Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Sublimacija

Poisoningkisss

P

97 įrašai

2009/04/10 14:38:40 14:38:40

Kaip paaiskinti individo uzsiregistravusio svetima nuotrauka , atsijauninusio(Sios) , pasirinkusio (sios)grazia nuotrauka (svetima ) , atmetusio(sios) penketa meteliu , centneri lasiniu , ir sedincio(ios) DP pusdieni ? Ar tai saulelydzio nostalgija ?

liepa18

L

50 įrašai

2009/04/10 15:07:15 15:07:15

Nieko nera graziau, senti be neigiamu emociju. Nuo savo metu ir atsiradusiu rauksleliu , niekur nepabegsi. Pazystu realiai daug moteru , kurios tiesiog pradeda saves nemyleti , pavydeti jaunom merginom ir t.t. atsiranda depresija , kuria galima pavadinti nostalgija praejusiai jaunystei. Gal tokiu budu, jos nori buti kazkam reikalingos ? ..

mija

M

1 įrašai

2009/04/10 16:36:26 16:36:26

Poisoningkisss: Kaip paaiskinti individo uzsiregistravusio svetima nuotrauka , atsijauninusio(Sios) , pasirinkusio (sios)grazia nuotrauka (svetima ) , atmetusio(sios) penketa meteliu , centneri lasiniu , ir sedincio(ios) DP pusdieni ? Ar tai saulelydzio nostalgija ?

tamsta pats labai jau patenkintas savo senatve ir isvaizda tikriausiai su tokiu neiseciau i gatve

liepa18

L

50 įrašai

2009/04/10 17:44:47 17:44:47

mija:
Poisoningkisss: Kaip paaiskinti individo uzsiregistravusio svetima nuotrauka , atsijauninusio(Sios) , pasirinkusio (sios)grazia nuotrauka (svetima ) , atmetusio(sios) penketa meteliu , centneri lasiniu , ir sedincio(ios) DP pusdieni ? Ar tai saulelydzio nostalgija ?

tamsta pats labai jau patenkintas savo senatve ir isvaizda tikriausiai su tokiu neiseciau i gatve

p.s. labai nemandagus jusu pasisakymas , negrazu

ponia

P

371 įrašai

2009/04/10 17:56:24 17:56:24

nesipykit xebryte! cia gi zaidimas! norejo- pasijaunino, nores- pasakys teisybe tam, kuriam matys esant reikalinga.... nesu(SI)reiksminkim!!!! DZIAUKIMES BENDRAVIMU, su nuotrauka ar su lasiniais, ar su metais- nesvarbu!

dainelė

D

1512 įrašai

2009/04/13 08:42:25 08:42:25

O kur čia sublimacija? Ar išgaravo kas nors?

astrida12

A

48 įrašai

2009/04/13 11:07:29 11:07:29

dainelė:
O kur čia sublimacija? Ar išgaravo kas nors?

Na taip, būtent, kad nugarino...kokią dešimtį metelių

Suprantu, kad tai gali būti daroma dėl įvairių priežasčių, bet, mano manymu, tai rodo(o dažniausiai ir sukelia)tam tikras problemas... Kalbu ne apie save, neužsiimu 'nugarinimais', bet su reiškiniu susidurti teko...iš vyrų pusės . Ir nebūna taip lengva pasisakyti, kaip čia kažkas minėjo , bent jau nepuola to daryti, kol neatsirenki kas kaip ir tiesiai neužklausi Nors iš esmės nelabai suvokiamas toks elgesys, juk vienaip ar kitaip visvien išlenda ta yla iš maišo...

vaivora_v

V

12 įrašai

2009/04/13 13:59:35 13:59:35

kiekvienam savo ) jei tik zmogui nuo to geriau - tai pirmyn į pokyčius ) o gal tai užduotis tam kas užkibs - išsiaiškinti kur teisybė kas tikra ir pastebėti viską ką reikia ir nepastebėti ko nereikia ) juk žaidimo taisykles kuriame patys - tik kiekvienas suprantame skirtingai... o siaip tai neteisk ir nebusi teisiamas )

mangl

M

15 įrašai

2009/04/13 17:20:47 17:20:47

nesuprantu ir as tokiu zmoniu kurie savo anketose priraso nesamoniu,manau jie tik zaidzia ir apie rimtas pazintis net negalvoja...

ieva

I

96405 įrašai

2009/04/14 09:44:43 09:44:43

Kad neaiskiu nariu yra, faktas.

Man buvo taip, kad susirasiau su moterim is DP, apsikeitem numeriais, planavom ne viena savaite susitikt, bet vis arba as arba ji neturedavo laiko. Galiausiai, kai abieju laikas sutapo, susitarem susitikt, suderinom laika ir vieta.

Sutartu laiku ji neatejo. Pralaukus geru 15min. ir man parasius sms "kur tu", atrase, kad veluoja, bet "tuoj bus". Dar praejo apie penkiolika minuciu laiko (is viso pusvalandis nuo sutarto laiko), tada is jos puses prasidejo "as jau vietoje, o kur tu?", nors aiskiai buvom sutare vieta ir as ten laukiau jau pusvalandi, o daugiau ten nebuvo nei vieno zmogaus.

Bandziau skambinti, nekele, parase, kad "ishsikrauna mobilus", bet toliau rasinejo man sms, lyg sms'ai mobilaus baterijos neeikvotu. Rase "nematau taves, esu vietoje", nors jos vietoje nebuvo.

Pamanes, kad galbut supainiojo vieta, dar meginau issiaiskinti, kur tiksliai yra ji ir kur esu as, iki galiausiai man dasilo, kad tai nera klaida ir kazkas tokiu budu "pajuokavo". Tik taip ir likau nesuprates, kas cia tame gali buti juokingo, kad atejo bachuras ir pralauke pusvalandi lauke?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume