. Negi norima, kad liktų tik abejotini genijai, talentai ir asocialai, be vidutiniokų, be paprastų, bet tvarkingų ir dorų žmonių, besirūpinančių savimi ir kitais - aplinka, socialiniu saugumu. Šiaip sau žmogus negali būti atsakingu - jis turi būti to išmokytas iki maždaug 18 metų. Dabar dauguma juk nepilnos šeimos, bent taip jau sako Eurostatas apie mus, o kaip yra iš tikro - patys matome, bent jau tie, kas neturi rožinių akinių. To gero pavyzdžio kaip ir nebelieka daugeliui vaikų, daugėliui suaugusiųjų.

nannou

N

75 įrašai

2009/05/29 17:46:57 17:46:57

Tikri Vyrai - Teigiamai.
Moterys - Megaujasi.

Kodel dar temos autorius(-e) nepklause apie seimos vaikus? Ne, baikit traumu jiem nebuna.

Tema tai perliukas.

ieva

I

96405 įrašai

2009/06/26 17:59:41 17:59:41

Reikia kitaip auklėti ir mergaites, kad jos negyventų su tokiais. Dažniausia smurtauja kaimo girtuoklėliai. Ir lupa jie savo brangiausias, kurios pačios ir aria, ir šienauja, nes vyrelis tuo metu su draugeliais geria.Ir kumšteliai tų kaimo moterėlių tokie, kad vožtelėtų savo mužikėliui kartą per nosį, tai tam noras smurtauti ir praeitų. Bet negali, gaila joms ir savo brangiausio, dar pas kitą tokią pačią išeis, ir ką žmonės pasakys.

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2009/06/26 21:14:12 21:14:12

Dažnai įtakinga mama mokina sūnų nepaisyti moters, bendradarbių, pavaldinių interesų, kad neprarastų plėšrumo ir konkurentabilumo savybių.

strateg37

S

265 įrašai

2009/06/27 16:26:08 16:26:08

moteris kuri 'daleidžia' smurta prieš save,tiesiog negerbia saves..ir tiek..jei ji normali,mastanti,neasociali ar tiesiog ne mazoxistė..
bet...kita vertus gal jai tiesiog nepasisekė.. pvz. akla meilė,priklausomybė nuo vyro,saves nuvertinimo kompleksas,finansiniai/turtiniai isipareigojimai ar tiesiog....blogas oras už lango...

Jonas

J

62 įrašai

2009/06/28 11:00:22 11:00:22

westend: esu patyrus smurta is savo antrosios puses,niekada to nepamirsiu -kaip zmogus su kuriuo tu gyvenai ,dalinais viskuo ...
Gali taip sugyvuleti ir tiek neapykantos savyje tureti?! pasisakykit moterys kurios tai patyret ar nepatyret -ka galvojiat jiu ? ir koks vyru poziuris i tokius vyrus?

Sia tema galima rasyti ir rasyti,bet parasysiu labai trumpai. Ka besakytu,kaip ne atsiprasinetu ir t.t.... NEPATEISNAMAS dalykas pakelt ranka pries moteri.Pasikartosiu dar karta jokiu budu nepateisinamas cia kam is pirmo karto nedaejo, Ka besakytu,kaip ne atsiprasinetu ir t.t.... varykit lauk,pati iseikit.... nes tai kartosis 99,99%.

liudnute

L

3 įrašai

2009/06/28 12:27:58 12:27:58

mane vyras muse ir ne karta,muse ir kai laukiausi anro vaikelio,nestumas buvo 5men,ziauru...

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume