ADRIJANA: tu perdaug gyliai kapstai kiesiux ..
zmoniu as neizeidineju nebent jie mane visiskai isveda is kantrybes...o tai padaryt yra labai sunku o daugiau tingiu gylintis tema net ne apie tai..kartais atrodo kad tu besaligiskai gini vyrus o kaltini moteris visais velniais kokiais imanoma
As ginu ne viena kazkuria puse, o objektyvu poziuri
Tema ne apie tai? o apie ka? Kai zmogus per gerai apie save galvoja, ir po pasimatymo viesai forume lopais metosi, pateikdama vien siauria savo poziuri? Ir islenda dar aviu banda visiskai neargumentuotai palikcioja, taip tikras nevykelis jis buvo... o ryt pati gal su juo i pasimatyma eisi, nezinodama, kad butent jis figuravo visoje toje istorijoje ir dziaugsies sutikus saunu vyra, nors pries tai visiskai nieko nezinodama apie ji sugebejai smeizti.
Toks jausmas, kad cia pasisakineja moterys, visiskai nesugebedamos pazvelgti i situacija kitu kampu, t.y. ne is savo varpines, o tiesiog objektyviai - nesaliskai. Sakoma vaikas suauga kai sugeba is salies pazvelgti i situacija, o ne vien is as asmens. Tai toks jausmas, kad daugelis moteru vis dar neisaugo is to vaikisko amziaus....
Kaip analoga galiu pvz pateikti. Va buvau pasimatyme su mergina, bet ji jau tokia ziauri, dar nesusitikus siulo lipt i jos masina, ir "pavaziuot kurnos", ot laikai atejo ane, pirmas aklas pasimatymas ir iskart jauti uz ragu ima. Ir visa vakara vien nesamones snekejo, bet net ziauru, kad taip moteris gali elgtis ir t.t. kaip manai labai objektyvus pasimatymo pasakojimas? Ir visi vyrai puola linciuoti ta mergina, nors realiai nepateikta nei 1/10 viso vakaro scenarijaus... Tai kaip is nieko galima kazka nuspresti ir daryti isvadas, kad vienas ar kitas blogas?
P.S. parodyk mano bent viena nepagrysta kaltinima mesta moterims?