Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Kas moka už "kavą"?

Maldininkas

M

283 įrašai

2010/11/17 11:46:23 11:46:23

[quote:14foa9on]Total košmar , jaunas vaikinas ir toks "subobėjęs " [/quote:14foa9on]

Savo ruostu pasakysiu, kad jus tuomet sustuobrejusios. Labai sunku kalbeti, kai nezinai zmoniu amziaus. Jaigu buciau kritikuojamas, arba man butu sakoma kito nuomone, as ja pirmiausiai gerbciau, tuomet atsizvelgciau, suvirskinciau ir atsakyciau savo nuomone. Cia, kaip matau, moterys gali tik pulti, grasinti, kad nesusirasiu geros moters niekada ir pan. Kodel jums nepadarius to paties ir kartais pakeisti savo mastysena, truputuka suvokti spalvas kitaip ir tarkim nesitiketi per pirma pasimatyma kavos? Kai nesitikesi pirma karta kavos ir sutiksi nueiti i antra pasimatyma, o vaikinas neleis tau sumoketi uz ja antrame pasimatyme, ar ne siltesnis jausmas bus, kad vis del to tavo mintys apie sykstu seni nepasiteisino?

Ir turbut pradesiu viska is naujo ir paklausiu, ar esme toje susiktoje kavoje ir kas ja perka?

ieva

I

96405 įrašai

2010/11/17 11:51:05 11:51:05

Siltesnis jausmas tikrai nebus. Per pirma pasimatyma pagalvosiu, kad su tuo vyru kazkas netaip.
Aisku, gali buti, kad jis mane suzaves kazkokiom savo savybem ir i antra pasimatyma nueisiu. Bet sansas beveik lygus 0 . Kam kazkoks itartinas tipas, kai yra normaliu?

Maldininkas

M

283 įrašai

2010/11/17 11:53:40 11:53:40

Svečias: Siltesnis jausmas tikrai nebus. Per pirma pasimatyma pagalvosiu, kad su tuo vyru kazkas netaip.
Aisku, gali buti, kad jis mane suzaves kazkokiom savo savybem ir i antra pasimatyma nueisiu. Bet sansas beveik lygus 0 . Kam kazkoks itartinas tipas, kai yra normaliu?

Normaliu - mokanciu.
Sumokes ir nereiks ziurit koks jis. Hahaha. Nu kas per....

Siaubas.

ieva

I

96405 įrašai

2010/11/17 11:55:41 11:55:41

zinok ir man siaubas, nes nesuprantu, kaip galima kviesti moteri ir neapmoketi saskaitos. su tavo paziurom,tik pasivaikscioti eiti...

ieva

I

96405 įrašai

2010/11/17 11:58:58 11:58:58

Maldininkas:
Svečias: Siltesnis jausmas tikrai nebus. Per pirma pasimatyma pagalvosiu, kad su tuo vyru kazkas netaip.

Normaliu - mokanciu.
Sumokes ir nereiks ziurit koks jis. Hahaha. Nu kas per....

Siaubas.

ne, normaliu vyru, isgalinciu sumoketi 3 lt uz kava. Esme ne sumokejime, o tame, kad i tuos 3 litukus telpa viskas - issiauklejimas, mandagumas, pagarbumas ir pan. Beje, tau cia gero linkima, pamokoma kaip elgtis, o tu kaip ozys... Tai ir nemokek, laiko sugaisi desimtmecius su savo tokiom paziurim iki kas nores buti su tavim.

ieva

I

96405 įrašai

2010/11/17 12:00:21 12:00:21

Svečias: zinok ir man siaubas, nes nesuprantu, kaip galima kviesti moteri ir neapmoketi saskaitos. su tavo paziurom,tik pasivaikscioti eiti...

net ne pietu saskaitos, o kavos

Maldininkas

M

283 įrašai

2010/11/17 12:03:17 12:03:17

Apie kava as kalbu ne kaip apie 3 litu vertes puodeli, o simboline reiksme. Na cia bergzdzios kalbos, nes niekada nesutarsime. Bet savo ruoztu, tik norejau pasakyti, kad butu labai malonu, jaigu moteris pati neleistu ir susimoketu uz save. Tai tik irodytu, kad moteris savarankiska ir subrendus. Tolimesnuose santykiuose niekuomet nepagalvociau apie dalinimasi saskaitomis.

ieva

I

96405 įrašai

2010/11/17 12:06:02 12:06:02

Maldininkas: Apie kava as kalbu ne kaip apie 3 litu vertes puodeli, o simboline reiksme. Na cia bergzdzios kalbos, nes niekada nesutarsime. Bet savo ruoztu, tik norejau pasakyti, kad butu labai malonu, jaigu moteris pati neleistu ir susimoketu uz save. Tai tik irodytu, kad moteris savarankiska ir subrendus. Tolimesnuose santykiuose niekuomet nepagalvociau apie dalinimasi saskaitomis.

savarankiskos ir subrendusios moterys tokiu mulkiu nesirenka

Maldininkas

M

283 įrašai

2010/11/17 12:12:23 12:12:23

Apgailetina

ieva

I

96405 įrašai

2010/11/17 12:16:34 12:16:34

Branguti, jei moteris jokiu budu neleistu, kad uz ja sumoketum,reiskia jai ziauriai nepatikai. Nepatikai tiek,kad net kavos is taves nepriima. Apie kokius tolimesnius santykis rasai?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume