Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Nėra net su kuo kavos išgerti

Nėra net su kuo kavos išgerti

gaira

G

84 įrašai

2010/05/18 11:09:44 11:09:44

[/quote] Tai ,kad jokiu problemu ,jei tik kavos...

Ooo tinka tik kava... hmm... [/quote]

Na Di77, isgerciau su tavim kavos, bet gi tu prie kavos noretum "007" Nors galiu ir klysti...
O ir Vilnius toli ... "ne sudba" matyt[/quote]

Aha klysti, aš čia apie tave rašiau...

adprekyba

A

2 įrašai

2010/05/18 13:16:50 13:16:50

renata24_:
Svečias:
renata24_: Na, aš visų pirma ir norėčiau surast bent vieną gerą draugą (lytis nesvarbi) iš pajūrio krašto

Oho ! Mano manymu,zodis ar pastangos "surast" cia kazkaip nelabai.... sakyciau: sutikt bent viena gera drauga, labiau tiktu
Dovanok ka turi ir gausi ko troksti.

Nugi persikrapštau, kad tokį įspūdį sudarė Tiesiog tiesiai šviesiai parašiau, o kaip kokiu būdu - čia niuansai.

[quote:1c18yeou][/quote:1c18yeou]

di77:

Tai ,kad jokiu problemu ,jei tik kavos...

Ooo tinka tik kava... hmm... [/quote]

Na Di77, isgerciau su tavim kavos, bet gi tu prie kavos noretum "007" Nors galiu ir klysti...
O ir Vilnius toli ... "ne sudba" matyt[/quote]

Aha klysti, aš čia apie tave rašiau... [/quote]

renata24_:
Svečias:
renata24_: Na, aš visų pirma ir norėčiau surast bent vieną gerą draugą (lytis nesvarbi) iš pajūrio krašto

Oho ! Mano manymu,zodis ar pastangos "surast" cia kazkaip nelabai.... sakyciau: sutikt bent viena gera drauga, labiau tiktu
Dovanok ka turi ir gausi ko troksti.

Nugi persikrapštau, kad tokį įspūdį sudarė Tiesiog tiesiai šviesiai parašiau, o kaip kokiu būdu - čia niuansai.

Apie kokia kava mes cia kalbame?? cia nei kava, nei ledai nei kiti geriai nieko nedomina. Tokie saitai skirti tiems, kurie jau nebepamena, kada buvo iseja i kiema pabendrauti bent su kaimynais,tai ka jau kalbeti apie kava su nepazystamu ar panasiai. Pas ka kepenys nelaiko, kas dietos laikosi, kas depresija serga... O kas princo laukia nezinia ant kokio zirgo...

ieva

I

96405 įrašai

2010/05/18 13:32:02 13:32:02

Net tie kuriu nedomina kartais pasvajoja, o cia zmones nori. Gal jacobs reklamos poveikis ? (šutka)

ieva

I

96405 įrašai

2010/05/18 16:11:32 16:11:32

adprekyba:

Apie kokia kava mes cia kalbame?? cia nei kava, nei ledai nei kiti geriai nieko nedomina. Tokie saitai skirti tiems, kurie jau nebepamena, kada buvo iseja i kiema pabendrauti bent su kaimynais,tai ka jau kalbeti apie kava su nepazystamu ar panasiai. Pas ka kepenys nelaiko, kas dietos laikosi, kas depresija serga... O kas princo laukia nezinia ant kokio zirgo... [/quote]
Na nesakyk... as daznai i aklus ir pusiau aklus pasimatymus vaikstau, prisigeriu ne tik kavos, bet ir... arbatos.

Tiesa, tie vyrai is kito saito.

Dokas

D

426 įrašai

2010/05/18 16:24:27 16:24:27

nu tai jomajo, sakykit noriu kavos, kada butu patogiau, miesta, amziu ir koki nors kontakta, manau tikrai atsiras kas mielai pasiulys, jei ne viesai, tai privaciai, o kad cia skusites pasislepe uz monitoriaus tikrai nieks nepakvies

ir nepamirskit lyties pridet, o tai cia svecias do svecias, jau nesuprasi kur kas ir su kuo

ieva

I

96405 įrašai

2010/05/18 16:33:59 16:33:59

Kostikas: nu tai jomajo, sakykit noriu kavos, kada butu patogiau, miesta, amziu ir koki nors kontakta, manau tikrai atsiras kas mielai pasiulys, jei ne viesai, tai privaciai, o kad cia skusites pasislepe uz monitoriaus tikrai nieks nepakvies
ir nepamirskit lyties pridet, o tai cia svecias do svecias, jau nesuprasi kur kas ir su kuo

Vietine chebra sukruto, kad svetimas i darza lenda....gal pavydi?

ieva

I

96405 įrašai

2010/05/18 16:39:58 16:39:58

[quote="Kostikas"]nu tai jomajo, sakykit noriu kavos, kada butu patogiau, miesta, amziu ir koki nors kontakta,

Va, va... ir dar saskaitos numeri banke , kur jusu pinigai guli. Nors galima ir raktus nuo buto...

Dokas

D

426 įrašai

2010/05/18 17:04:32 17:04:32

lyskit kur jus norit, tokie drasus ir aktyvus, kad net slaptis reikia

EsuAsEvaldas

E

48 įrašai

2010/05/18 22:35:59 22:35:59

Teisingai Kostikas sako

Aš ieškau su kuo arbatos/kavos Išgerti Vilniuje. Susispažinkim

Evaldas