Esu mergina, su draugais (tiek vaikinais, tiek merginomis), buvome užsiregistravę šioje svetainėje tiesiog "žaidimo" tikslais. Todėl nuoširdžiai gaila žmonių, kurie čia užsiregistravę rimtais tikslais, nes pasirinkimas (prašau, niekas neįsižeiskite) - gana tragiškas.
Bendrais bruožais apibūdinsiu tiek merginas, tiek vaikinus (20-30 m amžiaus), su kuriais teko bendrauti šiuo laikotarpiu:
Merginos - a) geriausias variantas, mano nuomone, merginos, neįsidėjusios foto. Dažniausiai savo atvaizdą jos slėpdavo, nes užimdavo gerą postą arba tiesiog nenorėdavo viešintis. Įprastai būdavo inteligentiškos, geros pašnekovės. Draugai, nuėję su jomis į pasimatymus, dažnai maloniai nustebdavo - deja, tokių pasitaikė vos keletas, bet jos sudarė gerą įspūdį.
b) besisiūlančios/barakudos - one night stand.
c) vidutinės - kaip darugai įvardijo "pajamomos po poros stopkių" įprastai studentės, einančios į pasimatymą pavalgyti ir paliurlinti kavos, besimokančios kokioje nors kolegijoje teologijos specialybės
d) storosios - hmmmmm, kaip moteriai man nuoširdžiai jų gaila. Pripažinkim, kad jaunoms gražių formų merginoms gan sudėtinga susirasti antrąją pusę... Taigi šioms panelėms... Turbūt liūdniausia, kad beveik visos jos, nutraukus bendravimą, rašydavo vėl pirmos, klausinėdavo, kodėl nutrūko bendravimas. Su jų elgesio modeliu siejasi žodis "desperacija".
e) elitinės - tuo metu mano draugai, studentai, tokių neįpirkdavo
Vyrai:
a) apynormaliai - itin retas atvejis. Tačiau čia sutikau gana išsilavinusių vyrų, sugebančių užsidirbti, asistuoti moteriai, bet per 3 m. su pertraukomis pasitaikė turbūt tik pora atvejų.
b) mažaūgiai - įveskite į paiešką - turbūt 60 proc. vyrų, esančių čia, yra žemesni kaip 1,70 m.
c) su kalbos, išvaizdos defektais - mikčiojimas, nenumaldomai mirksinti dešinė akis - o taip, pasitaikė ir tokių
d) plėjeriai (jeigu juos taip galima vadinti) - turbūt tai senbuviai, tiriantys "rinką". Įprastai vidutinių gabumų, vidutines pajamas, vidutinių fizinių savybių asmenys, neseniai (o gal seniai) atradę internetinę erdvę ir besidžiaugiantys jos teikiamais "malonumais".
d) nuobodžiaujantys - vyrai, neieškantys nieko, pvz., fotomodelių savo nuotraukoms
e) lūzeriai (kadangi epiteto netaikau kam nors išskirtinai, manau, niekas neįsižeis)
d) išsiskyrę arba vedę - neverta net komentuoti - tokių žmonių psichologija įprastai tragiškai iškreipta.
Ar nusivyliau internetinėmis pažintimis? Taip - nes per 3 m. čia neradau (gal ir nepakankamai ieškojau) to, kas man tiktų. Įsitikinau, kad internetas - tai "surogatinė erdvė", išpaikinanti žmones savo per didele prastos kokybės pasiūla.
Pliusai - patirtis, bendravimas su žmonėmis ir suvokimas bei įvertinimas tų žmonių, kurie yra šalia (vienas iš gerų draugų tapo mano vyru).
Galėčiau padėkoti šiai erdvei nebent dėl to, kad pamačiau, kiek yra "prastos kokybės" asmenų tiek moterų, po pirmos žinutės siūlančių seksą, tiek vyrų, slepiančių savo defektus internetinėje erdvėje, atžvilgiu.
Iš 5 čia užsiregistravusių asmenų (aš + draugai) nė vienas čia (arba internete) nerado savo antrosios pusės. Visi ją rado realybėje - tarp draugų, Neries krantinėje, koncerte etc.
Nieko nenorėjau įžeisti, tiesiog pateikiau savo ir savo pažįstamų nuomonę.