Taip, čia suveikia laiko žirklės. Kai mes, vyrai, buvome jauni, tai mūsų bendraamžės į mus mažai žiūrėdavo, jei būdavai kuklus ir nelabai turtingų tėvelių sūnelis. Bendraamžės tada dažniau rindavosi kur kas vyresnius vyrukus su "Žiguliuku". Patikėkit, aš nieko nesmerkiu ir niekam nieko nepavydžiu, ypač jaunystės seksiuko, kurio panelėm kliūdavo daugiau tada. Myliu moteris apskritai, nes kaip mokėjau, taip mylėjau savo mamą ir moteris. Pamenu, mano irgi tokią vieną ankstyvos jaunystės meilę nujojo toks inžinierius su "Žiguliais", kai aš tebuvau kuklus, save išlaikantis, studenčiokas okupacijos laikais. Dabar ji seniai išsiskyrusi ir sunkiai gyvenanti, ir vaikams nerūpinti. Lazda turi du galus: vieni, moterys, meilės bumą, pakilimą ir perteklių išgyvena ateinant, o vyrai nueinant - išeinant iš šio pasaulio. Kai buvom jauni, bet kuklūs, mūsų nemylėjo, kai senstelėjom - pradėjo mylėti. Tokia štai yra Gamta - lazda turi du galus. Beje, daug vyrų žūva, pražūva, degraduoja, prasigeria ir numiršta kur kas anksčiau. Statistika sako, kad 11 metų mes gyvename trumpiau už moteris, o realiai - 17 metų, nes statistika meluoja ir pataikauja valdžiai, grąžinasi prieš Europą, slėpdama tikrovę.