Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Vyrai, kodėl manęs nekalbinat?

Vyrai, kodėl manęs nekalbinat?

dainelė

D

1512 įrašai

2008/12/20 20:55:51 20:55:51

Gedi,
nelabai man aišku, ar man čia parašei, ar kitai,
bet aš tai eilinį sykį noriu išreikšti nuostabą tokia vyrų daugumai būdinga savybe:
diagnozuoti kito žmogaus, kurio jie nepažįsta, gyvenimo kokybę, žinoti, koks jo kelias ir kiek tų kelių yra...

Aš savo anketoje prisistačiau kuo plačiau, kad susidomėjusiems liktų kuo mažiau nerealių lūkesčių. Neketinu būti paslaptinga paprastuose dalykuose.

O jei, Gedi, būtent aš tamstai su savo prisistatymu netinku, na ir kas?
Todėl, kad aš 1/ neabejoju, kad vyrų yra skirtingų, bet kuriam tikrai netiksiu, 2/ iš tiesų nežinau, kaip tas mano kelelis vingiuos, tai ir nesiveržiu žūtbūt pažindintis. Nusipirkau metams auksinę narystę, kad galėtų man parašyti ir paprasti nariai.
Kad man vyrai irgi nerašo, parašiau šioje temoje ne tam, kad laukčiau atsakymo (kodėl nerašo?),
bet kad daugelis baisiai jautriai žiūri į tokius dalykus, kaip kitų susidomėjimas, ir gink Dieve neprisipažins, kad jiems neparašo ar kad nutraukė pažintį.

Tarsi nuo populiarumo mano vertė ar gyvenimo kokybė priklausytų.
Mirk iš juoko. :DDDDDD

strateg37

S

265 įrašai

2008/12/20 22:34:22 22:34:22

liada ir Ramane,jus esat abi neteisios snekedamos apie sia svetaine,,ir isvis kuom ji uzkliuvo? metams 69?juokas.ar cia pinigas ..absurdiskai pigu ar tiesiog veltui ir nesuprantu ju pretendziju siai svetainei

Nekasdieninis

N

51 įrašai

2008/12/21 09:12:07 09:12:07

Dar kokį 10 laiškų parašiau nuo paskutinės žinutės šiam forume, neatsakė nė viena. Tai, rupu miltai, ne vien vyrai tokie bet ir pačios :D

Ramane

R

40 įrašai

2008/12/21 20:56:23 20:56:23

nea,dainele, manau kad sio pono komentaras man buvo skirtas:) anyway, labai taikliai viska parasei, tai neperrasinesiu.
nematau prasmes aiskintis del to, koki irasa idedu prie savo anketos - juos keiciu pagal nuotaika ir deja visai neturiu polekio kurti kazkoki pijarini brieda apie save, idant pakelciau man rasanciuju skaiciu. velgi, isreiskiau tik nuomone, jog sioje svetaineje, MANO manymu bendravimas yra gerokai sudetingesnis(bet turbut kokybiskesnis) nei kitose.
...bet vistik kaip smagu vienok, kad va gyveni zmogau ir zinai,kad kazkur kazkas sedi ir zino kur tau ir i kuria puse koks kelelis eina...

feliacijus

F

55 įrašai

2008/12/21 21:56:12 21:56:12

Ahr ju shior? Pagarbiai, Feliacijus

ieva

I

96405 įrašai

2008/12/26 16:11:01 16:11:01

Aga ir man niekas beveik neraso. Tai, znokit ciagi lietuviai vyrai susirinke ir sedz kaip dovaneles . Credo: ateik ir mane pasiimk, bet jei nepatiksiu, tai pati kalta. Ir siaip pati kalta, nes lindai pirma . Zodziu, pasiulos ir paklausos tieses cia niekada nesusikirs. As isvis pasiziuriu aplinkui, tai mergikes kaip uogos ir grazios, ir protingos...o berniokai slunkiai, vingiu jonai kazkokie. Gal sakau, kiba man keisti seksualine orientacija ... itariu, kad moterimis maziau nusivilciau - ir tvarkingos ir protingos ...tik , gaila, kad netraukia

Zygfrid1295609168_db

Z

2032 įrašai

2008/12/26 19:02:25 19:02:25

storulia: Aga ir man niekas beveik neraso. Tai, znokit ciagi lietuviai vyrai susirinke ir sedz kaip dovaneles . Credo: ateik ir mane pasiimk, bet jei nepatiksiu, tai pati kalta. Ir siaip pati kalta, nes lindai pirma . Zodziu, pasiulos ir paklausos tieses cia niekada nesusikirs. As isvis pasiziuriu aplinkui, tai mergikes kaip uogos ir grazios, ir protingos...o berniokai slunkiai, vingiu jonai kazkokie. Gal sakau, kiba man keisti seksualine orientacija ... itariu, kad moterimis maziau nusivilciau - ir tvarkingos ir protingos ...tik , gaila, kad netraukia

Pirma nurodykite priezasti, kodel Jums vyrai turi rasyti? O gal Jus esate baisi ir neidomi, ir nekaltinkite del to vyru.

liada

L

135 įrašai

2008/12/29 18:41:51 18:41:51

strateg37: liada ir Ramane,jus esat abi neteisios snekedamos apie sia svetaine,,ir isvis kuom ji uzkliuvo? metams 69?juokas.ar cia pinigas ..absurdiskai pigu ar tiesiog veltui ir nesuprantu ju pretendziju siai svetainei

labai retai parasau...bet tu suklydai-nereiskiau jokiu pretenziju nei svetainei,nei mokesciui-konstatavau fakta-man neraso-nesiskundziu niekuo...kitasyk skaityk arba komentuok atidziau...

3591id_svajoklis

3

264 įrašai

2009/01/19 14:49:16 14:49:16

noreciau as paklausti, jei kitoje svetaineje nereikia pinigu moketi ir gali bendrauti nemokamai, tai kam cia registruotis ir moketi pinigus kad galetum pabendrauti su tuo paciu asmeniu, va sito as niekaip nesuprantu gal as bukas,? paaiskinkit man esme ?

ieva

I

96405 įrašai

2009/01/19 14:51:17 14:51:17

Narė: Kažkaip keistai čia. Buvau ir su nuotrauka, ir be nuotraukos ir visaip kaip, ir nieko. Nerašo. Niekas nerašo. Nesistebeciau taip, jei ir kitur taišo man ir bunant su nuotraukom ir be. Kas keisčiausia ten rašo ir tie, kurie yra čia, bet čia tyli.
Tylos įžadas gal...

Pas mane DP tinklapis tai labai kvailai veikia as sugebu paziureti du tris puslapius is anketu sarasu o veliau atsijungia.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume