Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Kiek laiko gali trukti internetinis flirtas?

Kiek laiko gali trukti internetinis flirtas?

Erikut??

E

101 įrašai

2009/03/31 14:14:35 14:14:35

Aš nesakiau,kad negerbia. Tiesiog manau,kad daugeliui reikia to tariamo apsitrynimo.

Mind

M

2 įrašai

2009/04/08 14:47:36 14:47:36

Cia viena sake kad menesi
Mes visi pereisime i tele2 ir kalbesimes tarpusavy nenokamai:)

sandryte39

S

363 įrašai

2009/04/08 14:57:29 14:57:29

asb esu uz tai,kad geriau zmogu pamatyt,nei menesiu menesiais susirasinet

Kaira

K

15 įrašai

2009/04/09 19:56:22 19:56:22

aš visai nenorėdama įsivėliau į telefoninę draugystę gavau ne man siųsta sms, supratau, kad greičiausiai ne man, perklausiau kas rašo ir taip susipažinom. susirašinėjom pusę metų. galėčiau sakyti buvo labai malonus bendravimas, bet po kokio mėnesio ėmiau siūlyti pasimatyti (jis buvo iš kito miesto). tiesą sakant prieš tai jis buvo siūlęs man pas ji apsitoti, kai važiavau į renginį gamtoje netoli jo miesto, bet nesutikau. vėliau visą laiką jo prašinėjau susitikti bent arbatos išgerti, visąlaik sakydavo, kad tikrai susitiksim, bet nesusitikdavo. kaip supratau, jis bijojo, kad man nepatiks. vėliau ėmiau apskritai abejoti kas jis per žmogus, ar tai baimės ar dar kažkas. galiausiai man tas bendravimas tapo kančia, kai mirtinai nori pamatyti žmogų, nes jis tau įdomus ir jau tapo brangus, o jis vis delsia. susirašinėdavom budavo dieną naktį ir skambindavo jis man. Jaučiau, kad jautrokas žmogus. Finale matyt perspaudžiau dėl to susitikimo ir jis man neberašo. Taip ir liko man daugybė neaiškumu kam aš jam buvau reikalinga, kodėl jis mane savinosi, nes žiauriai manęs pavydėdavo, apskritai tikrai buvo labai prisirišęs. Vedęs tikrai nebuvo, tą žinau. Jis neberašo, kaip ir žinau, kad viskas baigta, kažkodėl tas žmogus norėjo likti man nepasirodęs, o aš bandau susitaikyti su tuo, kad velniškai norėjau jį pamatyti, bet man nepavyko.

ADRIJANA

A

1722 įrašai

2009/04/13 08:50:04 08:50:04

nepergyvenk ...jei taip nenorejo rodytis vadinas tikrai zinojo kad nenoresi to matyti..
gal jis kalinys
gal neigalus
kompleksuotas
nenormalus
vedes

variantu daug ir jie tikrai ne patys graziausi

ieva

I

96405 įrašai

2009/04/13 09:02:29 09:02:29

Kairai. As zinau. Patikek nieko gero. Tu bendravai nesu tuo , su kuo galvoji, kad bendrauji.

Kaira

K

15 įrašai

2009/04/13 15:46:49 15:46:49

o as sugalvojau patyrinet kas tai per zmogus, nes jis buvo sakes kokioje vietoveje gyvena. nebesuprantu visiskai nieko, nes as pasiskambinau i tariama jo mamos darboviete, ten man kazkokia atsiliepusi moteris daugmaz papasakojo apie ta seima, paskui dar pasidomejau, paklausiau zmogaus, kuris gyvena netoli, rado pazistamu ir is tos vietoves. iseina taip, kad tas zmogus, su kuriuo susirasinejau yra zymiai jaunesnis, nedirba, nevairuoja, zodziu, viskas visai kitaip nei, kad jis kabejo. bet as dabar bandau susieti jo pasakojimus, rasydavo kasdien po pakankamai daug sms, kaip galima iki tokiu smulkmenu fantazuoti, pvz apie savo masina ir vairavima, kasdien vaziuodavo i darba ir is jo grizdavo, o juk neturi nei masinos, nei darbo na isivaizduoju primelavai tai primelavai, bet kam kasdien dar ta pati analizuot. iseitu kazkoks sizofrenikas, asmenybes susidvejinimas. juk prasme nuline meluoti tokias smulkmenas. o jei jau nieko neturi, tai isivaizduoju, kad gal turejo tikslu pristrinti kaip koks alfonsas, na bet, kad ir ne tai, nes nesirode zodziu, esu apakusi, nesuvokiu tokio elgesio. galbut jis pasake ne savo varda ir pavarde, bet kad kai tyrinejau, man zmones patvirtino, kad jis butent turi brolius ir seseris tokiais pat vardais, o man sms apie juos pasakodavo.

mangl

M

15 įrašai

2009/04/13 16:59:57 16:59:57

Manau po keletos laisku reikia realiai susitikt ir spresti ar testi draugyste ar ne.Tuo labiau paskaicius kokiu buna pas zmones fantaziju.

Kaira

K

15 įrašai

2009/04/13 17:54:12 17:54:12

mangl: Manau po keletos laisku reikia realiai susitikt ir spresti ar testi draugyste ar ne.Tuo labiau paskaicius kokiu buna pas zmones fantaziju.

taip, tai jau daugiau niekada neuzkibsiu taip, ir siaip nesizaviu virtualiom draugystem, bet cia tarsi intriga buvo, netycia kazkas parase sms ir susipazinau. kadangi manau, kad gyvenime niekas veltui nevyksta, tai ir tesiau ta mane suintrigavusia pazinti dabar matau, kad turbut sita sms draugyste man daugiau patirties ir proto ikrete, va tokia jos ir nauda

nebuvau susidurusi su tokiomis zmoniu fantazijomis, na kiekvienas turi kazko, kiekvienas ir pagrazina, ir pameluoja, na bet tiek... siaubas

mangl

M

15 įrašai

2009/04/14 06:51:33 06:51:33

Kaira,ziurek i tai kaip i gyvenimiska pamoka.Ir virtualiose pazintyse kaip ir realiam gyvenime yra visokiu zmoniu.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume