2009/04/09 07:50:01 07:50:01
Belissima nusivylusi ir supykusi. Su tokia nuotaika vargu ar galima ką surasti, ne todėl kad esi kažkoks netikęs, bet todėl kad ieškai kitame minusų. Gal vertėtų nusiraminti ir pasvarstyti ką gražaus ir gero gali kitam žmogui suteikti, o tada, esu tuo tikra, pamatysi ką jis gali tau duoti (kalbu ne apie materialius dalykus, o pasitenkinimą, džiaugsmą ) Kaip sena patarlė sako - musės skrenda prie cukraus, o ne prie acto Manau jinai tinka ir bendravime tarp moters ir vyro
Bellissimaklp
B
42 įrašai
2009/04/09 07:52:13 07:52:13
[b:1cl2rw7p]Mielos moterys-baikit stebint mane su savo "PSEUDO GERUMU". Kaip pačios matot-kokie yra vyrai, ko jie ieško, kaip jie elgiasi. Ar jums tiesiog neatrodo, kad leidžiatės pačios skriaudžiamos ir po to verkšlenat "dėl to, kad nepasisekė"? Iš principo-nebūčiau rašius atsakymo tokiam kvaišai kaip apakęs, bet...
Mano išvada-pačios liaupsinat tuos vyrus, dėl to, kad jums reikia tų vyrų(gal dėl smarvės kažkas-ką gali žinoti);pačios pataikaujat-ko stebėtis, kad tiek daug nusivylusių moterų.
Dar apie save(jei kam įdomu)-kartais žmogus sąmoningai pasirenka būti geriau vienas, nei su bloga kompanija.[/b:1cl2rw7p]
2009/04/09 08:03:14 08:03:14
Prie ko čia pseudo gerumas - tiesiog pozityvus požiūris į bendravimą. Niekada nelaikiau tikslu susirasti sau bet ką vyriškos giminės. Bet visgi bendravimas yra malonesnis, kai į kitą žmogų žvelgi kaip į gerą , o ne kaip į blogą. O tai, kad tavo gyvenime neatsirado tinkamo vyro, tai dar nereiškia, kad tokio nėra iš viso arba čia.
2009/04/09 08:18:32 08:18:32
Bellissimaklp, ar gali paaiskinti, ka tu cia veiki?
Bellissimaklp
B
42 įrašai
2009/04/09 08:30:53 08:30:53
[b:3lbzltt2]Iš tikrųjų tai man patinka paskaityti visokius skaitalus. Kaip moterys guodžiasi, kaip ieško ir neranda, ko ieško. Vigi priėjau išvados-kad pagrindinė bėda yra ta, kad moterų yra daugiau nei vyrų. Todėl vyrai ir elgiasi, kaip nori.
Ispanijoje, pvz. moterų yra mažiau-daug laisvų vyrų-ir jie kad gautų tą moterį elgiasi visai kitaip-stengiasi sužavėti, perka gėles, pildo smulkius "kaprizus"-tam, kad sukurtų šeimą. Kad gautų vaikų. Visiškai kitoks požiūris.[/b:3lbzltt2]
Linute: Bellissimaklp, ar gali paaiskinti, ka tu cia veiki?
2009/04/09 08:36:48 08:36:48
Gedis: Spalife: o pats musyt is siauliu busi?ir metu dar niolika.gal ir daugiau,bet mastymas nepakites. o su pienburniais kavos ir nesinori gert.savu vaiku turim. taip,kad ciuosk meance ar sminc is cia i koki one.lt ir bazarink.o cia zmones kulturingi, su aukstuoju issilavinimu,amziuje patirtimi dalyjasi ir izeidinejimu apie isvaizda nereikia.pats ir nuotraukos net neturi
....tai tu paziurek nors kartais i veidrodi.....manau kad neuztektu nei bokalo alaus, nei kiaules kojos.....dar ir grynu turetum primesti....
juokiasi puodas,kad katilas juodas
bereikalo ziurejau tavo profili...fui, ir senas ir durnas
Copy of sunius :)
C
1 įrašai
2009/04/09 08:40:31 08:40:31
temos autorė - totali feministė.. kas su ja eis kavos????
2009/04/09 09:05:59 09:05:59
Copy of sunius : temos autorė - totali feministė.. kas su ja eis kavos????
o kas yra feministe?????
ar kiekviena moteri drasiai kalbancia apie savo norus galima vadinti feministe? patarciau pirma pasiskaityti ka tai reiskia, o paskui svaistytis nepagristais kaltinimais.
ir apskritai sita tema pasieke akligatvi....labai daug klatinimu ir izeidinejimu.dristu pastebeti,kad dauguma cia pasisakiusiu vyru labai agresyviai ir karingai nusiteikia pries moteris vyresnio amziaus, su vaikais ir, tik pagalvokit, norincias kavos
2009/04/09 09:38:40 09:38:40
Oho, kokie čia visi užkaitę... ...pavasaris veržiasi pro kraštus? Gal jau ne kava, o ledais reikėtų pasivaišinti
Grįžtant prie temos drįsčiau pastebėti (tikiuosi ugnies į save nenukreipsiu ), kad vis tik man kava/arbata skaniausiai geriasi tada, kai pati pasirenku man priimtiniausiai atrodantį asmenį(visapusiškai, ne vizualiai) Pasitaiko ir atvirkštinių variantų, bet tada paprastai būna aišku, kad tai pirmas ir paskutinis susitikimas...Net nežinau kodėl taip, matyt tiesiog kiekvienam savaip...Nors apskritai manau, kad išankstinės nuostatos, įrėminimai, stereotipai ir pan. čia tik trukdo...Išlaisvinkime bent jau save
Daugiau pozityvumo ir tolerancijos, juk pavasaris ateina nepriklausomai nuo mūsų...ar aplinkinių...
2009/04/09 09:45:33 09:45:33
Bellissimaklp: [b:2axehr05]Mielos moterys-baikit stebint mane su savo "PSEUDO GERUMU". Kaip pačios matot-kokie yra vyrai, ko jie ieško, kaip jie elgiasi. Ar jums tiesiog neatrodo, kad leidžiatės pačios skriaudžiamos ir po to verkšlenat "dėl to, kad nepasisekė"? Iš principo-nebūčiau rašius atsakymo tokiam kvaišai kaip apakęs, bet...
Mano išvada-pačios liaupsinat tuos vyrus, dėl to, kad jums reikia tų vyrų(gal dėl smarvės kažkas-ką gali žinoti);pačios pataikaujat-ko stebėtis, kad tiek daug nusivylusių moterų.
Dar apie save(jei kam įdomu)-kartais žmogus sąmoningai pasirenka būti geriau vienas, nei su bloga kompanija.[/b:2axehr05]
.... ir su tokia eiti kavos h,mmm tai, kad saligatviu sunku butu prasilenkti per pasiputima:)
p.s. o atsakant i temos klausima, tai perdaznai kviecia kavos ir tenka susimastyti kodel;)
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume