Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Vyresnio amžiaus žmonių pažintys

Vyresnio amžiaus žmonių pažintys

Pigmaleonas

P

257 įrašai

2009/02/24 08:34:03 08:34:03

Taip, čia suveikia laiko žirklės. Kai mes, vyrai, buvome jauni, tai mūsų bendraamžės į mus mažai žiūrėdavo, jei būdavai kuklus ir nelabai turtingų tėvelių sūnelis. Bendraamžės tada dažniau rindavosi kur kas vyresnius vyrukus su "Žiguliuku". Patikėkit, aš nieko nesmerkiu ir niekam nieko nepavydžiu, ypač jaunystės seksiuko, kurio panelėm kliūdavo daugiau tada. Myliu moteris apskritai, nes kaip mokėjau, taip mylėjau savo mamą ir moteris. Pamenu, mano irgi tokią vieną ankstyvos jaunystės meilę nujojo toks inžinierius su "Žiguliais", kai aš tebuvau kuklus, save išlaikantis, studenčiokas okupacijos laikais. Dabar ji seniai išsiskyrusi ir sunkiai gyvenanti, ir vaikams nerūpinti. Lazda turi du galus: vieni, moterys, meilės bumą, pakilimą ir perteklių išgyvena ateinant, o vyrai nueinant - išeinant iš šio pasaulio. Kai buvom jauni, bet kuklūs, mūsų nemylėjo, kai senstelėjom - pradėjo mylėti. Tokia štai yra Gamta - lazda turi du galus. Beje, daug vyrų žūva, pražūva, degraduoja, prasigeria ir numiršta kur kas anksčiau. Statistika sako, kad 11 metų mes gyvename trumpiau už moteris, o realiai - 17 metų, nes statistika meluoja ir pataikauja valdžiai, grąžinasi prieš Europą, slėpdama tikrovę.

kora

K

2495 įrašai

2009/02/24 13:55:08 13:55:08

plastelinas: bet nekeistai atrodys jei db visi vyrai ims sau i dukras tinkancias merginas o moterys sau i sunus tinkancius vaikinus? nu cia gal per ziaurus jau metu skirtumas... kai 10, 15, 20 metu skirtumas, tai man kazkokia cia anomalija jau gaunasi..

Pritariu 100 procentu, skirtumas turetu siekti ne daugiau 5 metu Juk matome, kas rasoma kiekvieno laikrascio pirmam virsely

Untapištima

U

64 įrašai

2009/02/24 14:30:54 14:30:54

Reanimatologai sako, kad pirmosios žmonos paprastai vyrus ten prižiūri.... Antrosios (jauniklės) dažniau nori dar sau pagyventi.

sniegasmilga

S

99 įrašai

2009/02/24 15:29:51 15:29:51

Kaip norėsi taip ir turėsi. Viskas realu ir linksma kai esi sveikas ir turi noro viskam. O kad moterys ieško jaunesnių vyrų, tai kas čia blogo, nes tie vyresni, ne visi, guli, TV spokso, alų maukia ir sako, kokia tu stora ir neįdomi. O va kai susirandi kokį jaunesnį nors ir trumpam, sako, kokia tu moteriška ir žavi. Vau. Pasijaučiu dar jaunesnė ir grakštesnė, Nors man irgi tuoj 50. ieškok ir rasi. Mergaitės, mes savo gyvenimo kalvės.

soffi77

S

81 įrašai

2009/02/24 21:43:07 21:43:07

Pritariu, sniegasmilgai.Ir musu kieme turi buti svente...Nevisos mes jaunystej su "Ziguliukais" isvaziavom, gal dabar teks su imantresnem pasivazineti, o ko gi ne?

ieva

I

96405 įrašai

2009/02/24 21:54:50 21:54:50

Pigmaleonas: Taip, čia suveikia laiko žirklės. Kai mes, vyrai, buvome jauni, tai mūsų bendraamžės į mus mažai žiūrėdavo, jei būdavai kuklus ir nelabai turtingų tėvelių sūnelis. Bendraamžės tada dažniau rindavosi kur kas vyresnius vyrukus su "Žiguliuku"<. ....> moterys, meilės bumą, pakilimą ir perteklių išgyvena ateinant, o vyrai nueinant - išeinant iš šio pasaulio. Kai buvom jauni, bet kuklūs, mūsų nemylėjo, kai senstelėjom - pradėjo mylėti. Tokia štai yra Gamta - lazda turi du galus.

Neteisus , tu Pigmalionai, moterys ir dabar nemyli ubagu, kvailiu ir perdem kukliu. Moterys nemyli senu pirdziu. Moterys myli jaunus (bent vidumi) ir stiprius vyrus. Jaunysteje -vyresnius, brandesniame amziuje - jaunesnius. Vyrus, o ne kelniu nesiotojus.

ieva

I

96405 įrašai

2009/02/25 07:04:35 07:04:35

Svečias: moterys ir dabar [b:2oi3lmcz]nemyli ubagu[/b:2oi3lmcz], kvailiu ir perdem kukliu. Moterys nemyli senu pirdziu. Moterys myli jaunus (bent vidumi) ir stiprius vyrus. Jaunysteje -vyresnius, brandesniame amziuje - jaunesnius. Vyrus, o ne kelniu nesiotojus.

taip, moterys/merginos labai "myli" turtingus vyrus, tiksliau myli vyrų pinigines, o ne vyrus. bent jau pirmus kelis metus, kol pribrendo charakteriu nesutapimas

kora

K

2495 įrašai

2009/03/09 17:18:31 17:18:31

Svečias: taip, moterys/merginos labai "myli" turtingus vyrus, tiksliau myli vyrų pinigines, o ne vyrus. bent jau pirmus kelis metus, kol pribrendo charakteriu nesutapimas

Svecias, o tamsta ar turtingas, ar kada nors mylejai, kad sitaip drasiai apie moteris/merginas kalbi Jei vyras siek tiek protingas, tai pinigine nera visiskai tuscia, bent jau vyresnio amziaus zmonems gal nugyvent pakaktu, kiek per amziu uzgyventa buvo. O kad vyrai nemoka issirinkti, galvoja, kad uztenka pamojuoti pinigine, tai gali vel eilini karta jie suklysti ir likti be turtu ir be zmonu.

kora

K

2495 įrašai

2009/03/09 17:32:04 17:32:04

joke: Man 59m, kaip supratau , esu iskasena, nors dar dirbu , laikau uki ir versla ant savo peciu. Kazkodel pradejau mastyti , kad ir as be reikalo cia gaistu laika; kaip mano vyras pasirinko jaunesne, taip ir cia esantys aisku rinksis jaunesnes, nes , kam reikalinga zila senute:):):)

Nenusiminkit Jei vyras ziuri tik i moters amziu, tai tokio jums tikrai, manau, nereikia. Del kvapo laikyti vyra netikslinga, yra visokiu smilkalu. Jei cia nerasit, kitur pasiieskoti reiktu. Isvaziuokit, trumpam nuo ukio atsipleskit, pamatysit, kad pasaulyje 59m. ne riba. Sveikata svarbiausia.

mie

M

161 įrašai

2009/03/09 17:39:36 17:39:36

joke, nesuk galvos del smulkmenu! Nusidazai plaukus, trenki pasa i stalciaus dugna, papus i prieki ir pirmyn!

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume