Kad neaiskiu nariu yra, faktas.
Man buvo taip, kad susirasiau su moterim is DP, apsikeitem numeriais, planavom ne viena savaite susitikt, bet vis arba as arba ji neturedavo laiko. Galiausiai, kai abieju laikas sutapo, susitarem susitikt, suderinom laika ir vieta.
Sutartu laiku ji neatejo. Pralaukus geru 15min. ir man parasius sms "kur tu", atrase, kad veluoja, bet "tuoj bus". Dar praejo apie penkiolika minuciu laiko (is viso pusvalandis nuo sutarto laiko), tada is jos puses prasidejo "as jau vietoje, o kur tu?", nors aiskiai buvom sutare vieta ir as ten laukiau jau pusvalandi, o daugiau ten nebuvo nei vieno zmogaus.
Bandziau skambinti, nekele, parase, kad "ishsikrauna mobilus", bet toliau rasinejo man sms, lyg sms'ai mobilaus baterijos neeikvotu. Rase "nematau taves, esu vietoje", nors jos vietoje nebuvo.
Pamanes, kad galbut supainiojo vieta, dar meginau issiaiskinti, kur tiksliai yra ji ir kur esu as, iki galiausiai man dasilo, kad tai nera klaida ir kazkas tokiu budu "pajuokavo". Tik taip ir likau nesuprates, kas cia tame gali buti juokingo, kad atejo bachuras ir pralauke pusvalandi lauke?