Bellissimaklp
B
42 įrašai
2009/04/07 10:59:54 10:59:54
[i:1kdynptc]Sveiki visi "Darnios poros" nariai.
Šiame tinklapyje esu registruota daugiau nei metus ir per tuos metus neatsirado nė vieno pretendento norinčio susipažinti. Keista? Man tai net labai. Ko tada čia esame?
Rašiau laiškus keletui narių, kuriuos "pasiųlė sistema"-nė vieno atsakymo...[/i:1kdynptc]
2009/04/07 11:20:29 11:20:29
Vava, keisti žmonės, mes, lietuviai...
Prieš kelis metus buvau panašaus amerikoniško tinklapio klijentė. Tai visai kitoks mentalitetas. Ten VISI sistemos pasiulyti praeidavo taip vadinama "saugų bendravimą" per standartinę procedūrą, o paskui, arba pratęsdavo bendravimą, arba jį nutraukdavo. Bet nepalikdavo be dėmesio.
O čia....šiaip jau aš aktyvi moteris, bet šįkart nusprendžiau mamutų medžioklę palikti vyrams, "negąsdinti", pirma nerašyti.
Rezultate matau, kad ir manęs beveik niekas ČIA "gąsdint" neketina, o Jūs, Bellissimaklp, dar IR KAVOS norit......
Bellissimaklp
B
42 įrašai
2009/04/07 11:24:27 11:24:27
Tai žinoma, kad noriu kavos. akivaizdu, kad vyrai yra tokie suliurbėję, kad nė to pasiūlyti nebenori( nebegali). po to stebisi, ko moterys teka už užsieniečių.
Nikaja: Vava, keisti žmonės, mes, lietuviai...
Prieš kelis metus buvau panašaus amerikoniško tinklapio klijentė. Tai visai kitoks mentalitetas. Ten VISI sistemos pasiulyti praeidavo taip vadinama "saugų bendravimą" per standartinę procedūrą, o paskui, arba pratęsdavo bendravimą, arba jį nutraukdavo. Bet nepalikdavo be dėmesio.
O čia....šiaip jau aš aktyvi moteris, bet šįkart nusprendžiau mamutų medžioklę palikti vyrams, "negąsdinti", pirma nerašyti.
Rezultate matau, kad ir manęs beveik niekas ČIA "gąsdint" neketina, o Jūs, Bellissimaklp, dar IR KAVOS norit......
2009/04/07 11:40:27 11:40:27
na, taip jau nieks ir nekalbino;)
2009/04/07 11:45:03 11:45:03
o prie kavos ziurek dar ir saldaus uzsimanysi ...ne bellissima sitie fintai lt nepraeis.sakyk,kad nori alaus...gal kas ir susigundys ,bet turesi ir uz ji sumoketi ir kiaules koja pavaisinti....as kava geriu namie.rytais...skani begalo,nes pati ja nusiperku,pasidarau ir isgeriu.ir dar aciu sau pasakau . o jei rimtai.suprantu ir palaikau tave bellissima.reikia ieskotis kito site
Bellissimaklp
B
42 įrašai
2009/04/07 12:34:35 12:34:35
Spalife: o prie kavos ziurek dar ir saldaus uzsimanysi ...ne bellissima sitie fintai lt nepraeis.sakyk,kad nori alaus...gal kas ir susigundys ,bet turesi ir uz ji sumoketi ir kiaules koja pavaisinti....as kava geriu namie.rytais...skani begalo,nes pati ja nusiperku,pasidarau ir isgeriu.ir dar aciu sau pasakau . o jei rimtai.suprantu ir palaikau tave bellissima.reikia ieskotis kito site
Čia ne tai-man atrodo, kad vyrai bijo "veltui vaišinti"-dar paskui į lovą iškart nesiguls;) Turi būti "maksimalus pelnas iš kavos"
Man net keista, kad vyrai ir nesistengia mūsų pažinti, jiems neįdomus mūsų vidinis pasaulis. Tik pagrindiniai instinktai-pavalgyt, pagert, kokią paną apsikabinus pagulėt...
2009/04/07 13:39:52 13:39:52
Bellissimaklp: [i:ep2j99n7]Sveiki visi "Darnios poros" nariai.
Šiame tinklapyje esu registruota daugiau nei metus ir per tuos metus neatsirado nė vieno pretendento norinčio susipažinti. Keista? Man tai net labai. Ko tada čia esame?
Rašiau laiškus keletui narių, kuriuos "pasiųlė sistema"-nė vieno atsakymo...[/i:ep2j99n7]
Tikriausiai perziurejo anketa ir nepatikai. Matyt nebuvai verta kad tau atrasytu.
Ziurim ka turim: turi vaika, kartais rukai, issilavinimas vidurinis, dirbi tarnautoja, o isvaizda skonio reikalas bet manau kad buna ir dailesniu moteru. Trumpai apie save: kazkas apie tamsiaja puse. Leisk paklausti ar su antgamtinem blogio jegom nebendrauji?
Atsakomumas: 50% - matyt kazkas buvo parases.
Nesi tobula, iki tobulybes tau dar tolokai (nors niekada nebuna per velu keistis). Ir vien todel visi vyrai kiaules? Geras poziuris
2009/04/07 14:21:31 14:21:31
o pats musyt is siauliu busi?ir metu dar niolika.gal ir daugiau,bet mastymas nepakites. o su pienburniais kavos ir nesinori gert.savu vaiku turim. taip,kad ciuosk meance ar sminc is cia i koki one.lt ir bazarink.o cia zmones kulturingi, su aukstuoju issilavinimu,amziuje patirtimi dalyjasi ir izeidinejimu apie isvaizda nereikia.pats ir nuotraukos net neturi
2009/04/07 14:29:56 14:29:56
Spalife: o pats musyt is siauliu busi?ir metu dar niolika.gal ir daugiau,bet mastymas nepakites. o su pienburniais kavos ir nesinori gert.savu vaiku turim. taip,kad ciuosk meance ar sminc is cia i koki one.lt ir bazarink.o cia zmones kulturingi, su aukstuoju issilavinimu,amziuje patirtimi dalyjasi ir izeidinejimu apie isvaizda nereikia.pats ir nuotraukos net neturi
cia pas kuria tie aukstieji issilavinimai? o jei per aukstas issilavinimas neleidzia suprasti to kas tiesiai parasyta, jog grozis skonio reikalas... O siaip eiline tema apie nieka, arba visi vyrai kiaules... be jokios argumentuotos nuomones ar normaliu faktu. Tiesiog ziuriu cia daugelis prarade realybes jausma... visi tokie svarbus, vieninteliai, ypatingi ir nepakartojami, kad patys nebezino ko nori, o apie jiem tinkancius ar bent maza dalele prilygstancius neverta net sneketi nes tiesiog tokiu net nera... ziauru skaityti tokius zmoniu poziurius. Nors tiksliau gaila tokiu zmoniu..
2009/04/07 14:38:59 14:38:59
Cia kai paskaitai tokius mergaiciu pasisakymus tai ir varai i visas keturias puses nuo tokiu
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume