Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Beviltiškai įsimylėjau!!!

Beviltiškai įsimylėjau!!!

arvis

A

1 įrašai

2009/04/06 11:19:42 11:19:42

isimyli beviltiskai ne tik merginos, bet ir vaikinai. Ka patarti nezinau, bet butu idomu ir man isgirsti profesionalu patarima, kaip rekomenduotina elgtis tokiose situacijose, kai zinai aiskiai kas tau patinka, bet to gauti negali.

Kad paskui nebutu taip, kad susituoki, o gyveni su zmogum, kuris svajoja apie kita (arba pats esi tas zmogus). Nepavydetina situacija

-=HighLife86=-

-

169 įrašai

2009/04/10 06:22:37 06:22:37

weleda: Aš įsimylėjau virtualiai... tai skamba kvailai - aš tai suvokiu... ir išgyvenu siaubingą skausmą. Žinau, kad skaitydami jau šaipotės iš manęs. Ar tai nutiko tik man vienai? Nejau visi tokie "kieti"

Tau 50 metu, o rasai lyg butum 14 ir tai butu tavo pirma meile Atsigauk motierie, 50 metu didelis gyvenimo bagazhas manau pati gali rast iseiti

Kaira

K

15 įrašai

2009/04/10 07:24:16 07:24:16

-=HighLife86=-:
weleda: Aš įsimylėjau virtualiai... tai skamba kvailai - aš tai suvokiu... ir išgyvenu siaubingą skausmą. Žinau, kad skaitydami jau šaipotės iš manęs. Ar tai nutiko tik man vienai? Nejau visi tokie "kieti"

Tau 50 metu, o rasai lyg butum 14 ir tai butu tavo pirma meile Atsigauk motierie, 50 metu didelis gyvenimo bagazhas manau pati gali rast iseiti

Koks skirtumas metai????? Myleti gali bet kokio amziaus zmogus ir lygiai taip pat karstai kaip 14metis.

-=HighLife86=-

-

169 įrašai

2009/04/10 08:14:54 08:14:54

Kaira:
-=HighLife86=-:

Koks skirtumas metai????? Myleti gali bet kokio amziaus zmogus ir lygiai taip pat karstai kaip 14metis.

Labai didelis, nes su laiku ateina patirtis, ir per 50 metu tikrai cia ne pirma meile, tad daryk isvadas.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume