Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Nėra net su kuo kavos išgerti

Nėra net su kuo kavos išgerti

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2010/03/06 21:37:19 21:37:19

"Leli Borgia, spėju, kad Jūs neturit su kuo kavos išgerti, kad tą vargšą Rimuką kaip kokį mokinuką bandote savo filosofijų išmokyti:) Pirma paklauskit ar jis pats to nori!!!:)" - teks prisipažinti, kad neturiu su kuo kavos išgert. Toks gyvenimas, o Rimukui linkiu kuo geriausio pasisekimo tarp šaunių damų. Jis tikrai jūsų vertas. Pagarba jam ir visoms, ir visiems, kurie ironijos negaili, nes juk tai yra gera gyvenimo rūgštelė ir vaistas nuo išpuikimo.

Samanta

S

1028 įrašai

2010/03/06 22:53:11 22:53:11

Lelis Borgia: "Pagarba jam ir visoms, ir visiems, kurie ironijos negaili, nes juk tai yra gera gyvenimo rūgštelė ir vaistas nuo išpuikimo.

Man kažkaip rodos, kad mūsų Lietuvėlėje ironijos per akis ir blakstienas. O meilės vienų kitiems, pagarbos ir užuojautos kaip trūko taip ir trūksta. Rūgštu Lietuvoje, oi rūgštu Rūgštuolių krašte, kaip manai iš krizės bristi su tokia nuostata?

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2010/03/07 10:23:01 10:23:01

Manau, kad kai kam atėjo laikas nusišauti, jei turi nors kiek sąžinės ir garbės, o ne ES parlamente ar LR parlamente tupėt ir toliau gilinti ir taip per daug jau gilią tą prakeiktą Pasaulio finansų ir ekonomikos krizę.

ieva

I

96405 įrašai

2010/03/08 11:17:55 11:17:55

samanta:
rimukas0: o as apie tave negatyvios nuomonės neturiu nes nepažystu .beto nesu tos natūros žmogus kuris mėgsta pyktis jei norit pasipykt ka pakoliot raskit toki pati o as zmoniu nevertinsiu ir nesmerksiu nes cia is tikro gausis ne diskusija o konkursas kas kuri apjuodins labiau tas protingesnis man tas nepriimtina.

Protingo, garbingo ir kilnaus žmogaus žodžiai. Malonu su tokiu gerti kavą. Kažkam pasiseks

Kad Rimukas sake, kavos pakviesti tyngi. O tokiu metu sulaukes, kazin ar be pasikeis. Be to, anokia cia sekme turet vyra, kuri ir pastumt ir patempt reikia.

Lazdynai

L

922 įrašai

2010/03/08 12:06:23 12:06:23

Kavos puodeli ne vienatveje isgerti yra didelis dalykas. Apie ka daugiau jau ir nekalbame.

rimukas0

R

381 įrašai

2010/03/08 13:08:05 13:08:05

Šnekutės jūs ar aš sakiau kad tingiu as sakiau kad tai ilga procedūra ir deja apgaulinga,turėjau omeny cia is interneto,ispazinciu portalu ,ir kitu svetainiu ,kadangi jeigu gerai isigilinus tai net nezinai su kuo reikala turi i anketa galima idėt bet ką tokiu atveju turi besalygiskai tikėt kad bendrauji su tuo zmogum kuris nuotraukoje o gali buti ir ne taip .be to dazniausiai skiria dideli atstumai tai sugalvojes tos kavos nevisada ir pavyks isgert,moteriskės man atsaus jei patinka moteris nulėksi bet kur ,kurgi ne milijonais lytu galėciau lakstyt paskui kiekviena interneto nuotrauka .buvau tos kavos isgert ir ne karta skani kava negaliu peikt ,nesijaudinkit susimokėjau kaip ir daugelis vyrų.

Samanta

S

1028 įrašai

2010/03/08 13:08:51 13:08:51

Svečias:
samanta:
rimukas0: o as apie tave negatyvios nuomonės neturiu nes nepažystu .beto nesu tos natūros žmogus kuris mėgsta pyktis jei norit pasipykt ka pakoliot raskit toki pati o as zmoniu nevertinsiu ir nesmerksiu nes cia is tikro gausis ne diskusija o konkursas kas kuri apjuodins labiau tas protingesnis man tas nepriimtina.

Protingo, garbingo ir kilnaus žmogaus žodžiai. Malonu su tokiu gerti kavą. Kažkam pasiseks

Kad Rimukas sake, kavos pakviesti tyngi. O tokiu metu sulaukes, kazin ar be pasikeis. Be to, anokia cia sekme turet vyra, kuri ir pastumt ir patempt reikia.

Gal kuriai ir nereikės Rimuko stumt-traukt-tempt. Gal pats tai darys, nes norės.

bronius1304022243_db

B

139 įrašai

2010/03/10 19:32:57 19:32:57

...........

Pasileidusi

P

395 įrašai

2010/03/10 19:55:11 19:55:11

bronius:
Bellissimaklp: [i:2o6f6d51]Sveiki visi "Darnios poros" nariai.
Šiame tinklapyje esu registruota daugiau nei metus ir per tuos metus neatsirado nė vieno pretendento norinčio susipažinti. Keista? Man tai net labai. Ko tada čia esame?
Rašiau laiškus keletui narių, kuriuos "pasiųlė sistema"-nė vieno atsakymo...[/i:2o6f6d51]

Paskaitinejau forums .
Aisku tik viena pasidare .
Sedi kelios "kales" sergancios "feminonedapisitijum" liga ir tyciojasi is visko , ka paraso bet kuris vyras is vyro kaip asmens kaip paprasto zmogaus. Pasiziurejus tokiu "protingu bobuciu" nuomone nebesinori nei atviraut nei koki siltesni zodi is sirdies pasakyti . O jei randi pasnekove , drauge ar aplamai savo sielai artima zmoguti tai ji arba smaginasi leisdama laisvalaiki , trumpindama darbo diena ar dar kartais kokia kuri tiesiog liudi tuo metu ir jiesko atramos kur galetu pasilaikyti tas kelias valandas ar dienas.
Stai tau ir atsakymas del ko nenori niekas susipazinti . Normaliu vyru anot jusu nebera jie uzimti o cia moliai kuriu triusikus galima dziauti kaip ir kur nori . Tik neaisku kiek tos kales dar cia suda mals ? negi DP nemato negi tas didysis psichologas nesako kaip situacija mato pazeisti praeityje zmones ?
Neliko nuosirdumo nera pasitikejimo.
Koks gali buti santykis jei jis prasideda nepasitikejimu ?
Nesakau , kad reikia telefona ar adresa sakyti vos dialogui prasidejus . Bet kai pagalvoji , kad uzsirausi ant "kales" kuri asmeniniame susirasinejime sakys viena o forume sudais drabstysis ant visos vyriskos gimines

O tai sukonkretinkite, kas ten jūsų manymu moka už kavą?

Samanta

S

1028 įrašai

2010/03/10 20:43:23 20:43:23

bronius:
Bellissimaklp: [i:2plosau4]Sveiki visi "Darnios poros" nariai.
Šiame tinklapyje esu registruota daugiau nei metus ir per tuos metus neatsirado nė vieno pretendento norinčio susipažinti. Keista? Man tai net labai. Ko tada čia esame?
Rašiau laiškus keletui narių, kuriuos "pasiųlė sistema"-nė vieno atsakymo...[/i:2plosau4]

Paskaitinejau forums .
Aisku tik viena pasidare .
Sedi kelios "kales" sergancios "feminonedapisitijum" liga ir tyciojasi is visko , ka paraso bet kuris vyras is vyro kaip asmens kaip paprasto zmogaus. Pasiziurejus tokiu "protingu bobuciu" nuomone nebesinori nei atviraut nei koki siltesni zodi is sirdies pasakyti . O jei randi pasnekove , drauge ar aplamai savo sielai artima zmoguti tai ji arba smaginasi leisdama laisvalaiki , trumpindama darbo diena ar dar kartais kokia kuri tiesiog liudi tuo metu ir jiesko atramos kur galetu pasilaikyti tas kelias valandas ar dienas.
Stai tau ir atsakymas del ko nenori niekas susipazinti . Normaliu vyru anot jusu nebera jie uzimti o cia moliai kuriu triusikus galima dziauti kaip ir kur nori . Tik neaisku kiek tos kales dar cia suda mals ? negi DP nemato negi tas didysis psichologas nesako kaip situacija mato pazeisti praeityje zmones ?
Neliko nuosirdumo nera pasitikejimo.
Koks gali buti santykis jei jis prasideda nepasitikejimu ?
Nesakau , kad reikia telefona ar adresa sakyti vos dialogui prasidejus . Bet kai pagalvoji , kad uzsirausi ant "kales" kuri asmeniniame susirasinejime sakys viena o forume sudais drabstysis ant visos vyriskos gimines

Geri pastebėjimai, Broniau, daug tiesos, ir problemos šaknis įžiūrėjote: žmonės pažeisti santykiuose praeityje. Tik nereikėtų plūstis, prasivardžiuoti - neoru kažkaip. Betgi mes patys galime tapti atlaidesni, nuoširdesni žinodami tą mūsų visų problemą. Siūlau puikią nuostatą, su kuria ir pati stengiuosi žiūrėti į sutiktą žmogų: "[b:2plosau4]Tu esi geras[/b:2plosau4] - kol man neįrodei priešingai". Aišku, ir šioje vietoje galima ginčytis...

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume