2010/11/10 20:29:56 20:29:56
Bobute: Vyriskiai, man nereikia turtuolio, man tiktui ir vidutiniskas, arba mazai uzdirbantis. Bet inteligentas but privalo. Ar yra cia tokiu? Uz kava susimokesiu ir jus dar pavaisinsiu. Tiesiog nezinau, ar vetra registruotis sioje svetaineje?
Nu Bobute, baik tu nesamones tauzyti Kiekvienoj temoj rekte reki kad tau zutbut to diedo reikia. nemalonu kai taip pagyvenusi moteris zeminasi, dievazi
2010/11/10 20:37:07 20:37:07
Kam neskauda ,tas nedejuoja .Tegul rėkauja argi gaila , nepavydėkim žmogui laimės Sutiks bus dviem laimingais žmonėmis pasauly daugiau
2010/11/10 20:39:05 20:39:05
Svečias: Bobute: Vyriskiai, man nereikia turtuolio, man tiktui ir vidutiniskas, arba mazai uzdirbantis. Bet inteligentas but privalo. Ar yra cia tokiu? Uz kava susimokesiu ir jus dar pavaisinsiu. Tiesiog nezinau, ar vetra registruotis sioje svetaineje?
Nu Bobute, baik tu nesamones tauzyti Kiekvienoj temoj rekte reki kad tau zutbut to diedo reikia. nemalonu kai taip pagyvenusi moteris zeminasi, dievazi
Ir tikrai, dievazi nepavydekim
2010/11/10 20:41:18 20:41:18
Svečias: Kam neskauda ,tas nedejuoja .Tegul rėkauja argi gaila , nepavydėkim žmogui laimės Sutiks bus dviem laimingais žmonėmis pasauly daugiau
Taigi negaila, o gaila pacios Bobutes. Atbaidys visus taip draskydamasi.Kas taip iesko vyro ir dar inteligento? Na jau, ko pavydeti? Ar daug susirado?
2010/11/10 20:45:57 20:45:57
Svečias: Svečias: Kam neskauda ,tas nedejuoja .Tegul rėkauja argi gaila , nepavydėkim žmogui laimės Sutiks bus dviem laimingais žmonėmis pasauly daugiau
Taigi negaila, o gaila pacios Bobutes. Atbaidys visus taip draskydamasi.Kas taip iesko vyro ir dar inteligento? Na jau, ko pavydeti? Ar daug susirado?
Kadangi tik siandien uzsiregistravau, tai sunku spresti. As jums tik savaites gale galesiu atsakyti. Be to daug vyru man ir nereikia. Noreciau su vienu si savaitgali kavos isgerti.
2010/11/10 20:51:18 20:51:18
Matai sako beveik susirado ... Tik va abejonės dėl inteligento ir man kyla ,"bobutei"plūgo rankenos iš kišenių karts nuo karto vis išlenda
2010/11/10 20:52:34 20:52:34
Bobute50: Svečias: Svečias: Kam neskauda ,tas nedejuoja .Tegul rėkauja argi gaila , nepavydėkim žmogui laimės Sutiks bus dviem laimingais žmonėmis pasauly daugiau
Kadangi tik siandien uzsiregistravau, tai sunku spresti. As jums tik savaites gale galesiu atsakyti. Be to daug vyru man ir nereikia. Noreciau su vienu si savaitgali kavos isgerti.
Na gerai, pasiduodu, sekmes jums. Po savaitgalio laukiame ispudziu
2010/11/10 20:54:32 20:54:32
Svečias: Matai sako beveik susirado ... Tik va abejonės dėl inteligento ir man kyla ,"bobutei"plūgo rankenos iš kišenių karts nuo karto vis išlenda
Kur nekysos, juk kartu augom, kartu zasis ganem. Dar prisimenu, kaip cebatus persimetes per peti i miesta iskulniavai. Matai, po tiek metu inteligentu tapai...
2010/11/10 21:44:13 21:44:13
Bobute50: Na, nepyk dedule. Protingas tu, nesiginciju ir kavos pakviest tave galiu, kad nepyktum
Tai kad negaliu nes kviečiu visada aš, nė viena mergina ar moteris nėra manęs pakvietusi o jei pakviestų bobulė tai reiktų tada jau nusišaut dagyvenau jau tada kad dalše nekūda.....
2010/11/10 22:47:23 22:47:23
dėdulė: Bobute50: Na, nepyk dedule. Protingas tu, nesiginciju ir kavos pakviest tave galiu, kad nepyktum
Tai kad negaliu nes kviečiu visada aš, nė viena mergina ar moteris nėra manęs pakvietusi o jei pakviestų bobulė tai reiktų tada jau nusišaut dagyvenau jau tada kad dalše nekūda.....
Dabar pameluok, kaip tu tas moteris ir merginas kvieti... juk nekvieti nieko. Turetum dziaugtis, jei tave kas pakviestu, nors virtualiai.
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume