2011/02/05 15:14:48 15:14:48
Nežinau nei ką patarti...
Aišku kompleksuoti neverta , bet...
Man 50.Šioje svetainėje jau daugiau kaip metai.Nesu nei bjauri ,nei ypatingai graži , tiesiog normali,pusamžė moteris.Jokiu ypatingu norų ar reikalavimų.Paprasčiausiai norėjau sutikti bendraamžį ir bendraminti bičiulį...
Tačiau tokių neatsirado...nors anketą peržiūrėta daugiau nei 300 kartų.Niekas nepasidomėjo kas man įdomu,kuo kvėpuoju,kuo galėčiau sudominti kitą...Esu jaunatviška,pilna sumanymų ,tikrai nesu tuščia,ar tokia su kuria nebūtų apie ką pakalbėti.Bet niekam čia nesi įdomi ,rimtai galvoju ištrinti anketą,nes aš nesuprantu kame reikalas...
2011/02/05 20:05:39 20:05:39
Beatrice: Paskaitau sita foruma kartas nuo karto ir masina uzsiregistruoti. Taciau galvoju, ar man, beveik 60 metu moteriskei, dar beverta kazkur listi i tokias aferas? Kazkoks amziaus kompleksas. Nesinori eiti, listi, dalyvauti kazkur, kur galeciau jaustis per sena....
Pirmiausiai nustokite jaustis sena. Turiu pora šešiasdešimtmečių draugių, tinkančių man į mamas, bet kartais man atrodo, kad... jos už mane jaunesnės.
2011/02/06 11:48:50 11:48:50
Jausmams įsiliepsnoti amžius - ne rodiklis. Anketos netrinkite - o avdrug vieną dieną ims ir parašys koks žavus vyriškis. Jei praradote viltį, tiesiog čia nebesilankykite, o jei kils noras grįžti? Galbūt Jūsų lauks maloni staigmenėlė? Gi nieko neprarasite neištrynusi anketos
2011/02/06 14:07:35 14:07:35
Joks čia kompleksas. Tai realybė. Vyresnių moterų niekam nereikia.
Žinot, kai DP keitė dizainą, klausė narių nuomonės, tai parašiau, kad smagu būtų prie sėkmės istorijų paskaityti nors vieną kokią, kur moteris būtų vyresnė( ne už vyrą vyresnė, o tiesiog 40+, atba bent jau netoli 40). Manot rado ir įdėjo? Ne. O reitingus , manau, norėtų pasikelti ir vyresnių žmonių motyvaciją padidinti. Deja, to tiesiog nėra, tad ir įdėti nėra ko.
2011/02/06 16:01:11 16:01:11
Nepanikuokit, moterys, dėl amžiaus. Man 58, ir per pora metų suradau ne vieną įdomų vyrą. Tiesa, DP sutikti vyrai prie visų gerų savybių turėjo ir žmonas , atskirai gyvenančias, pasak jų. Užsiregistruokit ir kitur, kur bendravimas aktyvesnis.
2011/02/06 16:25:54 16:25:54
Aš esu ta 40+ moteris! Ir jau antri metai šalia turiu tą be galo gerą ir mylimą vyrišką, su kuriuo susipažinau čia, DP. Tiksliau man parašė jis! Ir mes kartu, ir niekas nekliba mūsų santykiuose, o eina vis darnyn.
Nenusiminkite, jeigu tikrai norėsite, viskas bus gerai ir tikrai anksčiau ar vėliau rasite tą, kurio ieškote.
2011/02/06 16:32:28 16:32:28
Pasitaiko išimčių iš taisyklių, kaip ir pasitaiko išlošti loterijoje.
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume