2008/11/25 11:39:50 11:39:50
As sutinku, kad kai perziuri forumo dalyvio anketa tai taip, nieko blogo, bet kai jaunuoliai pradeda rasyti seiledamiesi ir suokti, siulyti seksa, pagyvenusiom damom, tuomet kazkaip pedofilija trenkia. Yra ir tokiu, kurie siulo sekso paslaugas uz pinigus.
2008/11/25 17:03:16 17:03:16
as vidas,esu 22 metu.mane visada tai domino,nezinau kodel bet ir pats esu susidomejes viresniom moterim,paprasciausiai galiu pasakyti kad zmogus zinantis ko nori siekia kazko,ir tai priklauso kad ieskosi zmogaus kuris turi daugiau patirties zinoma,kuris supranta gyvenimo prasme,zino ko nori o ne sakykime 18 ar net jaunesnes.dazniausiai jauno siais laikais buna kaip paklyde,nezino ko nori,joms sunku apsispresti,tiketi tuo ar ne ar abejoti ir panasei,na o jei rimtas vaikinas is tikro yra apsisprendes sukuo nori buti gyvenime jis ir ieskosi viresnes ir ajsku jam nesvarbu kiek jai metu svarbu kad tiktu vienas kitam,ir galbut ji atsako tuo paciu ko ir tikisi is jo,juk ne su amziumi ir ne su isvaida gyvensi o su zmogum kuris tau patinka,gera su juo ir nori kurti kazka tai.na kiek galiu pasakyti tai yra kiekvieno zmogaus moralinis sprendimas,asmeninis reikalas ir paciam reikia spresti jo problemas arba sukuom pakalbeti kad nepadarytu klaidu ir kad del to gyvenime jam netektu graustis,viska zmogus gyvendamas tik karta nori isbandyti,kad senatveje netektu gailetis,bukime zmones,neisnaudokim zmoniu psihologiskai ir moraliskai,nes patys galime ant to pakipti
2011/01/30 11:31:39 11:31:39
Matyt, popurliarūs, jei jau kyla tokie klausimai visada žavi jaunesni už mane, bet aš nepasiduodu jų vilionėms nors man tik 22 šiaip norėtųsi vyresnio artimo žmogaus, kuris būtų įgijęs gyvenimo patirties, bet "užtaikau" dažniausiai ant jaunesnių už save...
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume