2010/03/26 09:00:50 09:00:50
Greičiau lochams būtų pritaikyta eutanazija. Greičiau Lietuvos krikdemai apsispręstų dėl jos Seime ir netemptų gumos. Po ampulę nevykėliui į dantis ir Lietuvai lengviau, o valdžiai džiaugsmo. Vienu lochu mažiau, kaip ir tiems ratams lengviau. Bedarbis iš Lietuvos ar į dausas, jos ratams(LR Seimui su Prezidente) lengviau.
2010/03/26 20:03:18 20:03:18
durniau tu ka cia rasinėji kiek tau metu kad taip mastai tu net eutanazija nežinai ka reiskia toki kaip tu ir išrinko toki durna seima kad lietuva nustekeno,tau reikia ne eutanazijos tau reik kalio cianido ampole praryt nejuokintai čia savo rašliava naci tu.
2010/03/26 20:36:49 20:36:49
A po kiek parduodi kalio cianidą? Gal nesi brangininkas? A Seimas mūsų pats geriausias, bet rinkėjai dar geresni. Nuo kada Lietuvoje naciai pradėjo veistis, gal paaiškintum? Ir ką visa tai reiškia? Aš tai net nežinau, kas tie naciai yr, o tu? Jei žinai, tai apšviesk Seimo rinkėjus, o tai mes nežinome, kas jie tokie y į kur jų ieškot?
2010/03/26 20:59:13 20:59:13
2010/03/26 21:01:17 21:01:17
rimukas0: Svečias: A po kiek parduodi kalio cianidą? Gal nesi brangininkas? A Seimas mūsų pats geriausias, bet rinkėjai dar geresni. Nuo kada Lietuvoje naciai pradėjo veistis, gal paaiškintum? Ir ką visa tai reiškia? Aš tai net nežinau, kas tie naciai yr, o tu? Jei žinai, tai apšviesk Seimo rinkėjus, o tai mes nežinome, kas jie tokie y į kur jų ieškot?
tie kurie bedarbiam ampole nuodu i burna nori dėt tik naciai žydus žude otu bedarbius mazas skirtumas o be to cia tema kas moka uz kava patoviai savo postais keiti tema sukurk savo naują.
2010/03/26 21:04:35 21:04:35
Aš tai sutikčiau - tegul daro man eutanaziją. Vis geriau nei kankintis gyvenant...
2010/03/26 21:20:14 21:20:14
tai nesikankink paversk gyvenima džiaugsmu nebuk kaip šuo kuris uzlipes ant vinies cypia bet nuo vinies vistiek nenulipa ,keisk ka gali pakeisti ir gyvenimas bus nuostabus,
2010/03/27 09:57:44 09:57:44
rimukas0: durniau tu ka cia rasinėji kiek tau metu kad taip mastai tu net eutanazija nežinai ka reiskia toki kaip tu ir išrinko toki durna seima kad lietuva nustekeno,tau reikia ne eutanazijos tau reik kalio cianido ampole praryt nejuokintai čia savo rašliava naci tu.
Manding čia rašo bedarbis.
2010/03/27 09:58:53 09:58:53
samanta: rimukas0: durniau tu ka cia rasinėji kiek tau metu kad taip mastai tu net eutanazija nežinai ka reiskia toki kaip tu ir išrinko toki durna seima kad lietuva nustekeno,tau reikia ne eutanazijos tau reik kalio cianido ampole praryt nejuokintai čia savo rašliava naci tu.
Manding čia rašo bedarbis.
Turėjau omeny ne rimuką, bet svečią eutanazuotoją.
2010/03/27 12:35:37 12:35:37
rimukas0: rimukas0: Svečias: A po kiek parduodi kalio cianidą? Gal nesi brangininkas? A Seimas mūsų pats geriausias, bet rinkėjai dar geresni. Nuo kada Lietuvoje naciai pradėjo veistis, gal paaiškintum? Ir ką visa tai reiškia? Aš tai net nežinau, kas tie naciai yr, o tu? Jei žinai, tai apšviesk Seimo rinkėjus, o tai mes nežinome, kas jie tokie y į kur jų ieškot?
tie kurie bedarbiam ampole nuodu i burna nori dėt tik naciai žydus žude otu bedarbius mazas skirtumas o be to cia tema kas moka uz kava patoviai savo postais keiti tema sukurk savo naują.
Internaciai iki nacių žudė visus iš eilės, kas buvo bent kiek savarankiškesnis ir turtingesnis, protingesnis ir nieko, išgyvenom, nors ir nelabai begalim už kavą susimokėt. Lietuvaitės mus vadina lochais ir parazitais - išlaikytinių armija.
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume