renata24_: Svečias: renata24_: Na, aš visų pirma ir norėčiau surast bent vieną gerą draugą (lytis nesvarbi) iš pajūrio krašto
Oho ! Mano manymu,zodis ar pastangos "surast" cia kazkaip nelabai.... sakyciau: sutikt bent viena gera drauga, labiau tiktu
Dovanok ka turi ir gausi ko troksti.
Nugi persikrapštau, kad tokį įspūdį sudarė Tiesiog tiesiai šviesiai parašiau, o kaip kokiu būdu - čia niuansai.
[quote:1c18yeou][/quote:1c18yeou]
di77:
Tai ,kad jokiu problemu ,jei tik kavos...
Ooo tinka tik kava... hmm... [/quote]
Na Di77, isgerciau su tavim kavos, bet gi tu prie kavos noretum "007" Nors galiu ir klysti...
O ir Vilnius toli ... "ne sudba" matyt[/quote]
Aha klysti, aš čia apie tave rašiau... [/quote]
renata24_: Svečias: renata24_: Na, aš visų pirma ir norėčiau surast bent vieną gerą draugą (lytis nesvarbi) iš pajūrio krašto
Oho ! Mano manymu,zodis ar pastangos "surast" cia kazkaip nelabai.... sakyciau: sutikt bent viena gera drauga, labiau tiktu
Dovanok ka turi ir gausi ko troksti.
Nugi persikrapštau, kad tokį įspūdį sudarė Tiesiog tiesiai šviesiai parašiau, o kaip kokiu būdu - čia niuansai.
Apie kokia kava mes cia kalbame?? cia nei kava, nei ledai nei kiti geriai nieko nedomina. Tokie saitai skirti tiems, kurie jau nebepamena, kada buvo iseja i kiema pabendrauti bent su kaimynais,tai ka jau kalbeti apie kava su nepazystamu ar panasiai. Pas ka kepenys nelaiko, kas dietos laikosi, kas depresija serga... O kas princo laukia nezinia ant kokio zirgo...