Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Ar radome ką nors gero internetinese pažintyse?

Ar radome ką nors gero internetinese pažintyse?

ieva

I

96405 įrašai

2012/05/14 19:52:55 19:52:55

Svečias: O vat mane tai suderino..su kaimynu . Su solidžiu vedusiu ponu, kuris užima svarbias pareigas.. Anketoje nurodęs statusą - našlys. Kiek čia daug melo.. baisu.

Be klastingo melo šiandien mažai ką pasieksi. Melo propagandos ir dezinformacijos ministerija dirba dieną-naktį be poilsio - tiek daug turi darbo, kad runkelyną suvaldytų.

ieva

I

96405 įrašai

2012/05/14 20:08:46 20:08:46

Lu.: Išsiregstravau iš čia, neišbuvusi ir mėnesio. Nu negaliu čia iškabinus nuotrauką būt. Negaliu. Ne mano būdui.. Peržiūrų šimtai, nuo jaunuolių iki senolių.. Žinoma buvo ir laiškų. Visokiausių. Kybot čia ir laukt kolkas nors susimils parašyt, negaliu. Stebiuosi moterimis kurios čia išbūna metų metus.. Man po buvimo čia norisi tik vieno - badaut keletą savaičių, kol pasimirš mano buvimas čia. Visiems sėkmės ir ištvermės.

o ko pati neparasai,ar nei vieno taves verto cia nera? Pamanyk princese kokia Tik tokia puiki ir niekam nereikalinga Juokingos man tos moterys kurios tokios pasikeliusios,kad net isizeidzia, jei i ju marmuzes kas pasiziurejo.Nusileiskit is aukstybiu, mielos damos, laimingesnes tapsit Tipo jus cia jau tokios ir anokios, o visi kiti, kurie i jus pasiziuri, tai jau nieko verti.Kas su tokiom gali buti?

zitamaig

Z

24 įrašai

2012/05/18 05:56:56 05:56:56

graziu ir sekmingu istoriju cia buvo galima paskaityti.aisku sunku patiketi o moterytes cia rasote pacios pirmosios rastiems ir nusiziuretiems vyrukams ?????? as nelabai ilgai dar cia irgi ,tai kaip issivaizduoju kol pati neparasai tol taves ir nepastebes o as irgi is tu kurios laukia tu laisku

vpavarde49

V

4 įrašai

2012/06/11 16:15:43 16:15:43

Upytė: Taigi, moterytės Vyrai mumis renkasi kaip prekes lentynoje... viena turi nereikalingą pakabuką, kita neatitinka standartų... Be jokios abejonės, moterys irgi renkasi tik kodėl vyrai taip įsižeidžia, kai klausiama apie jų piniginės turinį ...

Aisku,kad renkasi ir daznai daug ka galima pasakyti net is nuotraukos. Stai kazkas ideda nespalvota nuotrauka is paso,kaip kad jo "iesko policija"-is karto matosi,kad moteris ziuri atsainiai i visa tai. Kita sakykim apsirengusi savo darbo megztuku vienoje foto, kitokiu megztuku kitoje, matosi,kad tie megztiniai ranku darbo ir nors ji to gali ir nerasyti,bet bus aisku ,kad ji megsta megzti,sedeti namie vakarais ir pan. Yra kam labai tai tinka. O stai kitos foto bus palmiu pavesyje,atsisedusi ant pasitiesto odonio palto....ir cia jau is karto gali ivertinti savo pinigines stori ir nuspresti ar verta rasyti ar paties pinigine per plona:-))

deepsorrow

D

1894 įrašai

2012/06/11 16:47:16 16:47:16

Klystat tamsta – moterų psichologija nepaaiškinta dar. Kaip atrodo ir kokią padėti visuomenėje užima neturi nieko bendro su tuo, su kokiais vyrais ji bendrauja. Apstu atvejų kai ir gražios ir protingos, ir daug gyvenime pasiekusios moterys gyvena su visiškais nevykėliais, kurie netik kad jas užgaulioja, bet dar ir retsykiais ranką pakelia. Didžioji dalis moterų remiasi įspūdžiu/emocijomis/jausmais ir retos logika. Kitaip sakant – beveik visas moteris galima „paklaidinti“ klausimas tik kaip ilgai jos užtruks, kol sugebės(ir ar išvis sugebės) išeiti iš šios būsenos.

MQ

M

90 įrašai

2012/06/19 09:44:48 09:44:48

Na taip, kaip sakoma, dar nebuvo tokio vyro, kuris būtų pilnai supratęs moterį O moterys jau moka patikrint... vyrai kartais net neįtaria )

Andries

A

38 įrašai

2012/06/19 12:41:36 12:41:36

Ar jau tikrai

Tyraryra

T

11 įrašai

2012/06/25 22:23:23 22:23:23

Mums ir nereikia vieniems kitų suprasti....mums tik reikia vieni kitiems patikti ,tada ir taikaisi ir deriniesi ir kompromisų ieškai.....tada dažniau ir laimingos internetinės pažintys rezgasi . O jei į temą,tai teko interneto dėka ir atrasti ir prarasti. Esmė ne kur ieškai, bet ko tikiesi ir kaip stipriai nusiteikęs surast...

Andries

A

38 įrašai

2012/06/25 22:53:20 22:53:20

Tyraryra: Mums ir nereikia vieniems kitų suprasti....mums tik reikia vieni kitiems patikti ,tada ir taikaisi ir deriniesi ir kompromisų ieškai.....tada dažniau ir laimingos internetinės pažintys rezgasi . O jei į temą,tai teko interneto dėka ir atrasti ir prarasti. Esmė ne kur ieškai, bet ko tikiesi ir kaip stipriai nusiteikęs surast...

O čia gerai pasakita

???

?

227 įrašai

2012/07/07 11:34:05 11:34:05

voveruska: Iš šitos svetainės jokių realių pažinčių per 3 metus neturėjau, tai ir išsiregistravau. Jeigu neskaitytume parašiusio ir norėjusio susitikti 17 metų vyresnio vyriškio, vieno vienmečio, kurio jau iš laiškų kitoks ir gana fanatiškas tikėjimas atbaidė ir kokių 10 vyrukų laiškai, kurie atsakė į mano kalbinimą, tačiau susirašinėjimas trukdavo gal savaitę, kol jie tiesiog dingdavo. Esu to gražaus balzakiško amžiaus, tačiau tikrai nemanau, kad blogai atrodau, ar rašau tik smailus ir taškus. Tiesa, nelabai buvo kam juos ir rašyti .
Tik norėjau pasidalinti patirtimi iš kitos svetainės, kur teko nemažai bendrauti, susitikti realiai ir keletas ryšių peraugo į draugystę (gaila, kad tik tiek). Tiesiog, matyt, kažkaip nesutinku savojo...Bet patys nuostabiausi, mokantys bendrauti vyrai buvo vedę. Vieną buvau įsimylėjusi. Negalvokit, kad jie taip ir sako iš pradžių. Jei pasirašo -kita padėtis, tai reiškia, kad vedęs ir nežada skirtis, jei išsiskyręs, tai dažnai reiškia, kad gyvena atskirai, bet formaliai neišsiskyręs ir dar neaišku, ką nuspręs. Tai va, teko su keletu tokių bendrauti. Buvo gana šaunūs žmogučiai, tik...nesu iš tų, kurios nori būti meilužėmis, taigi viskas anksčiau ar vėliau baigėsi.
O mano sutiktų vienišių dauguma buvo tikrai ne kokie...Arba pasikėlę, arogantiški, arba primityvūs žmonės, kuriems vienintelis rūpestis -pavalgyti ir išgerti alaus. Sakiau, teko sutikti keletą daugmaž normalių, tiesiog netraukė kaip vyrai. Bet tikrai jų tik vienetai. Nežinau, ar čia tik man taip pasitaiko, ar vistik vienišų normalių vyrų virš 40 beveik nėra? Tokių, kurie nebūtų nusivylę gyvenimu, turėtų darbą, pomėgių ir bent elementarią pagarbą moteriai?

Yra tu vyru ir virs 40, bet visa beda, kad jie jau nori zymiai jaunesnes merginos. Jie neziuri i sao bendraamzes, kurios jiems primena ju buvusias zmonas, ieskosi 25-iniu, kurios tiki jais, kurie joms atrodo labai protingi. jIEMS NEREIKALINGOS VIENMETES DRAUGES.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume