Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Kas moka už "kavą"?

Alida1309810884_db

A

99 įrašai

2010/03/29 19:56:02 19:56:02

Na,vis tiek man liezuvis neapsiverstu pasiulyti susimoketi uz ta kava . Pirma, kava nera labai brangi, nei tas, kuris sumoka, nenubiedneja, nei tas, kuris is jo saskaitos isgeria, nepralobsta. Kaip besistengtume, visada isliks skirtumas tarp vyro ir moters. Is traktorisciu laiku nieko neisejo. Bet tai atskira tema . Ir visai nesvarbu, ar pasimatymas buvo vykes, ar ne, galime psidziaugti paciu pabendravimu. Pabukime vyru ir moterimi. Manau, normalus vyras pasijustu net nejaukiai, jei moteris kistu tuos kelis litus. Tiesa, kalbu apie subrendusius vyrus, o ne apie studentija ar mokinius . Tiesa, nezinau, kaip tie, kurie vos ne kasdien eina i pasimatymus .
Dziaugiuosi, kad nesutikau vyru, kurie paimtu kavos mokesti . Jei taip butu, tikrai zinociau, kad tai pirmas ir paskutinis pasimatymas.

ieva

I

96405 įrašai

2010/03/30 06:56:44 06:56:44

Kad ir kaip vyras nesugebejo susitikimo metu "buti dzentelmenas", kad ir koks netikes ir nepatikes buvo, visvien tai santykiai tarp moters ir vyro, kur vyras asistuoja (geras jau nevartojamas zodis). As noriu but moterim salia vyro.
Jei jauti spaudima, nesavarankiskumo primetima, isipareigojima, nejaukuma ir pan- tai jau tavo problema, nes realiai tu niekuo neipareigota. Tavo galvoj isisuko feminizmas blogaja prasme, kai pasipiktini kai vyras padeda nusivilkti palta ir pirma praleidzia pro duris. Krastutines feministes ir cia ieskotu lygiavos. O as ne, as nedvejoju. As noriu buti moterim salia vyro.

tikra moteris

T

2 įrašai

2010/03/30 07:32:51 07:32:51

Visiškai pritariu ir Alidai, ir svečiui.

ziogas

Z

5 įrašai

2010/03/30 07:39:42 07:39:42

Palaukit, tai jūs svečiai ar viešnios, po paraliais? Moteris yra viešnia, o vyras čia - svetys. Nedarkykite kalbos gi. Tai nesupranti su kuo bendrauji - su vyru ar moterimi. Kažkos blūdas tas unisex.

ieva

I

96405 įrašai

2010/03/30 09:26:51 09:26:51

Cia jau sistema bevardziu taip vadina... "svečias"

xxx

X

308 įrašai

2010/04/11 18:17:20 18:17:20

kavos išgert galiu su bet kuo kas nuo to keiciasi kava yra kava ir nedaug kainuoja galiu ir sumokėt negaila,

Pasileidusi

P

395 įrašai

2010/04/11 18:42:06 18:42:06

Labai labai labai daug tuščiažodžiavimo.
O mano atsakymas buvo ir bus - o koks skirtumas?

amse

A

14 įrašai

2010/05/19 12:29:44 12:29:44

Net nustebau užmačius šią temą Bet matyt šiais "lygių galimybių" laikais reikalinga ir tokia tema nuomonių išsakymui

O kabutes padėjau todėl, kad tos galimybės nėra lygios ir neturi būti lygios, o ir daugelio žmonių traktuojamos iškreiptai (kitaip sakant - lyginamos ne ten kur reikia ir ne į tą pusę )Nu, bet dabar aš ne apie tai...

Kad ir į kiek pasimatymų esu ėjusi už kavą (dažnai dar ir už desertą) visada sumokedavo vyrukai Sumokėdavo net ir tada, jei pokalbis nesirišdavo ir net tada, kai patys nuspręsdavo pažinties netęsti.
Tiesa, esu kartą pati susimokėjusi, kai užsiroviau ant arogantiško tipelio - išgėriau kavą, padėkojau už kompaniją, padėjau pinigus ir palinkėjau sėkmės...
Na, o jei jau sumokėjimą už kavą kelsim kaip financinę problemą ir/ar kažkokį įsipareigojimą, tai galima ir nemokamai ką nuveikti. Kad ir tokį dalyką, kaip pasivaikščiojimas parke. Studentavimo laikais pati pasiūlydavau eiti pasivaikščioti ir pakvėpuoti grynu oru vietoj sėdėjimo kavinėj, jei susitikdavau su nedirbančiu studentu.

Bet, manau, požiūris "kas turi mokėt už kavą" daugiausiai priklauso nuo žmonių vertybių. Man, asmeniškai, nepriimtina siūlytis sumokėti už savo ar vyriškio kavą. Ir aš to visai nesieju su finansais ar įsipareigojimais.

Na, pvz, mano draugės požiūris visada buvo, kad ji pati susimoką už kavą, o jei jai vaikinas lb patiko, tai sumoka ir už jo kavą. Jos argumentai - nori parodit, jog yra savaranka, nepriklausoma, turi/užsidirba pinigų ir t.t.
Nežinau ar dėl to ar dėl ko kito, bet beveik visada ji nueidavo tik į 1 pasimatymą, o į antrą pasimatymą pakviesdavo nebent gerokai jaunesni vyrukai

Manikė

M

15 įrašai

2010/06/05 18:42:44 18:42:44

Svečias: As visada sumoku uz mergina, juk uz ta kava/arbata sumokedamas tikrai nenubiednesi. Bet man asmeniskai svarbu du dalykai:
1. kad mergina pati pasisiulytu uz save susimoketi;
2. kad sumokejus uz mergina isgirciau is jos bent "aciu".

Jei atnesus saskaita mergina apsimeta, kad net nepastebejo saskaitos ir priima, kad vyro sumokejimas kaip savaime suprantamas dalykas, su tokia antra karta neinu. Nors man tikrai ne problema nusivesti ir i prabrangu restorana pietums savo saskaita, bet chamisko elgesio ir nemandagumo is moters puses nepakenciu.

Šitas tai man patiko )) Na normalu, kad kiekvienas turėtų jausti pareigą/atsakomybę susimokėti už savo pasirinkimą. Bet tas, kad vyras moka, tam, kad išgirstų AČIŪ Na bent man natūralu padėkoti atsisveikinant už maloniai praleistą laiką (jei iš tiesų buvo įdomu) ... Taigi mokėdamas už moterį nedaro paslaugos už kurią reikėtų dėkoti..... Tas antras punktas tai toks vyriškojo ego iškėlimas... norėjimo būti pripažintam "geresniu/svarbesniu" ...

ieva

I

96405 įrašai

2010/06/06 19:47:40 19:47:40

Cia vienas toks pyko, kad moteris nepasako "aciu" uz seksa.

didybes manija , kitaip nepavadinsi.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume