Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Vyrai, kodėl manęs nekalbinat?

Vyrai, kodėl manęs nekalbinat?

kora

K

2495 įrašai

2009/03/05 11:30:12 11:30:12

pk, tu teisus bet gal kai kurie yra nekantrus zmones

juna

J

18 įrašai

2009/03/05 13:16:51 13:16:51

Kodėl? labai aišku : vieni vyrai kažko labai bijo ir renkasi kaip kriminalistai įrodymus. O šiaip visi vyrai nori bent 15 metų jaunesnių už save. Taigi, brandaus amžiaus moterys neturi beveik jokių šansų čia su kuo nors susipažinti. Tokia realybė ir nėra ko čia vynioti "į vatą".

Galas

G

3 įrašai

2009/03/05 16:07:42 16:07:42

vyrai ,vyrai ir t.t.
Na jeigu jau tokios drasios esat tai prasom ir uzkalbinkite kuris jums patinka. Ir nereiks rasyneti kad nekalbina jusu merginos

Man irgi labai jau keista, kad siame saite merginos labai pasyvios. Ta pati galiu pasakyti irgi .

Su pargarba Evaldas

Mantas

M

8 įrašai

2009/03/05 16:33:31 16:33:31

"...visi vyrai nori bent 15 metų jaunesnių už save..."
man pirmokes nereikia, dekui...

juna

J

18 įrašai

2009/03/06 11:50:52 11:50:52

Oho! Smagu, kad reaguojate.(Čia Evaldui ir Mantui).
Na, jūs jauni (lyginant su manimi), todėl ir renkatės kitaip. Tie, kurie turi 40 ir daugiau, tikrai ieško daug jaunesnių. nes jų bendraamžės jiems vaikų greičiausiai nebepagimdys, nekalbant apie raukšles ir kitus nepatogumus. Tačiau kalbėti ta pačia kalba ir būti nuoširdžiais draugais geriausiai sekasi tik artimesniems pagal amžių. Aš turiu daug ryšių su jaunais žmonėmis, ir, nors puikiai su jais sutariu, o su kai kuriais esame ir draugai, tuos skirtumus gerai pastebiu.
Taigi,vaikinai, sėkmės jums. Būčiau jaunesnė, tikrai jums parašyčiau pati.

narė

N

36 įrašai

2009/03/08 23:25:31 23:25:31

pk:
Nare: [b:37mu08ka]Niekas nesiskundzia, del nerasimo. Man tik keista, kad siame saite vyrai labai pasyvus. Kituose man raso ir gan daug, bendravimas vyksta laisvai. O cia kazkokia ramybe, tyla. Kuom sis saitas skiriasi nuo kitu, kad i letarga varo? Zmones tai tie patys. Pagal nuotraikas ir nikus, randu daug pazystamu is kitur.
Norejau tik priminti apie ka buvo mano tema.[/b:37mu08ka]

Jau ne pirma moteris tuo skundziasi )))))))))))))))))))
Kadangi nesu moteris, tai tik galiu paspelioti, kad gal yra priezasciu, kad neraso? Gal nuotraukoje "vaizdzelis ne koks", gal aprasymas nesudomino. Gali buti daugybe priezasciu

Laisva valia, juk cia neprivaloma buti. Jeigu tau atrodo, kad registracija sioje svetaineje atima daugiau laiko nei duoda naudos (ar nepateisina lukesciu), tai, nera jokios problemos paspausti mygtuka "ishsiregistruoti" ir, pvz, kad ir isidejus nuogo uzpakalio foto one.lt portale gauti po 10 pasiulymu per diena susitikti ar "30 y ero foto"

Dar vienas nemoka skaityti. Klausyk ar tau didziosiom raidem parasyt [b:37mu08ka]NIEKAS NESISKUNDZIA[/b:37mu08ka]. As tik lyginu bendravima cia su kitais saitais. Ir nereikia lauzti is pirsto nuomones apie mano anketa. Uzuot "paspeliojes" tema idemiau skaityk.

narė

N

36 įrašai

2009/03/08 23:25:31 23:25:31

pk:
Nare: [b:37mu08ka]Niekas nesiskundzia, del nerasimo. Man tik keista, kad siame saite vyrai labai pasyvus. Kituose man raso ir gan daug, bendravimas vyksta laisvai. O cia kazkokia ramybe, tyla. Kuom sis saitas skiriasi nuo kitu, kad i letarga varo? Zmones tai tie patys. Pagal nuotraikas ir nikus, randu daug pazystamu is kitur.
Norejau tik priminti apie ka buvo mano tema.[/b:37mu08ka]

Jau ne pirma moteris tuo skundziasi )))))))))))))))))))
Kadangi nesu moteris, tai tik galiu paspelioti, kad gal yra priezasciu, kad neraso? Gal nuotraukoje "vaizdzelis ne koks", gal aprasymas nesudomino. Gali buti daugybe priezasciu

Laisva valia, juk cia neprivaloma buti. Jeigu tau atrodo, kad registracija sioje svetaineje atima daugiau laiko nei duoda naudos (ar nepateisina lukesciu), tai, nera jokios problemos paspausti mygtuka "ishsiregistruoti" ir, pvz, kad ir isidejus nuogo uzpakalio foto one.lt portale gauti po 10 pasiulymu per diena susitikti ar "30 y ero foto"

Dar vienas nemoka skaityti. Klausyk ar tau didziosiom raidem parasyt [b:37mu08ka]NIEKAS NESISKUNDZIA[/b:37mu08ka]. As tik lyginu bendravima cia su kitais saitais. Ir nereikia lauzti is pirsto nuomones apie mano anketa. Uzuot "paspeliojes" tema idemiau skaityk.

protozauras

P

9 įrašai

2009/03/15 11:21:02 11:21:02

tai kad cia niekas aplamai neraso kiek as rasiau atsakymu egavau :-/ kazkas su situ puslapiu negerai

ieva

I

96405 įrašai

2009/03/15 13:42:58 13:42:58

jo jo, vaikinai, niekas cia neveikia, panos levos, neatraso, pacios nepakalbina, ishsiregistruokite, man mazesne konkurencija bus ))))))))))))))))

kiesux

K

1086 įrašai

2009/03/15 15:13:33 15:13:33

protozauras: tai kad cia niekas aplamai neraso kiek as rasiau atsakymu egavau :-/ kazkas su situ puslapiu negerai

nekaltinkim veidrodzio jei vaizdas kreivas? ok?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume