Pažintys Forum

Darnipora pazintys

įdomu

elenka

E

2079 įrašai

2009/05/02 08:10:41 08:10:41

sveiki. aš čia porą dienelių. kiek paskaičiau anketas susidarė įspūdis, kad vissi begalo ištikimi, nori šeimos, sąžiningi,mieli, na tiesiog idealūs. man 31metai. na lpatirtis šiokia , tokia yra. ieškau būtent taip mąstančių žmonių, bet būtent tokius rasti sunkiausia. tai kas tai? sistemos klaidos, ar šitas tinklapis tisiog intelektualiųir jautrių žmonių susibūrimo vieta? beje, jeigu yra žmonių m, kurie čia rado sau gerą draugą, o gal net ir sutuokitini, gal galetumet pasakyt apie tai, būtų smagu turet viltį:)

conmebol

C

22 įrašai

2009/05/02 10:17:45 10:17:45

...

zinanti

Z

5 įrašai

2009/05/02 10:35:55 10:35:55

Cia nieko tikra nera, visi apsimelave...Daugiau nei metai cia, bet normalaus vyriskio nesutikau. Susitinki , pamatai zmogu realiai ir begt nors..Vieni filosofai, ar tik sekso ieskantys.Blogiausias saitas, koki kada maciau.

ji

J

98 įrašai

2009/05/02 11:07:47 11:07:47

O kokių stebuklų jūs tikitės iš šios svetainės?
Nepatinka ši - registruokitės kitoje.
Tačiau iš tiesų, kažkas jau sakė, kad daugelyje svetainių tie patys žmonės registruojasi. Tačiau nieko tame keisto juk nėra - juk jei turite vieną hobį, užsiimat viena veikla, po kiek laiko suvokiate, imate sutikti tuos pačius žmones ir kiekvienas naujas žmogus sutinkamas su entuziazmu kaip "šviežias kraujas". O bendravimas internetu - tai irgi, įprotis/bendravimo stilius, ar kaip tai bepavadinsi, kuriam pasiduoda tik dalis žmonių

elenka

E

2079 įrašai

2009/05/02 11:23:41 11:23:41

ko tikimes?na tikrai keista klausimas. pati esi cia , kam klausi ?:)

ak1303584654_db

A

476 įrašai

2009/05/02 12:25:25 12:25:25

elenka: sveiki. aš čia porą dienelių. kiek paskaičiau anketas susidarė įspūdis, kad vissi begalo ištikimi, nori šeimos, sąžiningi,mieli, na tiesiog idealūs. man 31metai. na lpatirtis šiokia , tokia yra. ieškau būtent taip mąstančių žmonių, bet būtent tokius rasti sunkiausia. tai kas tai? sistemos klaidos, ar šitas tinklapis tisiog intelektualiųir jautrių žmonių susibūrimo vieta? beje, jeigu yra žmonių m, kurie čia rado sau gerą draugą, o gal net ir sutuokitini, gal galetumet pasakyt apie tai, būtų smagu turet viltį:)

kol nebuvo forumo - maniau susirinke zhmones kaip zhmones. pagal anketas nedaug ka nuspresi, o jei susipazhindavai su kokiu keistuoliu tai ir "nurashydavai" kaip vienetini atveji ...
O kai prasidejo bendros kalbos, akytes ishsiplete: visi tokie teisingi, dvasingi ir ... netolerantishki , kad kartais net nemalonu bendraut - tada ir tapo aishku, kad chia tokiu dauguma. Vadinas nieko nuostabaus, kad pazintys nesimezga. Sunku rasti ishskirtini atveji ish daugumos netinkamu Bet pasitaiko, ir tai dzhiugina

ji

J

98 įrašai

2009/05/02 13:49:21 13:49:21

Turėjau omenyje o kokių stebuklingų "normalių" žmonių sambūrio čia tikitės, jei tokių žmonių nematote aplink save? Ar kiekvienas sutiktas žmogus yra potencialus jums tinkamas partneris? Būtų keista

O dėl internetinių pažinčių - galbūt čia ateinama su per dideliais lūkesčiais, todėl ir nusivylimas būna didesnis.
O čia - visi tikrai dvasingi ir teigiami, bet aktualiausios diskusijos - apie seksą. Užsiregistruok pazintysxxx - pamanysi, kad Lietuva - išsibadavusių hiperseksualių ir neraštingų vyrų kraštas, draugas lt - taip pat kažkoks nevykęs hibridas, kai žmonės ieško ir patys nežino ko. Tai - mano subjektyvi nuomonė, manau yra kas galėtų apie šias svetaines ir ką nors kita pasakyti.

Tik nematau reikalo piktintis šia svetaine - nei geresnė, nei blogesnė. O Lietuvos atspindys

elenka

E

2079 įrašai

2009/05/02 14:27:02 14:27:02

nezinau, gal kazko nepastebejau. bet as nesipiktinau, o parasiau savo pastebejima. ir tikrai ne tam , kad kazkas man moralus skaitytu,. apie tas svetaines kur rasai zinau, ir tikrai normaliu ten su ziburiu nerasi , todel ir manes ten nera. o apie sita atsitiktinai suzinojau is pazistamos, ir jau ko ko o jokiu lukesciu cia nededu. tik kitose svetainese zmones ir nenori atrodyti geresni nebent nuotrauka pafotosopina , o cia priraso, paskui kaip tu mane issirinkai, as toks drovus ir neissilavines. sakau na rekomendavo tave svetaine nes tinkam v iens kitam. tai kam rasyt ,kad issilavines protingas ir gr zus , jei paskui net nuotrauka bijo parodyt , nes "neturi nieko grazaus"??? apie tai buvo kalba

ji

J

98 įrašai

2009/05/02 14:43:47 14:43:47

Atsiprašau, kad nuskambėjo kaip moralas.
Linksma istorija ir tiek

elenka

E

2079 įrašai

2009/05/02 14:45:04 14:45:04

prasom. megstu pajuokaut, juk viena juoko minute pratesia gyvenima, na tikro juoko is dusios

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume