Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Pirmas pasimatymas, reziume ir moralas

Pirmas pasimatymas, reziume ir moralas

kiesux

K

1086 įrašai

2009/05/15 06:06:03 06:06:03

inde_e: Tai butent, kaip galiu gerbti zmogu, kuris man elementarios pagarbos nesugebejo parodyt??? Elementaraus ir , rodos, taip visiem suprantamo mandagumo.

inde_e: Ir dar..Tas vyras visai nebuvo nei bomzas, nei koks alkoholikas. Priesingai, is pokalbio internetu atrode, jog yra protingas bei issilavines zmogus, vis delto aukstaji baiges, priedo ir kolegos esam - medikai. Na, tai tokio elgesio tikrai nesitikejau, juolab, kad su bet kuo i pasimatymus ir nevaikstau. O pasirodo, jog per internetines pazintis galima labai apsigauti. Dabar mano "filtras" dar sustiprejo

Nesakau as, kad vaikinas pasielge teisingai ar tinkamai, bet tu taip pat mano galva elgiesi netinkamai. Pvz mano akimis, o kas tau neleido pasakyti, na ir kas kad namie valgei? tai nevalgyk kavinej, arbatos atsigerk... del kino, kas blogo, kad vaikinas pasake, jog mate visus filmus idomius jau? gal butu uzteke pasakyti, jog tu nematei kazkokio ir jis su tavim butu mielai antra karta ta filma paziurejes? Del to pacio sedejimo automobilyje, kaip tik savaitgali buvau pasimatyme ir mergina siule pasedeti jos automobilyje, tai paskaicius tokius komentarus iseitu buciau as ir lopas jei buciau sutikes su jos pasiulymu? Siaip pries teisiant kitus reiktu gal paciom i save siek tiek objektyviau pasiziureti

ieva

I

96405 įrašai

2009/05/15 06:18:11 06:18:11

Violetinė:
Svečias: [ Gal per daug įsijaučiau į vaikinuko vaidmenį . Pamaniau algos negauna ir tt.
Leisu sau fantazuoti. Pavaišinčiau kava ir duris atidaryčiau. Per antrą, rožių atneščiau. Dėl vilos, ne ta tema...

Šaunuolis, svety. [b:30ia0sxe]Mokat, kai norit.[/b:30ia0sxe]

Įsigilinkite Violetine ką pati parašėte. Tai būdinga daugumai vyru. Kai nori tai moka

swx

Chanelle

C

135 įrašai

2009/05/15 09:07:23 09:07:23

kiesux:
inde_e: Tai butent, kaip galiu gerbti zmogu, kuris man elementarios pagarbos nesugebejo parodyt??? Elementaraus ir , rodos, taip visiem suprantamo mandagumo.

inde_e: Ir dar..Tas vyras visai nebuvo nei bomzas, nei koks alkoholikas. Priesingai, is pokalbio internetu atrode, jog yra protingas bei issilavines zmogus, vis delto aukstaji baiges, priedo ir kolegos esam - medikai. Na, tai tokio elgesio tikrai nesitikejau, juolab, kad su bet kuo i pasimatymus ir nevaikstau. O pasirodo, jog per internetines pazintis galima labai apsigauti. Dabar mano "filtras" dar sustiprejo

Nesakau as, kad vaikinas pasielge teisingai ar tinkamai, bet tu taip pat mano galva elgiesi netinkamai. Pvz mano akimis, o kas tau neleido pasakyti, na ir kas kad namie valgei? tai nevalgyk kavinej, arbatos atsigerk... del kino, kas blogo, kad vaikinas pasake, jog mate visus filmus idomius jau? gal butu uzteke pasakyti, jog tu nematei kazkokio ir jis su tavim butu mielai antra karta ta filma paziurejes? Del to pacio sedejimo automobilyje, kaip tik savaitgali buvau pasimatyme ir mergina siule pasedeti jos automobilyje, tai paskaicius tokius komentarus iseitu buciau as ir lopas jei buciau sutikes su jos pasiulymu? Siaip pries teisiant kitus reiktu gal paciom i save siek tiek objektyviau pasiziureti

Jeigu viena puse (siuo atveju vaikinas) visiskai nerodo ne tik demesio, bet ir suinteresuotumo, tai cia galima jam siulyti ir ta, ir ana, o jis vis ras pasiteisinimu. Nesuprantu, ko isvis jis ejo susitikti su temos autore

kiesux

K

1086 įrašai

2009/05/15 10:12:54 10:12:54

Chanelle:
Jeigu viena puse (siuo atveju vaikinas) visiskai nerodo ne tik demesio, bet ir suinteresuotumo, tai cia galima jam siulyti ir ta, ir ana, o jis vis ras pasiteisinimu. Nesuprantu, ko isvis jis ejo susitikti su temos autore

Na as dazniausiai skeptiskai ziuriu i vienos puses pareiskimus kaip siuo atveju. Atejo mergina isdese "kaip jai pasirode" o kaip buvo is tikro zino tik abu ten dalyvave zmones. Va butu dvieju zmoniu dalyvavusiu tame pasimatyme pasisakymai butu galima kazka daugiau komentuoti. Kodel teigiat kad nerode nieko? Gi pati mergina rase, vaikinas uzsimine apie kina,bet garsiai pasamprotavo, jog mates visus gerus jau namie, bet kazkodel mergina visiskai nutyli ka ji pati sake ir ko nepasake. Ar bent islemeno: "O as vistiek noreciau pamatyti va sita ar sita filma gal nueinam tu pakartosi as pirma kart paziuresiu?" Ar cia toks pasakymas jau butu per didelis merginai nusizeminimas pasakyti ko pati nori?

Prie to pacio butu galima pasakyti, kad moterys daznai prikaisioja vyrams, jog jiems rupi tik isvaizda. Bet tuo paciu priekaistauja vyrams, jei jie ziuri ne vien i isvaizda, o nori ir kazko is moters t.y. supratimo, lygevercio bendravimo, tada jis pasidaro kazkoks lopas, nes neivertina tokios "superines" paneles

Gediminas

G

6 įrašai

2009/05/15 11:39:28 11:39:28

Nematau jokios problemos. Normalus vyras buvo tame pasimatyme, tikiu, bet va kodel butent TAIP pasisuko (ar nesisuko) pasimatymas? Ogi ji turbut pati apgavo ji pateikusi 5 metu senumo nuotrauka kur ji fotografuota is 30m atstumo, atejo neplauta galva, apsirengusi kaip pigi kekse... Jis pamate (o ir ji pati sake, kad pasileidus) toki vaizdeli ir nutare, kad i padoria vieta negalima su tokia eit, tik i miska, kuo toliau nuo visuomenes... Ir dar i ta miska tikiu ji nebutu jo istempusi. Jis norejo begt nuo jos tolitoli neatsigrezdamas

Isvada: jei moteris nepatiko vyrui, tai dar nereiskia, kad jis lopas. Jis manau tik norejo kuo greiciau baigt ta nesusipratima nuo tos akimirkos, kai pamate tave

Romuta

R

497 įrašai

2009/05/15 12:07:51 12:07:51

Pačiai reikėjo pasimatymui daugiau pasiruošti, o tai pasiūlė ir iš kart lekia.

Antra vertus kava ne taip jau ir brangiai kainuoja, galima ir vyriškį pavaišint. Kodėl visuomet tikimės kad už mus būtinai turi sumokėti, jei jau taip tai mokame kiekvienas už save pradžioje, kodėl iš kart norime būti skolingi.

ADRIJANA

A

1722 įrašai

2009/05/15 16:11:19 16:11:19

tu perdaug gyliai kapstai kiesiux ..
zmoniu as neizeidineju nebent jie mane visiskai isveda is kantrybes...o tai padaryt yra labai sunku o daugiau tingiu gylintis tema net ne apie tai..kartais atrodo kad tu besaligiskai gini vyrus o kaltini moteris visais velniais kokiais imanoma

kiesux

K

1086 įrašai

2009/05/15 17:01:51 17:01:51

ADRIJANA: tu perdaug gyliai kapstai kiesiux ..
zmoniu as neizeidineju nebent jie mane visiskai isveda is kantrybes...o tai padaryt yra labai sunku o daugiau tingiu gylintis tema net ne apie tai..kartais atrodo kad tu besaligiskai gini vyrus o kaltini moteris visais velniais kokiais imanoma

As ginu ne viena kazkuria puse, o objektyvu poziuri

Tema ne apie tai? o apie ka? Kai zmogus per gerai apie save galvoja, ir po pasimatymo viesai forume lopais metosi, pateikdama vien siauria savo poziuri? Ir islenda dar aviu banda visiskai neargumentuotai palikcioja, taip tikras nevykelis jis buvo... o ryt pati gal su juo i pasimatyma eisi, nezinodama, kad butent jis figuravo visoje toje istorijoje ir dziaugsies sutikus saunu vyra, nors pries tai visiskai nieko nezinodama apie ji sugebejai smeizti.

Toks jausmas, kad cia pasisakineja moterys, visiskai nesugebedamos pazvelgti i situacija kitu kampu, t.y. ne is savo varpines, o tiesiog objektyviai - nesaliskai. Sakoma vaikas suauga kai sugeba is salies pazvelgti i situacija, o ne vien is as asmens. Tai toks jausmas, kad daugelis moteru vis dar neisaugo is to vaikisko amziaus....

Kaip analoga galiu pvz pateikti. Va buvau pasimatyme su mergina, bet ji jau tokia ziauri, dar nesusitikus siulo lipt i jos masina, ir "pavaziuot kurnos", ot laikai atejo ane, pirmas aklas pasimatymas ir iskart jauti uz ragu ima. Ir visa vakara vien nesamones snekejo, bet net ziauru, kad taip moteris gali elgtis ir t.t. kaip manai labai objektyvus pasimatymo pasakojimas? Ir visi vyrai puola linciuoti ta mergina, nors realiai nepateikta nei 1/10 viso vakaro scenarijaus... Tai kaip is nieko galima kazka nuspresti ir daryti isvadas, kad vienas ar kitas blogas?
P.S. parodyk mano bent viena nepagrysta kaltinima mesta moterims?

ieva

I

96405 įrašai

2009/05/15 17:39:11 17:39:11

Chanelle: [Jeigu viena puse (siuo atveju vaikinas) visiskai nerodo ne tik demesio, bet ir suinteresuotumo, tai cia galima jam siulyti ir ta, ir ana, o jis vis ras pasiteisinimu. Nesuprantu, ko isvis jis ejo susitikti su temos autore

Atejo paziureti i mane ir ivertinti, ar verta eiti su manim i antra pasimatyma. Nusprende, kad verta.
Autore

ADRIJANA

A

1722 įrašai

2009/05/15 17:41:58 17:41:58

koks skirtumas moteriai reikejo paguodos mes ja jai davem ir viskas..kam cia dar kapstytis..ir isvis filosofavimai ir svaiciojimai as maniau yra bobu reikalas

o kaip paaiskint tavo komentara apie tavo kurva drauge mesta man? cia neizeidimas buvo kartais? kas yra negauni patinkanciu merginu ? kompleksuoji ? kad vis bandai sumenkint visas

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume