Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Nėra net su kuo kavos išgerti

Nėra net su kuo kavos išgerti

kiesux

K

1086 įrašai

2009/04/07 15:17:26 15:17:26

Spalife:
lyg ir nerasiau,bet kaskam labai jau skaudi tema vyrai-kiaules.idomu kodel?kiek zinau teisybe akis bado
siaip viskas prasidejo nuo puodelio kavos...

Na prasidejo, bet sakykit kanort, mano akimis tai eiline kvaila tema, turiniu atitinkanti anksciau palygintas. del to ir nusivaziavo, nes nuo pat pradziu isdestyta netinkamai tema. Nes pateikta - "oi kaip blogai, negavau nei vieno pasiulymo", o pasirodo yra - "oi, visi niekam tike, o as tokia super duper visa" jei kvailai rasot, nepykit, kad pasitycioja

liepa18

L

50 įrašai

2009/04/07 15:18:37 15:18:37

mielieji , kokios diskusijos ................ nesipykit, jaigu nepakviete tai butinai pakvies arba jus pakvieskit patinkanti vyruka. grazus pavasaris , sypsokites daugiau , nesedekit namie prie kompiuterio , nesiseka cia - pasiseks realybeje.

Bellissimaklp

B

42 įrašai

2009/04/07 15:22:32 15:22:32

kiesux:
Spalife:
lyg ir nerasiau,bet kaskam labai jau skaudi tema vyrai-kiaules.idomu kodel?kiek zinau teisybe akis bado
siaip viskas prasidejo nuo puodelio kavos...

Na prasidejo, bet sakykit kanort, mano akimis tai eiline kvaila tema, turiniu atitinkanti anksciau palygintas. del to ir nusivaziavo, nes nuo pat pradziu isdestyta netinkamai tema. Nes pateikta - "oi kaip blogai, negavau nei vieno pasiulymo", o pasirodo yra - "oi, visi niekam tike, o as tokia super duper visa" jei kvailai rasot, nepykit, kad pasitycioja

Visai normali tema-esam pažinčių puslapyje-juk ne mokslinę disertaciją aptariam:)
Jau dabar praktiškai ir aišku, ko ieško "misteriai tobulybės":) ech, geriau ir neklausti...

kiesux

K

1086 įrašai

2009/04/07 15:23:08 15:23:08

Bellissimaklp:
Niekas ir nesiguodžia:) tiesiog labai akivaizdu, kad jokios vertybės, kurias turi moteris, jau deja, nebedomina. Domina turtas. Betgi juk vyro darbas uždirbti namus, moters-auginti vaikus. Tikrai nėra patrauklus vyras, kurį reikia dar ir pačiai išlaikyti už tai, kad yra....vyras?
Geriau tada vibratorius.

Tai vistik, kam ir apie ka diskusija tada? O kur jus matet bent viena pasisakyma, kad geras toks vyras, kuri islaikyti reiktu? Ir is ko jau taip akivaizdu pasidare apie tas vertybes? is 2 zmoniu ar is 1 nusprendet? sakykit ka norit man juokinga, kai suauge zmones taip kalba...

kiesux

K

1086 įrašai

2009/04/07 15:26:14 15:26:14

Bellissimaklp:
Visai normali tema-esam pažinčių puslapyje-juk ne mokslinę disertaciją aptariam:)
Jau dabar praktiškai ir aišku, ko ieško "misteriai tobulybės":) ech, geriau ir neklausti...

na na butu idomu suzinoti kokia dar auksine minti isaudet ko gi ieskot tie "misteriai tobulybes"

pk1318527306_db

P

92 įrašai

2009/04/07 15:29:50 15:29:50

Bellissimaklp: Tai žinoma, kad noriu kavos. akivaizdu, kad [b:12ittaqy]vyrai yra tokie suliurbėję[/b:12ittaqy], kad nė to pasiūlyti nebenori( nebegali). po to stebisi, ko moterys teka už užsieniečių.

Bellisima, reiski pretenzijas ir kategoriskais pareiskimais dar labiau tik atstumi vyrus, parodydama, kad neturi nei kantrybes, nei sugebejimu per metus laiko bent viena vyra nusitempti kavos isgerti kartu. Naturaliai kyla ir kitiems klausimas - gal su tavim kazkas blogai? (klausimas retorinis)

Man asmeniskai sypsena kelia paryskinti kaltinimai, primesti tarsi VISIEMS vyrams. Jei ne visiems, tai tuomet klausimas kokiems? Tiems, kurie tau neraso?

Patarimas... isidek normalia foto. Nepagailek simtuko-kito fotosesijai su visazistais, juk... geriausia investicija yra investicija i save, o vyrai myli akimis. Sekmes!

p.s. gal autore tiesiog sugalvojo puikia provokacija populiariausiai temai sukurti, laimeti DP isteigta priza?

liepa18

L

50 įrašai

2009/04/07 15:30:53 15:30:53

kiesux:
Bellissimaklp:
Niekas ir nesiguodžia:) tiesiog labai akivaizdu, kad jokios vertybės, kurias turi moteris, jau deja, nebedomina. Domina turtas. Betgi juk vyro darbas uždirbti namus, moters-auginti vaikus. Tikrai nėra patrauklus vyras, kurį reikia dar ir pačiai išlaikyti už tai, kad yra....vyras?
Geriau tada vibratorius.

Tai vistik, kam ir apie ka diskusija tada? O kur jus matet bent viena pasisakyma, kad geras toks vyras, kuri islaikyti reiktu? Ir is ko jau taip akivaizdu pasidare apie tas vertybes? is 2 zmoniu ar is 1 nusprendet? sakykit ka norit man juokinga, kai suauge zmones taip kalba...

sutinku su tavo nuomone, pirmiausia reikia nuo saves pradeti keistis, mokytis bandyti pazvelgti i save is salies. ir kaltinti nereikia nieko

kiesux

K

1086 įrašai

2009/04/07 15:32:10 15:32:10

pk:
p.s. gal autore tiesiog sugalvojo puikia provokacija populiariausiai temai sukurti, laimeti DP isteigta priza?

tai pasistengti reikia, kad laimetu, o tai bus bergzdios pastangos

Alibi

A

7 įrašai

2009/04/07 15:37:41 15:37:41

Jeigu tema butu normaliai suformuluota - "kas su tavim blogai kad tau niekas net kavos nepasiulo ?" tuomet viskas ok , bet dabar diskusija yra visiskai beprasme. Cia ginkluotas feminisciu burys bemojuojanciu vibratoriais tuoj susirinks. Vyrams reikia ne bobu su kiausais, o moteru.

Bellissimaklp

B

42 įrašai

2009/04/07 15:55:30 15:55:30

pk:
Bellissimaklp: Tai žinoma, kad noriu kavos. akivaizdu, kad [b:1vkbl67e]vyrai yra tokie suliurbėję[/b:1vkbl67e], kad nė to pasiūlyti nebenori( nebegali). po to stebisi, ko moterys teka už užsieniečių.

Bellisima, reiski pretenzijas ir kategoriskais pareiskimais dar labiau tik atstumi vyrus, parodydama, kad neturi nei kantrybes, nei sugebejimu per metus laiko bent viena vyra nusitempti kavos isgerti kartu. Naturaliai kyla ir kitiems klausimas - gal su tavim kazkas blogai? (klausimas retorinis)

Man asmeniskai sypsena kelia paryskinti kaltinimai, primesti tarsi VISIEMS vyrams. Jei ne visiems, tai tuomet klausimas kokiems? Tiems, kurie tau neraso?

Patarimas... isidek normalia foto. Nepagailek simtuko-kito fotosesijai su visazistais, juk... geriausia investicija yra investicija i save, o vyrai myli akimis. Sekmes!

[b:1vkbl67e]Man nereikia dėt jokių foto:) gyvensiu ne su foto, o su žmogum. Kalba apie tai, kad šiame puslapyje niekas normaliai nebendrauja. Ir dar-nereikia man vyro, kurį turėsiu temptis į lovą-geriau tegu mane sužavi ir nusitempia:)[/b:1vkbl67e]

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume