Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Nelaimingi vyrai

Glamour

G

215 įrašai

2009/01/03 14:55:28 14:55:28

beganti: Šiaip [b:2etz1mpd]ak[/b:2etz1mpd] yra moteris

Bet, manyčiau, moteris yra žmogus... Ar aš kažką maišau?

Adiuša

A

3 įrašai

2009/01/03 14:57:20 14:57:20

Moterys nepamirškit auksinės taisyklės:kai vyras turi krūvas problemų,tada jis ieško moters,kai vyras tvarkingai tvarkosi su visom gyvenimo problemom,tada jo ieško moterys. Pavyzdžių toli nereikia ieškoti-panagrinėkim mokyklinio amžiaus jaunuolius-juk dauguma iš čia esančių turi vaikus-kiek klasėje iš maždaug 25 moksleivių auga tie vadinami tikri vyrai,o ne nelaimėliai-tie kurie moka pasakyti labas rytas,kurie praleidžia mergaites pirmas,kurie mokosi dešimtukais,kurie turi elementaraus elgesio...Patikėkit man baisu,kas bus po dvidešimt metų-tai krūva vaikinų- dabar nesugebančių paprasčiausių namų darbų paruošti,ateityje nesugebančių šeimos išlaikyti,o ką jau kalbėti apie padorų savo vaikų auklėjimą.Yra apie ką pagalvoti.Manau ne veltui moterys taip sėkmingai "nuteka"į kitas šalis.40metų-o vyrioką jau būtų galima įrašyti senelių gretas!Pažiūrėkim kiek aplinkui gražių,protingų moterų,kurios aišku savaime nori savo kely turėti saves vertą vyriškį,o ne pasaulio problemų nelaimę!Aš iš esmės manau,jei vyras nesugebėjo gyventi pirmoj šeimoj,labai sunkiai toks aplamai ką sugebės...O čia tai tik žaidimas-relaksas po sunkios darbo dienos-paskaitinėji,parašinėji,pajuokauji,o rimto kažko tikėtis,kai žmogus bijo ne tik savo nuotrauką rašančiai parodyti,o gal bijo net savo šešėlio-jau tiek gyvenime turbūt "prisišiukšlines...))Tad sėkmės visiem linksmuose"pasirašinėjimuose"! [quote][/quote]

ieva

I

96405 įrašai

2009/01/03 15:01:14 15:01:14

Glamour:
beganti: Šiaip [b:72l04g7d]ak[/b:72l04g7d] yra moteris

Bet, manyčiau, moteris yra žmogus... Ar aš kažką maišau?

Žinutė buvo dedikuota "neišmanėliui" Todėl parašiau, kad tai moteris, o ne dėl žmogaus

virgyter

V

3 įrašai

2009/01/03 16:49:11 16:49:11

Čia tik apsimetėliai su išgalvotomis ir melagingomis anketomis.Didžioji dalis jų aferistai.Klausimas kyla ko jie iš vis čia ieško ,jei neatsako į anketas, o kai susirašinėji po metus ir daugiau ir nėra noro nei susitikti, tik atsakymas,kad labai užsiėmę ir pan.Nuotykių ieškotojai.Jei būtų vienas tai suprantu, bet jų tokių dauguma.Kai ką rimčiau ir bėga į krūmus.

Glamour

G

215 įrašai

2009/01/03 17:36:16 17:36:16

virgyter: Čia tik apsimetėliai su išgalvotomis ir melagingomis anketomis.Didžioji dalis jų aferistai.Klausimas kyla ko jie iš vis čia ieško ,jei neatsako į anketas, o kai susirašinėji po metus ir daugiau ir nėra noro nei susitikti, tik atsakymas,kad labai užsiėmę ir pan.Nuotykių ieškotojai.Jei būtų vienas tai suprantu, bet jų tokių dauguma.Kai ką rimčiau ir bėga į krūmus.

Atleiskite, gal vėl pasirodysiu nesupratinga, bet kaip gali net kilti mintis apie "kažką rimto", jei neatsako į anketas, nenori susitikti? Manau, iš tikro daug bėdų žmonės patiria, kad tikisi iš žmonių to, ko jie pasiūlyti negali. Tikrai, pasiūlyčiau pabandyti pakeisti požiūrį, ir nustebsite, kaip lengviau bendrauti su žmonėmis.

vaidilana

V

46 įrašai

2009/01/03 19:30:36 19:30:36

Mano manymu nieko nėra blogo, kad neatsako į anketas ar nenori susitikti - gal žmogus sąžiningas. Baisiau, kada rašo ir "atakuoja" kelias iš karto, siūlydami savo "meilę" jau pirmo susitikimo metu...

arijas

A

26 įrašai

2009/01/03 23:40:44 23:40:44

O man baisus dalykas ivyko kai panele su kuria cia uzmezgiau kontakta ir susitariau susitikti neatejo i pasimatyma ir normaliai nesukonkretino del ko:),tai gal vos ne metams atbaide nuo virtualiu pazinciu:),blin,o taip buvo salta jos laukti prie Soboro:)

ieva

I

96405 įrašai

2009/01/04 10:04:29 10:04:29

man ne vienos nepavyko iki "rimto daikto" isvystyt. Pats paprastai mandagus stengiuosi but. parasau jog nenoriu bedraut ar del sustikimu kas negerai.... Jei pazadu visada ateinu Tik va ne ne visi sustikimai maloniai baigesi....

Blondinas

B

1 įrašai

2009/01/04 12:24:51 12:24:51

ironiska, temos pavadinimas nelaimingi vyrai, o joje skundziasi nelaimingos moterys.
Kaip vyras(27m) isedestisiu savo poziuri i internetines pazintis.

Stengiuosi parasyti kuo daugiau mane sudominusiu moteru, kurioms manau ir pats galiu buti idomus.
Tada tikiuosi kad is ju atrasys bent puse, jeigu atrasytu visos, vadinas per prastas kabinu
Taip pat neatrasau merginoms kurios foto tiesiog pasirodo ne mano skonio.

Laiskuose nieko rimto nekalbu, nezadu, pafliurtuoju ir tiek. Bet uz viso to ziuriu koks merginos mastymas, poziuris, ar neturi psichiniu problemu, skiria kur juokais kalbu kur ne.

Is atrasiusiuju, su 70% nesirisa kalba, jos arba labai nekomunikabilios, arba jauciasi kad su tavim bendrauja is mandagumo arba tiesiog skirtingas menatalitas, poziuris ir pan.
Su likusiom galima nueiti i pasimatyma, ten velgi pamatai kad nuotrauka nuo realybes skiriasi ir visa kuna kalba, manieros, pasirodo nepriimtinos. Ir i antra pasimatyma nebekvieti.
Arba, kvieti su mintim kad permiegoti karteli kita butu gal ir nieko Zinoma tokia draugyste ilgai netrunka.

Jeigu po keliu pasimatymu dar vis norisi abiem pusem susitikti, tada galima tiketis kazkokio normalesnio ilgesnio bendravimo.
Ar as jauciuosi nelaimingas ? ne. nusivyles ? irgi ne. Vienisas ? taip.

Absoliutas

A

39 įrašai

2009/01/04 13:42:22 13:42:22

As nei nusivyles, nei sutraumuotas, nei dar koks nors "netoks" Visos kurios nuspresit parasyti, "welcome", tssskant

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume