bronius: Bellissimaklp: [i:2plosau4]Sveiki visi "Darnios poros" nariai.
Šiame tinklapyje esu registruota daugiau nei metus ir per tuos metus neatsirado nė vieno pretendento norinčio susipažinti. Keista? Man tai net labai. Ko tada čia esame?
Rašiau laiškus keletui narių, kuriuos "pasiųlė sistema"-nė vieno atsakymo...[/i:2plosau4]
Paskaitinejau forums .
Aisku tik viena pasidare .
Sedi kelios "kales" sergancios "feminonedapisitijum" liga ir tyciojasi is visko , ka paraso bet kuris vyras is vyro kaip asmens kaip paprasto zmogaus. Pasiziurejus tokiu "protingu bobuciu" nuomone nebesinori nei atviraut nei koki siltesni zodi is sirdies pasakyti . O jei randi pasnekove , drauge ar aplamai savo sielai artima zmoguti tai ji arba smaginasi leisdama laisvalaiki , trumpindama darbo diena ar dar kartais kokia kuri tiesiog liudi tuo metu ir jiesko atramos kur galetu pasilaikyti tas kelias valandas ar dienas.
Stai tau ir atsakymas del ko nenori niekas susipazinti . Normaliu vyru anot jusu nebera jie uzimti o cia moliai kuriu triusikus galima dziauti kaip ir kur nori . Tik neaisku kiek tos kales dar cia suda mals ? negi DP nemato negi tas didysis psichologas nesako kaip situacija mato pazeisti praeityje zmones ?
Neliko nuosirdumo nera pasitikejimo.
Koks gali buti santykis jei jis prasideda nepasitikejimu ?
Nesakau , kad reikia telefona ar adresa sakyti vos dialogui prasidejus . Bet kai pagalvoji , kad uzsirausi ant "kales" kuri asmeniniame susirasinejime sakys viena o forume sudais drabstysis ant visos vyriskos gimines
Geri pastebėjimai, Broniau, daug tiesos, ir problemos šaknis įžiūrėjote: žmonės pažeisti santykiuose praeityje. Tik nereikėtų plūstis, prasivardžiuoti - neoru kažkaip. Betgi mes patys galime tapti atlaidesni, nuoširdesni žinodami tą mūsų visų problemą. Siūlau puikią nuostatą, su kuria ir pati stengiuosi žiūrėti į sutiktą žmogų: "[b:2plosau4]Tu esi geras[/b:2plosau4] - kol man neįrodei priešingai". Aišku, ir šioje vietoje galima ginčytis...