Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Paskutine instancija

Tana

T

1 įrašai

2009/04/09 12:11:40 12:11:40

Idomu, kaip vertinate sita puslapi? Gal kam nors tai paskutine instancija? Kokie zmones cia renkasi - ar jau viskuo nusivyle, ar tie, kurie vertinate ir darnia pora kaip dar viena galimybe? Skaiciau kitose temose, kad cia mazas aktyvumas. Tai gal cia tik nenusisekeliai ir susirinke?

ieva

I

96405 įrašai

2009/04/09 12:18:00 12:18:00

Cie tie patys, kaip ir kituose pazinciu saituose. Tik sistema labai sunkiai vartosi, komplikuota - bendravimas reikalauja kantrybes. Todel cia bendrauja kantriausi. Iseitu, lyg ir pliusas

Spalife

S

12 įrašai

2009/04/09 12:19:33 12:19:33

vertinu 0 balu.atejau vedama smalsumo pasiziureti. Lietuviskais site niekada nesizavejau.sis kartas neisimtis.vis stebina lietuviu bendravimo mentalitetas...Luzere dar saves nelaikau, bet jei taip sakai... tai sveika atvykusi ir isijungusi i luzeriu site

Bellissimaklp

B

42 įrašai

2009/04/09 12:25:37 12:25:37

Nevertinu niekaip arba mirusi svetainė, kurioj be forumo ir nėra ką veikti:) jeigu normalioj svetainėj gauni 10 laiškų/dieną-tai šitoj tiek per metus ir pusę iš jų tokių kaip "labas, ką veikinėji"-net atsakyti nėra ką.
Visdėlto, nors internetinės pažintys gal ir suteikia daugiau privilegijų, nes gali atsirinkti su kuo bendrauji, bet niekada neatstos to gyvo flirto, akių kontakto, sąlyčio...
Ir dar pasirodo, kad čia labai rūpi tai, ar turi vaikų, fizinė išvaizda, metai. Netgi pakritikuoja anketą-kas man neaktualu, nes jeigu mane sudomina laišku-tada gal ir žiūriuį anketą...

moron

M

1 įrašai

2009/04/09 13:40:57 13:40:57

cia yra vienintelis pazinciu site'as, kuriame esu uzsiregistraves. Gaunu pakankamai laisku, pats parasau (ir gana daug atsako). Zmones kaip zmones, dauguma draugiski ir faini. Man pasirode sita svetaine idomi tuo, kad cia maziau "pakazuchiniu" foto (su juokingai papustom lupom, ar fotografijom pries veidrodi itempus raumenis), yra kazkokie "paivairinimai" kaip suderinamumo "matuokle", "testai" ir t.t.

Cia kai kurie forumo "aktyvuoliai" (nick'ai neminesiu) toli grazu nera reprezentatyvioji www.darnipora.lt svetaines puse. Tiesiog, kaip ir gyvenime, labiausiai loja ir visus (tik ne save) kaltina tie, kurie neturi sugebejimu susikurti geresne ateiti.

As site'u esu patenkintas, man asmeniskai tai tikrai nera "paskutine instancija". Tiesa, gaila, kad DARNIOS POROS svetaines savininkai nesugeba uztikrinti DARNAUS PASTO, gan daug strigimu pastaruoju metu buvo

nata002

N

748 įrašai

2009/04/09 21:20:28 21:20:28

Gan niūri, negyva svetainė.., prisijungiu dažniausiai dėl forumo.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume