Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Vyrai, kodėl manęs nekalbinat?

Vyrai, kodėl manęs nekalbinat?

ieva

I

96405 įrašai

2009/02/11 15:36:10 15:36:10

Vaivita visus memem vadina,idomu ant kokio pati uzsikars:D...o paskaicius moteriskiu komentarus nenuostabu,kad tokiom niekas ir neraso:)

Azalija

A

36 įrašai

2009/02/11 15:45:22 15:45:22

[quote="Pavasaris68,as dar nevienai pagadinsiu nervus...Man tai tiesiog malonu! [/quote]

Kaip gerai kad taip tiesiai parašei

Binary

B

784 įrašai

2009/02/12 23:34:12 23:34:12

Na aš galvočiau, kad greičiau esu kiek egoistas, nes žinau, kad tų vyrų kaip ir mažiau nei moterų tai logiškai tada turėtų moterys rodyti iniciatyvą

Na, o jei rimčiau tai šiaip esu gana neiniciatyvus žmogus, o ir gyvenime esu linkęs labiau atsakinėti į klausimus, o ne juos kelti kitiems ar tiesiog rašyti bet ką.
Nors žinau, kad šitą savo neiniciatyvumą reikės anksčiau ar vėliau peržengti, bet save keisti taip nelengva...

buvus nare

B

1 įrašai

2009/02/14 18:02:12 18:02:12

as nesulaukus veismo ir isiregistravau

ieva

I

96405 įrašai

2009/02/14 18:19:19 18:19:19

As neseniai prisiregistravau, bet mane kalbina Tiesa, vangokai, bet bendraujanciu tikrai yra Galbut kalbina tikrai tik tie vyrai, kurie anot psichologo labiausiai suderinami, o tokiu juk negali buti mase

Liūtukė

L

28 įrašai

2009/02/14 18:31:23 18:31:23

Pavasaris68: ...cia taip gaunas del to,kad ir portalas vadinasi darni pora,tai zmones ir iesko poros,zmogaus likusiam gyvenimui!Ir baikim inksti ir pilti purva vieni kitu adresu,o ypac merginos,jei tavo seima susideda is dvieju ,triju vaikuciu,tai atsiprasant kokio jau cia to princo ir noreti,nei vienas vyras nenori apsikrauti svetimais vaikais ir juos islaikyti,o dar kai vaikai uzaugs svetimi,tau ir uzpakali isspardys,kad buvai blogas patevis!As pasiziuriu i savo eks zmona ir gaila man jos pasidaro,per metus pakeicia kokius tris vyrus,elgiasi kaip piemene,atsiprasant padulkina ir numeta,vaidina paskui,kad jis jai per prastas,bet ji negalvoja apie tai ,kad tai mato jos vaikai,ir kai jiems sukils hormonai,juos bus labai sunku suvaldyti...tad linkeciau mergaitems nusileisti is debesu ant zemes,ir gal sulauksit daugiau laisku ir demesio!Sekmes!

Tai negi ,jei jau moteris su vaikais,tai turi buti dekinga apvaizdai,jei bet kas demesi parodo?!
Jusu eks zmona gal iesko ko nors geresnio nei turejo:) Ir idomus jusu pasakymas : "jos vaikai", ar jie ir ne jusu.I r kas jus labiau pykdo:ar,kad vyrus keicia,ar,kad vaikai mato...?

ieva

I

96405 įrašai

2009/02/14 20:11:46 20:11:46

Visi vyrai iesko jaunu ir dailiu,kam rinktis prastesne,jei graziu daugybe.

vytas_

V

42 įrašai

2009/02/14 20:23:23 20:23:23

Man pasidare nelabai aisku ko nori cia uzsiregistravusios moterys. Susirasinet ar susipazint? As pats daznai parodau iniciatyva pats, parasau laiska, trumpai prisistatau ir t.t. Po apsikeitimo keliais laiskais pasiulau susitikt ir.... Arba jos issigasta, ar susikuklina, ar dar velniai zino kas. Tyla. Gal, manau, pradet laiskuose rasyt, kad mano amziaus vyras jau truputi moka pazint zmones, bet tam, kad juos pazint, reikia pabendraut gyvai.Tada isskart abu zmones supranta ar verta test pazinti apskritai.Teko sutikt nemazai zmoniu,kurie yra virtualaus bendravimo virtuozai, bet bendraudami akis i aki, nesugeba nei rislaus sakinio suregzt,nei pasakyt ko nori.Anketose moterys raso, kad nori gyvenimo draugo.Ne kompiuterinio. Ateikit, pabendrausim. Kuno kalba daugiau pasako negu iki trafaretu atidirbti laiskai.
Dauguma cia prisiregistravusiu yra skaudziai gyvenime nudege, tai tuo labiau nesuprantu kaip jos tikisi susirast partneri vien laiskeliais.

VILTĖ

V

19 įrašai

2009/02/14 21:10:32 21:10:32

Aš viena iš tokių. Išsisukinėju nuo susitikimų. Tam, kad susitikti su visiškai nepažįstamu vyru reikia turėti nemažai drąsos. Bet, tikiuosi, kada nors išdrįsiu, aišku, jei dar kas pakvies.

ugnelė

U

892 įrašai

2009/02/14 22:01:15 22:01:15

Viltė: Aš viena iš tokių. Išsisukinėju nuo susitikimų. Tam, kad susitikti su visiškai nepažįstamu vyru reikia turėti nemažai drąsos. Bet, tikiuosi, kada nors išdrįsiu, aišku, jei dar kas pakvies.

O kokios čia drąsos reikia turėti??? Juk ne su vilku į pasimatymą einate?:) O su žmonėm bendraujate ir darbe, ir gatvėje... Susitarkite dėl susitikimo viešoje vietoje - kavinėje ar kur pan., ir ko tada bijoti??? O jei norit pažįstamo vyro, tai ne internete reikia ieškoti, o tarp savo pažįstamų...
Man tai labai smagu, jeigu kas pakviečia...

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume