Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Pirmas pasimatymas, reziume ir moralas

Pirmas pasimatymas, reziume ir moralas

Sistina

S

375 įrašai

2009/05/14 08:31:43 08:31:43

[.
Ech, nemoka mūsų vyrai flirtuoti, nemoka. Nemoka patikti, žavėti, būti sužavėtais. Nemoka pajausti malonumo iš tokių niekų.[/quote]

kodel nemoka? juk ir autore beveik buvo uz kaip ji sako duoti , tik, kad vaikiui turbut ne to reikejo...o be to sugundyk tu ta moteri jeigu jos megstamiausia poza yra : ji pasilenkusi i prieki apziurineja deimantais nusagstyta zieda, o vyras uz nugaros traukia pinigine is savo kisenes ir ruosiasi apmoketi saskaita:)

Violetinė

V

314 įrašai

2009/05/14 09:01:40 09:01:40

Sistina: [.
Ech, nemoka mūsų vyrai flirtuoti, nemoka. Nemoka patikti, žavėti, būti sužavėtais. Nemoka pajausti malonumo iš tokių niekų.

kodel nemoka? juk ir autore beveik buvo uz kaip ji sako duoti , tik, kad vaikiui turbut ne to reikejo...o be to sugundyk tu ta moteri jeigu jos megstamiausia poza yra : ji pasilenkusi i prieki apziurineja deimantais nusagstyta zieda, o vyras uz nugaros traukia pinigine is savo kisenes ir ruosiasi apmoketi saskaita:)[/quote]

Taigi, kad nemoka, jeigu būtų mokėjęs žavėti, flirtuoti, tai autorė kurtų temą "Nunešė stogą, įsimylėjau". Nu, ar kažką panašaus.
O dėl žiedų ir piniginių, kam taip banaliai.... Galima tiesiog einant gatve mirktelėti patikusiai merginai, moteriai. Man patiktų .

ieva

I

96405 įrašai

2009/05/14 10:26:29 10:26:29

Na tas berniukas nemokejo, o gal pagailejo ar dar kaip nors. Tai butinai reikejo atnesti skalbinius. Jis blogas pagailejo, o as tipo viska moku ir esu superine. Vengciau tokios moters kuri viesina asmenines istorijas. Toliau nebediskutosiu, temos autore nebeidomi, ryskiai sumuoja finansinius isteklius su dvasiniu rysiumi. Vakar kavos po metu vilos. Kas liecia flirto dar ir kaip moka. Pirma moteris turi buti to verta. Bet tik ne tada kai akivaizdzizi lendama i jo pinigine...

dorati

D

12 įrašai

2009/05/14 10:40:06 10:40:06

jau kaip tie vyrai saugo savo pinigines.....ne piniguose esme, o mandagume...ar galima per pirma pasimatyma moteri masinoj laikyti ...man dar taip nebuvo...

Violetinė

V

314 įrašai

2009/05/14 11:14:50 11:14:50

Svečias: Vakar kavos po metu vilos.

Aišku, ištraukta iš konteksto, bet jau kaip juokiausi .
Ne ne, negalima moterų per pasimatymą kava vaišinti. Net pažiūrėti į moterį negalima, nes paskui dar vesti reikės.
O jūs rimtai šitaip mąstot, ar tiesiog diena sunki?

ieva

I

96405 įrašai

2009/05/14 14:38:32 14:38:32

Violetinė:
Svečias: Vakar kavos po metu vilos.

Aišku, ištraukta iš konteksto, bet jau kaip juokiausi .
Ne ne, negalima moterų per pasimatymą kava vaišinti. Net pažiūrėti į moterį negalima, nes paskui dar vesti reikės.
O jūs rimtai šitaip mąstot, ar tiesiog diena sunki?

Gal per daug įsijaučiau į vaikinuko vaidmenį . Pamaniau algos negauna ir tt.
Leisu sau fantazuoti. Pavaišinčiau kava ir duris atidaryčiau. Per antrą, rožių atneščiau. Dėl vilos, ne ta tema...

inde_e

I

53 įrašai

2009/05/14 15:04:09 15:04:09

Apskritai siais laikais retas vyras sugeba padoriai su moterimi pasimatyme elgtis.Nemoka suzavet, rupinasi savo norais, o pamirsta elementaru madaguma, ar kitaip dar vadinama "dzentelmeniskuma". Man irgi buvo panasi situacija, kaip temos autorei. Susitikau su vienu vyruku, kuris pareiske, jog negali is masinos islipt, nes katik galva issiplove ir bijo, kad jo vejas neperpustu. Kai pasiuliau nueiti i kavine, pasake, jog nenori, nes namie neseniai pavalge. Galu gale pats uzsimine, jog visai gal butu neblogai nueiti i koki kina, bet pats i sia minti ir atsake: ne, vis delto neisim, nes visus geriausius filmus jis jau namie perziurejes yra, o i bet koki, jo zodziais tariant, sh.... jis eit nenori. Na, tai ka as galiu apie toki vyra pasakyt.. Lopas paskutinis. Net vyru tokio nepavadinciau, kuo maziau tokiu.

Marius76

M

33 įrašai

2009/05/14 17:17:57 17:17:57

Kuo daugiau lopų, tuo normaliems vyrams geriau.

kiesux

K

1086 įrašai

2009/05/14 19:22:42 19:22:42

inde_e: Na, tai ka as galiu apie toki vyra pasakyt.. Lopas paskutinis. Net vyru tokio nepavadinciau, kuo maziau tokiu.

Kaip protingi zmones pasakytu, zmones negerbiantys kitu zmoniu ir patys jos neverti

ADRIJANA

A

1722 įrašai

2009/05/14 19:28:54 19:28:54

o kaip tu gali toki gerbt ? paaiskink man kiesiuk ? kaip pavydziui man gerbti bomza ? alhogolika ?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume