2009/03/02 18:46:09 18:46:09
Guteee: Vikingas: Guteee: as tai visai nesuprantu sitos svetaines publikos.... Forume lyg ir yra bendraujanciu, bet kitur visiskas stilis. Sakau gal tik as cia tokia nevykele, bet pasirodo, kad neviena
Apsidziaugciau jei kas nors bent "labas" parasytu
Na Labas ! Šiaip matai forume šiam nieks netaiko į pažintis. Čia vyksta tik diskusijos.
Labas
Aš ne apie forumą kalbėjau, o apie šią svetainę. Gal as kažko nesuprantu,be manau, kad žmones užsiregistravę "darni pora" svetainėja nori susipažinti arba bent jau pabendrauti. Nejaugi aš klystu?
Forume gali pasidairyti, gal rasi sau bendraminčių, su kuriais vertėtų susipažinti. Aš tai žinau, ko noriu šioje svetainėje užsiregistravusi, bet man atrodo, kad dažno čia norai su deklaracijomis nesutampa.
2009/03/02 19:01:59 19:01:59
norėti galima daug, bet...... Kiek pastebėjau, čia žino ko nori tik moterys, o vyrai laukia kada juos "paims"
Samagonschik
S
169 įrašai
2009/03/02 19:55:54 19:55:54
Guteee: norėti galima daug, bet...... Kiek pastebėjau, čia žino ko nori tik moterys, o vyrai laukia kada juos "paims"
Ir is ko sprendi kad vyrai pasyvus? As susiduriu su dideliu moteru tingumu atrasyti, uzsiregistruoja ir nesinaudoja, daznai gauni atsakyma kad cia tik is smalsumo, pirmos uzkalbinti isvis vengia. Uzkalbintos jei sugeba atsakyti tai tik keliais zodziai. Manau tu labai neobjektyvi. Tiek vienoje tiek kitoje puseje yra "baltu varnu". Ir kurioje daugiau neaisku.
2009/03/03 17:23:04 17:23:04
Kiekvienas vertinam pagal savo patirtį. Kadangi aš šioje svetainėj galiu bendrauti tik su vyrais, todėl ir darau tokias išvadas. O beje , mes lietuvaitės dar esam pakankamai konservatyvaus auklėjimo ir mums kabinti vyrus kaip ir nedera Taigi vis laukiam iš jūsų dėmesio
2009/03/23 18:25:44 18:25:44
esu saunus vyrukas padarau viska ka praso lovoj del kainos susitarsim
nustebes: Ar jusu nenervina laiskai, kuriuose buna parasyta tik SVEIKAS? Nu tai jeigu rasot, tai parasykit issamiau, paklauskit ko nors. O dabar SVEIKAS... Nu dekui, sveikas, nesiskundziu niekuo. Bet dar esu ir idomus, intelektualus ir tikrai i klausimus atsakyciau..
2009/03/23 19:41:09 19:41:09
Samagonschik: Kiek bandziau laime rasyti pirmas, tai laisku isvis neperskaito apie 30%, atraso "i tema" tik 20%. O bendraujanciu tai isvis gretos retos. jei atsakymas maximum sudarys is 3 zodziu.... is tuos pacius reikia ispesti. tai ko tada isvis cia uzsiregistruoti.
nu tai nepakankamai dar bandei laime, nes iki manes neatejai... parasyciau tau > 3 zodzius, bet va, kaip tycia, pasto deze uzluzusi iki rytojaus 13h..
2009/05/31 17:58:36 17:58:36
nustebes: Ar jusu nenervina laiskai, kuriuose buna parasyta tik SVEIKAS? Nu tai jeigu rasot, tai parasykit issamiau, paklauskit ko nors. O dabar SVEIKAS... [b:2dmmny6u]Nu dekui, sveikas, nesiskundziu niekuo.[/b:2dmmny6u] Bet dar esu ir idomus, intelektualus ir tikrai i klausimus atsakyciau..
Man patinka jūsų humoro jausmas. Ir atsiprašau už offtopic'ą.
2009/05/31 18:06:05 18:06:05
nustebes: Ar jusu nenervina laiskai, kuriuose buna parasyta tik SVEIKAS? Nu tai jeigu rasot, tai parasykit issamiau, paklauskit ko nors. O dabar SVEIKAS... Nu dekui, sveikas, nesiskundziu niekuo. Bet dar esu ir idomus, intelektualus ir tikrai i klausimus atsakyciau..
atidarau savo deze, ten laiskas is nepazistamo vaikino. :"labas, mazule. gal nori pabendraut. " nuotraukos anketoje nera. man po keliu dienu 32 , jam 25. tiesa sakant po tokiu zodziu, net anketos jo neskaiciau. taip mane nervintu vien "sveika" gal but, bet sitas variantas, daug nemalonesnis. idomu , ka galvoja vyrai taip rasydami
2009/05/31 18:09:33 18:09:33
Kalbink tu jas nekalbines ....
laba diena
labas vakaras
kaip sekas ?
ka tik grizzau
ka tik grizai .. nu aisku ..
;]
2009/06/07 17:34:50 17:34:50
Tai va butent, butent... Apatija ir tyla.
Klausykit - vistiek juk kas nors esant bande laimes ieskoti kitur, kituose saituose. Isskyrus pvz. pazintysxxx ir panasius viesnamius - ar yra dar kokiu VEIKIANCIU svetainiu?? Prasau, patarkit, negailekit
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume