Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Nėra net su kuo kavos išgerti

Nėra net su kuo kavos išgerti

Kaikada

K

298 įrašai

2010/08/07 10:16:47 10:16:47

O aš kartais galvoju, kad mes moterys pačios viską ir sugadinam...
Išpaikinam savo vyrus. Aš išlepinau savo buvusį tuom, kad turėdama 3 vaikus, dirbau ir viską spėdavau: namus sutvarkyti, vaikus į darželius nuvesti ir parsivesti, valgyti nupirkti, pagaminti ir dar sulaukdavau nuolat priekaištų, jei rasdavo kur nors dulkę, ar, jei vaikai susipešdavo. Matai, buvau bloga šeimininkė ir nemokėjau vaikų auklėti...Beje, vaikai suaugo, jais didžiuojuosi

Pažįstu moterį, kuri pati dirbdama ir idealiai tvarkydama didžiulius namus, kas rytą stovi prieš savo vyrelį, paduodama jam išplautus ir išlygintus rūbus, o jei jis pamiršta kokius dokumentus pasiimti, lekia iš darbo namo, surenka juos, per ką nors turi perduoti nuvežti (jis dirba kitam mieste) ir aišku, ji kalta, kad jis juos pamiršo...Ir tai tęsiasi jau beveik 30 metų...
Taigi, manau, mes pačios kaltos, kad vyrai taip elgiasi. Nors, kai pamenu, mūsų kartos vaikystę ir jaunystę -taip dauguma buvom aukėjamos -būti geromis, paklusniomis žmonomis ir dar labai gajus buvo skirstymas į vyriškus ir moteriškus darbus, kur moterims reikėjo daryti viską, vyrams darbus, kurie atliekami gal kas pusmetį...
Pažintyse tas pats. Dauguma moterų ištirpsta vien nuo laiškelio su "labas" ir stengiasi įtikti pašnekovui, pakenčia tiesmukiškumą, net grubumą, todėl vyrai visiškai nesistengia -juk visada atsiras tokių, kurio bus laimingos vien nuo pakalbinimo.
Kartais galvoju, kad forume -vienetai tų moterų, kurios bent truputį renkasi ir kelia bent jau minimalius reikalavimus vyrui. Gal todėl ir "užsisėdi" čia ir kartais būna piktos, matydamos, kaip dauguma moterų žemina save.
Taip ir gaunasi, kad vyrai jaučiasi darantys didžiulę paslaugą kavos pasiūlydami, o moterys dėl to turi "verstis per galvą", nes jei to nedaro ir nepasižymi "iš kojų verčiančia" išvaizda, tai pasiūlymų ir nesulaukia...

Lazdynai

L

922 įrašai

2010/08/07 18:18:08 18:18:08

Nesistengiu niekam itikti, elgiuosi naturaliai, neatleidziu grubumo, kritikos ir tiesmukiskumo. Gal todel per metus laiko keturiems pasakiau labas ir viso gero.

ieva

I

96405 įrašai

2010/08/07 19:02:52 19:02:52

Lazdynai: Nesistengiu niekam itikti, elgiuosi naturaliai, neatleidziu grubumo, kritikos ir tiesmukiskumo. Gal todel per metus laiko keturiems pasakiau labas ir viso gero.

O gal tas tiesmukiškumas dar ne taip baisu? Mane labiau atstumia visokie vyniotojai į vatą, makaronų kabintojai.

Liudmila

L

2 įrašai

2010/08/09 07:53:02 07:53:02

Nikaja: Vava, keisti žmonės, mes, lietuviai...
Prieš kelis metus buvau panašaus amerikoniško tinklapio klijentė. Tai visai kitoks mentalitetas. Ten VISI sistemos pasiulyti praeidavo taip vadinama "saugų bendravimą" per standartinę procedūrą, o paskui, arba pratęsdavo bendravimą, arba jį nutraukdavo. Bet nepalikdavo be dėmesio.
O čia....šiaip jau aš aktyvi moteris, bet šįkart nusprendžiau mamutų medžioklę palikti vyrams, "negąsdinti", pirma nerašyti.
Rezultate matau, kad ir manęs beveik niekas ČIA "gąsdint" neketina, o Jūs, Bellissimaklp, dar IR KAVOS norit......

oi ,kaip Jus cia gerai paraset.

senas hrienas

S

540 įrašai

2010/08/09 16:43:15 16:43:15

Jo....ir alaus ner su kuom isgert...aisku bobos kaltos.

ieva

I

96405 įrašai

2010/08/09 20:06:09 20:06:09

Lazdynai: Nesistengiu niekam itikti, elgiuosi naturaliai, neatleidziu grubumo, kritikos ir tiesmukiskumo. Gal todel per metus laiko keturiems pasakiau labas ir viso gero.

Žinoma naturalu pasigirt kad keturiems pasakei viso gero galėjai nepasikuklint tik keturi pamanyk

juritta

J

20 įrašai

2010/08/10 11:01:55 11:01:55

senas hrienas: Jo....ir alaus ner su kuom isgert...aisku bobos kaltos.

gal ne bobos o pats kaltas... ar plaktukas

Svečias

S

689 įrašai

2011/01/16 18:36:54 18:36:54

neitiketina... taip nebuna...

Elektrikas

E

1096 įrašai

2011/01/16 18:47:53 18:47:53

Lazdynai: Nesaldainiukas norejo pasakyti, kad butent vyrai degs is gedos po mirties, kai ju buve nusidejimai prasisuks pries sielos akis ir atgailaus visi vyriokai apsiliedami krokodilo asaromis...

degs visos kekšės įstate savo vyrams ragus ir jie tai sužinos ir pasmerks va ką jis norėjo pasakyt!

867027589

8

27 įrašai

2011/09/20 21:10:51 21:10:51

Labas, mano skype skyperytis852 , ar sutiktu kas manimi isgerti kavos , negi nera tokios moters ar merginos ?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume