Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Pirmas pasimatymas, reziume ir moralas

Pirmas pasimatymas, reziume ir moralas

Sistina

S

375 įrašai

2009/05/18 16:45:18 16:45:18

papartynas:
Svečias: papartynai, nereikia taip toli svajoti, kas butu jeigu butu. Kad parasei apie miskines peledas ir panasiai, suprantu, kad tu ne toks. Bet kiek vyru skaitanciu mano ispudzius atpazino save? Ne vienas ir ne du, gal kazkuriam is ju mano pasakojimas pades suprasti, kodel moterys pabega.
Cia buvo ispudziai is pirmo pasimatymo ir tiek. O tas faktas, jok tikrasis herojus cia neuzklys, manau leidzia man savo ispudzius parasyti, nebijant, kad ji izeisiu.

Ne tu nuo jo pabegai, jeigu galeciau jam pasiulyciau alaus isgert ir nuraminciau, kad dziaugtusi zmogelis, jog savotiskai jis nuo tokio svelniai tariant ne pacio geriausio zmogaus pabego
As toli nesvajoju, tik cia su savim diskutuodamas pradedu suprast kas ir kur yra blogai I viska ziuri remuose. Pasimatymas turi but restorane ir taskas. Absurdas gi [b:2igyjnq9]As is principo dabar uzsimaniau nusivezt kokia mergaite i kaima, paguldyt ant sieno ir patikrint ar grizulo ratai vietoj.. [/b:2igyjnq9]Jeigu tu nusisypsotum ir zmogui pasakytum - "mielasis mano ten juanai san pedro de la kruizai, klausyk, niekas per pasimatymus masinoj nesedi, varom kavos isgert !" reakcija kuo geriausia, iniciatyva fontanais liejasi, tik begam ! Kaip pasiklosi, ten taip miegosi ir pan .. Pati gali sukurt kuo puikiausia situacija, bet jei nenori .. Ieskok problemos ne kitame zmoguje, bet savyje

tamsta su armija nieko neturi bendro? arba pries kokius 9 metus turejai?

p.s. kaip smagiai skamba tas sienas tik gaila, kad dar jis neuzauges:)

kiesux

K

1086 įrašai

2009/05/18 16:48:27 16:48:27

ADRIJANA: bet zinokit kai nueini su vienu lopu paskui bijai ir beit ir kankini normalius vyrus klausineda biografijos visos, prasydama simto nuotrauku ir kitaip bandydama ju kantrybe

as sakau, lazda visada turi du galus, galvojat vyram lengviau? :d prisiskaicius tokiu sapalioniu?

kiesux

K

1086 įrašai

2009/05/18 16:50:21 16:50:21

Sistina:

yra pernykscio dar

papartynas

P

483 įrašai

2009/05/18 16:52:35 16:52:35

Sistina: o kaip jums sekasi gerbiamasis jas atskirti ? ir kodel nesinori iveikti issukiu, uzkariauti, sutramdyti kokia isdykele (cia geraja prasme) o nueinate su romia, nuolankia ir po to nueinate jus pas kita, nes ta pasirodo buvo visai neidomi, nes sutiko su viskuo ka sakete ar darete net jeigu ir nieko nebedarete vis vien jus isikibus sedejo:)

O kodel tu puoli i krastutinumus ? Kodel viena turi but nuolanki, o kita "isdykele"? Apie tas isdykeles tai is karto viskas aisku, netinka. Kodel moteris negali tiesiog linksmai su manim snekuciuotis? Juk yra milijonai idomiu temu ! Pauksciukai, gelytes, saulyte, mano smelio dezes laiku draugas Sauliukas, pastininke Tamara, malku kapojimas, zvejyba, Zvonke, Titanikas, saslykai, arbuzas, pirma meile ....... Jums patiktu, jei po kiekvieno zodzio zmogus klaustu "o kodel as tureciau ta ar ana daryt/ megt" ir bla bla. Kad ir koks geras visu zmoniu poziuris i tas "isdykeles", bet man su jom snekantis, tai tik viena mintis jas i menuli isskraidint. Tas ju arogantiskumas, suraukta nosis ir kreiva sypsena.. Brr..

papartynas

P

483 įrašai

2009/05/18 16:58:06 16:58:06

Sistina:

Nei trupucio neturiu, bet kad cia moteryciu beisbolke ar bent jau kocela tvirtai rankose laikanciu, tai tikrai yra

Juokingi tie jusu nusistatymai del pasimatymu. Ka as dabar kiekviena karta vesiu i ta pati restorana vis kita mergaite ir sakysiu valgyk ta vista, nes visoms vista uzsakau, visos buvo patenkintos, tai ir tu dabar valgyk.? Tokios speces pasimatymu, kad .. Gal jau jums padaryt pertrauka reiktu, pasiilset nuo tokio itempto pasimatymu grafiko, paskui pajustumet bendravimo su vyru ir artumo dziaugsma

Sistina

S

375 įrašai

2009/05/18 17:00:10 17:00:10

kiesux:
Sistina:

yra pernykscio dar

eik isdykeli:) nu kas gali buti gero is seno sieno:))

papartynas

P

483 įrašai

2009/05/18 17:00:53 17:00:53

ADRIJANA: bet zinokit kai nueini su vienu lopu paskui bijai ir beit ir kankini normalius vyrus klausineda biografijos visos, prasydama simto nuotrauku ir kitaip bandydama ju kantrybe

Tau 23 metai, o cia kalbi forume kaip visa kamasutra isbandzius ir milijona vaikinu suviliojus Tu bent buvai pakviesta i tikra pasimatyma ? Arba skubi gyvent ir atitinkamai vadiniesi, arba cia jau kazkokius vejus sneki ..

Sistina

S

375 įrašai

2009/05/18 17:07:06 17:07:06

papartynas:
Sistina: o kaip jums sekasi gerbiamasis jas atskirti ? ir kodel nesinori iveikti issukiu, uzkariauti, sutramdyti kokia isdykele (cia geraja prasme) o nueinate su romia, nuolankia ir po to nueinate jus pas kita, nes ta pasirodo buvo visai neidomi, nes sutiko su viskuo ka sakete ar darete net jeigu ir nieko nebedarete vis vien jus isikibus sedejo:)

O kodel tu puoli i krastutinumus ? Kodel viena turi but nuolanki, o kita "isdykele"? Apie tas isdykeles tai is karto viskas aisku, netinka. Kodel moteris negali tiesiog linksmai su manim snekuciuotis? Juk yra milijonai idomiu temu ! Pauksciukai, gelytes, saulyte, mano smelio dezes laiku draugas Sauliukas, pastininke Tamara, malku kapojimas, zvejyba, Zvonke, Titanikas, saslykai, arbuzas, pirma meile ....... Jums patiktu, jei po kiekvieno zodzio zmogus klaustu "o kodel as tureciau ta ar ana daryt/ megt" ir bla bla. Kad ir koks geras visu zmoniu poziuris i tas "isdykeles", bet man su jom snekantis, tai tik viena mintis jas i menuli isskraidint. Tas ju arogantiskumas, suraukta nosis ir kreiva sypsena.. Brr..

hmmm tai ryskiai nesiseka su moterimis O as kazkaip labai nesureiksminu to kas man nepatinka, nenoriu ar nereikia. As puikiai zinau ko as siekiu, kokio noriu gyvenimo , koks turi buti mano zmogus ir dar zinau kad viena diena bus viskas gerai ir nesvarbu, kad siandien yra ne taip kaip as noriu:) ir nesvarbu, kad kelis kartus mano geri norai buvo paversti dumais, ir nesvarbu , kad visada buvau mylima, bet niekada nemylejau ir nesvarbu dar daug kas bus, kai pati pamesiu galva del to Vienintelio:) , o ne vieno isdaugelio:)

papartynas

P

483 įrašai

2009/05/18 17:12:07 17:12:07

Sistina: hmmm tai ryskiai nesiseka su moterimis O as kazkaip labai nesureiksminu to kas man nepatinka, nenoriu ar nereikia. As puikiai zinau ko as siekiu, kokio noriu gyvenimo , koks turi buti mano zmogus ir dar zinau kad viena diena bus viskas gerai ir nesvarbu, kad siandien yra ne taip kaip as noriu:) ir nesvarbu, kad kelis kartus mano geri norai buvo paversti dumais, ir nesvarbu , kad visada buvau mylima, bet niekada nemylejau ir nesvarbu dar daug kas bus, kai pati pamesiu galva del to Vienintelio:) , o ne vieno isdaugelio:)

Kalbi tai taip i pievas ten i pievas ... ) Prie ko cia tai, ko tu ieskai ? As pats ko ieskau ta ir randu, bet dekui, kad rupinies. Ir jeigu del sekimosi - sekasi gerai su moterimis.

Sistina

S

375 įrašai

2009/05/18 17:14:10 17:14:10

papartynas:
Sistina:

Nei trupucio neturiu, bet kad cia moteryciu beisbolke ar bent jau kocela tvirtai rankose laikanciu, tai tikrai yra
Juokingi tie jusu nusistatymai del pasimatymu. Ka as dabar kiekviena karta vesiu i ta pati restorana vis kita mergaite ir sakysiu valgyk ta vista, nes visoms vista uzsakau, visos buvo patenkintos, tai ir tu dabar valgyk.? T[b:zssdzxk6]okios speces pasimatymu, kad .. Gal jau jums padaryt pertrauka reiktu, pasiilset nuo tokio itempto pasimatymu grafiko,[/b:zssdzxk6] paskui pajustumet bendravimo su vyru ir [b:zssdzxk6]artumo [/b:zssdzxk6]dziaugsma

O gal vis tik pristabdyk arklius, ir nekalbek cia daugiskaita Nebuvau nei su vienu is cia pasimatyme ops:) tiesa buvau sutikusi zmogu, kuris pasirodo ir cia iesko poros, bet sutikau susitikti tik is jo ikyrumo, o ne is didelio noro. ir uz kava visada susimoku pati ir nematau problemos pavaisinti Taves.
p.s. o kas cia per pasimatyma pirma galetu buti " bendravimo su vyru ir artumo dziaugsma" ?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume